Habana Riviera by Iberostar
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Habena Rivijera Iberostar (četiri zvezdice) idealno je mesto za upoznavanje suštine Havane na što autentičniji način. Hotel otvara vrata turistima da otkriju neverovatne pejzaže koje Kuba nudi: proglašen nacionalnim spomenikom, pun je radova velikih umetnika poput Gaudija ili Florencija Gelaberta.

Hotel Habana Riviera Iberostar smešten je ispred čuvenog Malecona na Kubi. Smešten je na 7 kilometara od Stare Havane i 21 kilometar od Međunarodnog aerodroma Jose Marti.

Samo 5 kilometara udaljeno je moderno područje Miramar i El Vedado. Tamo ćete pronaći trg koji je postao poznat po događajima koji su se odigrali tamo. Otprilike 5-6 kilometara od hotela pronaći ćete gradsku tvrđavu koja se sastoji od dvorca San Salvador de la Punta, tvrđave San Carlos de la Cabana i dvorca Royal Force.

Gastronomija

U restoranu L’Aiglon pronaći ćete svu internacionalnu kuhinju i najbolja francuska jela.

Restoran Primavera poznat je po gastronomskoj raznolikosti svojih doručaka i zvuku najbolje kubanske muzike uživo

Sadržaj

U samom hotelu možete uživati u olimpijskom bazenu napunjenom morskom vodom, a uz to ima teretanu, centre za masažu i saune u svom fitnes prostoru. Hotel ima prostor za ples uz zvukove tradicionalne kubanske muzike i sa odabranim gostima, sjajnim umetnicima, plesačima i glumcima. U ovom hotelu savršeno je proslaviti rođendan, venčanje ili medeni mesec.

Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Terasa
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Istorijski hotel
Dizajnerski hotel
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Francuski krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Recepcija
Menjačnica
Pab
Restorani
Perionica
Medicinska služba
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Usluga masaže
Fitnes centar
Bufet doručak
Doručak
A la carte ručak
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
Sauna

Smeštaj

Sve hotelske sobe dizajnirane su sa besprekornom elegancijom u kojoj se svaki detalj broji, natopljen suštinom kubanskog života i pogledom na more.

Dvokrevetna soba: 30 m2 sa klasičnim dizajnom, ovaj prostor je savršeno uslovljen da zadovlji sve vaše potrebe do detalja, zajedno sa predivnim pogledom na more.

Dvokrevetna soba sa panoramskim pogledom: dekoracija u stilu 50-ih prožima zidove ovih prostora, sa svim bojama i nameštajem detaljno. Meri 30 m².

Double Elite soba: uživajte u najboljem pogledu sa svim blagodatima i uslugama doručka direktno u krevet u ovoj sobi od 35 m2.

Junior suite elite: iznutra možete ponovo oživjeti 50-e godine sa svim blagodatima današnjice u svojih 46 m2 sa jacuzzijem.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs