Habtoor Grand Resort Jumeirah Beach 5*

Lokacija

Adresa: Palm Jumeirah Dubai, Palm Džumeira, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Hotel se nalazi na čuvenoj Jumeirah plaži, pored Dubai Marine. Udaljen je 30 minuta od aerodroma u Dubaiju, a u blizini hotela su Jumeirah Beach Residence, Dubai Media City, Dubai Internet City i brojni tržni centri.

Gastronomija

U hotelu Dukes The Palm, možete da uživate u najboljim britanskim specijalitetima, pa se tako u restoranu Great British (GBR) služi fantastičan izbor jela sa britanskim uticajem. Jela se služe tokom celog dana u restoranu GBR, a iz restorana se pruža lep pogled na svetlucavu panoramu Dubai marine. Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi pored plaže. U baru Dukes se služe neki od najboljih svetskih martinija.

Sadržaj

Hotel ima dva bazena, jedan je okružen baštom a drugi, Horizon bazen je na mezanin nivou hotela sa pogledom na tirkizno plavo more, okružen ležaljkama ispod baldahina, sa udobnim foteljama i nudi pravo opuštanje. U okviru hotela je i ograđen bazen za decu sa toboganima. Za ljubitelje sunca, peska i mora hotel ima veliku privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima. Od sportskih aktivnosti u okviru hotela možete igrati tenis (uz asistenciju profesionalnih trenera), skvoš, vežbati u dobro opremljenoj teretani, ili igrati fudbal i odbojku na pesku. Od sportova na vodi možete se baviti wind surfingom, skijanjem na vodi, ronjenjem uz profesionalne instruktore ili voziti džet ski. Za male posetioce Junior Jungle Club nudi različite vrste igara, od zabavnih do edukativnih. Za decu od 4 do 12 godina ima različitih zanimacija na otvorenom, ali i u zatvorenom prostoru. Deca mlađa od 4 godine moraju da budu u pratnji odrasle osobe. Takođe hotel nudi usluge Spa centra, kao i različite vrste masaža. Raspolaže sa 14 restorana i barova sa raznovrsnim svetskim specijalitetima.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 446 komfornih soba i apartmana opremljenih u toplom arapskom stilu. Standardne sobe sadrže flat TV, DVD player, satelitske kanale, klimu, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, sef, mini bar, fen za kosu, 24h room servis.