Holiday Inn Hotel Festival City 4*

Lokacija

Adresa: Gateway Avenue, Dubai Festival Siti, 000 Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Direktno je povezan sa tržnim centrom Dubai Festival City Mall u kome se nalazi 500 prodavnica, restorana i objekata za dečju/porodičnu zabavu. IKEA se nalazi na par minuta hoda od hotela. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 3 km od objekta Holiday Inn – Dubai Festival City.

Gastronomija

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u okviru objekta. Zeste Cafe je vaše mesto u hotelu, sa izborom prirodnih i zdravih užitaka koji održavaju dnevni nivo energije; Otvoren za doručak i večeru, Sirocco je mesto za opuštanje sa porodicom ili kolegama, uz izbor ukusnih i kreativnih jela. Joes Backiard je najnovije Dubajsko BBQ hot spot na 19. spratu, sa pogledom na Dubai i Burj Khalifu i opuštenu dnevnu atmosferu. Uz jelovnike sa plamenom roštilja iz celog sveta, piece de resistance je roštilj od 2,5 metra na terasi koji služi specijalitete poput dinstanog i sporo kuvanog mesa.

Sadržaj

Hotel poseduje dva bazena kao i fitness centar. Hotel poseduje i kompletan biznis centar. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi u svim prostorijama hotela. Ovaj objekat ima i menjačnicu.

Smeštaj

Sve hotelske sobe sadrže kuvalo. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa kadom, dok pojedine sobe raspolažu prostorom za sedenje. Sobe objekta Holiday Inn – Dubai Festival City poseduju klima-uređaj i flat-screen TV.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs