Hotel H10 Ocean Coral & Turquesa 5*

Lokacija

Nalazi se u Puerto Morelosu, na samoj obali mora.

Gastronomija

Nudi restoran sa švedskim stolom, 7 a la carte tematskih restorana: orijentalni, meksički, italijanski, američki, kreperi, karipski roštilj i novi restoran Fusion (ekskluzivno za klub Privilege); 3 snek bara, bar u foajeu, bar na bazenu, bar u salonu, bar sa sokovima i kafeterija sa finom poslastičarskom uslugom Mike’s Coffee.

ALL INCLUSIVE: Doručak i ručak na bazi švedskog stola; večera na bazi švedskog stola ili u jednom od specijalizovanih restorana (potrebna je rezervacija); nacionalna pića sa i bez alkohola i grickalice;

Sadržaj

Coffee. Ima 4 otvorena bazena, 1 za decu, hidromasažu, besplatnu Vi-Fi vezu u predvorju, mini klub (od 4 do 12 godina) i klub za tinejdžere, teniski teren, teren za više sportova i razni sportovi na vodi. Dnevni i večernji zabavni program za odrasle i decu. Uz doplatu: usluga čuvanja dece, spa centar sa svim vrstama tretmana lica i tela i zatvoreni bazen.

Smeštaj

Privilege Club uključuje, između ostalog, sledeće sadržaje: vrhunsku posteljinu, meni jastuka i vrhunske pogodnosti; 32-inčni LCD TV, budilnik i IPod stanica; dnevna zamena mini bara vrhunskim alkoholnim pićima, vodom, gaziranim pićem i pivom; besplatan internet u sobi; Privilegirani doručak koji se poslužuje u sobi ili u privatnom prostoru; večera od jastoga po osobi i boravku; Privatni prostor za opuštanje uz grickalice, vrhunska pića, izbor vina, kafe, infuzije, računare, Vi-Fi vezu, filmove za odrasle i decu i međunarodnu štampu i ekskluzivno područje na plaži sa posebnim ležaljkama i uslugom pića.