Hotel Riu Bambu

Lokacija

Nalazi se direktno na plaži Playa Gorda, okružen palmama od 46.000 m2 graniči se sa plažom i čini deo Riu Resort kompleksa u Punta Cani.

Gastronomija

Restoran buffet, 4 restorana alla carte: italijansku, azijsku, meksičku i gril / steak house i 4 bara.

Sadržaj

3 bazena (1 s integrisanom hidro-masažom), 2 dečja bazena, sunčana terasa, ležaljke, suncobrani i peškiri uz bazen, dečje igralište, dečji klub “RiuLand”, 4 teniska terena i razni sportovi u kompleksu: stoni tenis, gimnastika, vaterpolo, odbojka, jedrenje na dasci, jedrenje, kajak, velomares, oprema za body board i snorkeling. Teretana, sauna i jacuzzi u Riu Palace Punta Cana. Novi vodeni park “Splash Water” koji se nalazi u Riu Naiboa sa atrakcijama kao što su vodeni tobogani, tobogani i high-speed trake sa besplatnim ulazom za goste hotela, bezalko-holna pića uključena. Tu je i terasa za sunčanje sa ležaljkama. Dnevna zabava za odrasle i decu s aktivnostima tokom dana i živom muzikom ili večernjim emisijama. Riu hoteli imaju karipsku ulicu s teretanom, nakitom, apotekom, fotografskim ustanovama, biljarima, trgovinama i noćnim klubom “Pachá”.

Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
American express
Parking
Prostor za igre
Balkon
Hidromasažna kada
Kupatilo
Pab
Sef
Francuski krevet
Bufet doručak
Diners club
Garaža
Fitnes centar
Dvokrevetne sobe
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Učiteljica
Mastercard
Minibar
Frižider
Spa specijalne ponude
Berbernica
Bazen sa slatkom vodom
Restorani
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Suites
Telefon sa direktnim biranjem
Tenis
Recepcija
Visa
Prostor za nepušače u restoranu

Smeštaj

Ima ukupno 1.000 soba.

Standard sobe sa 2 kreveta od 125 x 200 cm. Centralni klima uređaj, ventilator, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, satelitska TV, radio budilica, minibar, frižider za piće , daska za peglanje, besplatni WiFi, sef (bez naknade) i balkon ili terasa.

Deluxe sobe su prostranije i imaju king size krevet ili 2 kreveta dimenzija 125 x 200 cm. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe.

All Inclusive

Buffet doručak ili kontinentalni ručak i ručak. Grickalice i nacionalna pića sa i bez alkohola 24 sata. Mogućnost ručka i užine u restoranima i barovima Riu Naiboa. Buffet večera u glavnom restoranu ili u speci-jalnim restoranima uz prethodnu rezervaciju. Zamena mini-bara i dozatora likera u sobi. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Ulaz u noćni klub Pachá, osim u specijalnim noćima (piće uz doplatu). Nemotorizovani sportovi, test ronjenja u bazenu i učestvovanje u zabavnom programu. (Više informacija po dolasku).