Grand Sunset Princess
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Idealno pozicioniran i smešten na plaži, naš hotel će vam omogućiti da budete samo nekoliko minuta udaljeni od centra Plaje del Karmen, sa živahnom atmosferom i beskonačnim slobodnim aktivnostima koje ćete tamo otkriti. Osim toga, udaljen je 65 km od Cancuna, sa svojim poznatim plažama i sjajnim noćnim životom; jedan sat od aerodroma..

Gastronomija

Hotel ima 12 restorana i 17 barova (Sport Bar otvoren 24 sata) u kojima možete probati lokalne specijalitete ili popiti tropski koktel bez napuštanja bazena. Gastronomija se kreće od poznatih meksičkih “hacienda”, prelazeći kroz amblematičnu Švajcarsku do blistave Italije, ne zaboravljajući odličnu morsku hranu i ribu, azijsku kuhinju, a za najzahtevnije tu je i međunarodni gurman restoran (nije uključen u kategoriju Junior) i Buffet Restaurant. Obavezno je poštivati ​​kodeks oblačenja potreban u svakom restoranu. Nije dozvoljeno nošenje kupaćeg kostima u buffet restoranu.

Smeštaj

672 potpuno opremljene sobe i apartmana. Za dva do četiri gosta,

Junior Suite (smešten u blizini glavne zgrade, s jednostavnim pristupom restoranima), Junior Suite Deluxe ili Junior Suite Deluxe bazen (direktan pristup bazenu, samo za goste starije od 13 godina). Svi apartmani su prostrani i imaju balkon ili terasu. Za najromantičnije goste, Vile Laguna sigurno idealna.

Platinum Suites idealni su za ljubitelje luksuza, omogućavajući gostima da uživaju u kupki u jacuzziju na terasi samo nekoliko metara od plaže i uživaju u ekskluzivnim uslugama kao što su topli krug i Spa, večera koja se pamti, i niz posebnih pogodnosti. Lagan pristup svim objektima zahvaljujući prevozu vozićima ili kolicima za golf kroz bujne vrtove.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Parking
Košarka
Pab
Ronjenje
Diskoteka / Noćni klub
Gimnastika
Vodena gimnastika
Fitnes centar
Hotel na plaži
Romantični hotel
Spa hotel
Mini klub
Spa specijalne ponude
Veslanje
Boćanje
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Restorani
Igraonica
Prostori za sastanke i događaje
Medicinska služba
Snack / Bar pored bazena
Pozorište / Auditorijum
Tenis
Stoni tenis
Prodavnice
Streljaštvo
All Inclusive
Individualni klima uređaj
Tuš
Minibar
Terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Wi-Fi
Aparat za kafu i čaj
Sef
Balkon
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Odbojka na pesku
Jedrenje na dasci