Grand Oasis Cancun
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Nalazi se u srcu Hotelske zone, u kompleksu Oasis Cancun, ispred predivne plaže sa tirkiznim vodama i okružen bogatim vrtovima. Ističe se njegov animacijski program.

Gastronomija

Nudi 8 restorana (2 bife restorana, gurmanski restoran, plodove mora, meksička, španska, azijska i Rodizzio) i 4 bara. Pored svih restorana i barova kompleksa: 2 bife restorana, roštilj, suši restoran, meksička, mediteranska, talijanska, 3 snack restorana i 10 barova.

Sadržaj

Ima klub na plaži, bazen, teretanu, širok izbor sportova i teren za golf sa 9 rupa. Odličan zabavni pro-gram uz koncerte, akrobate, plesače, DJ-eve itd. Doplata: spa, trgovine, kongresne sobe i oprema za golf.

Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Individualni klima uređaj
Kada
Sef
Menjačnica
Tuš
Fitnes centar
Fen za kosu
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Terasa

Za mladence

U minimalnom boravku od 5 uzastopnih noći: koktel dobrodošlice; smeštaj u sobi superior kategorije (prema raspoloživosti); korpa voća i nacionalno vino po dolasku; king size krevet (ovisno o raspoloživosti) i romantična večera s lokalnim vinom.

Smeštaj

Ima 613 soba uređenih u minimalističkom meksičkom stilu s klima uređajem, kupatilom sa fenom za kosu i sadržajima, telefonom, kablovskom TV, radio budilnikom, internet vezom (uz doplatu), mini barom, sefom (uz doplatu) i balkon ili terasa. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe.

Oasis Cancun Lite

Sa kategorijom od 4 zvezdice, promocija Oasis Lite uključuje smeštaj u sobama Oasis Standarda koje se nalaze na nižem nivou u Palmar Torre 1 s pogledom na golf teren; pristup do 5 restorana i 4 bara (ostatak restorana i hotelskih barova uz doplatu); personalizovana pomoć pri dolasku i odlasku; dnevna i noćna zabava; uživajte u teniskim terenima i dečjem klubu; pristup do Beach Club Oasis Lite, do golf terena sa 9 rupa. (Više informacija po dolasku).

All Inclusive

Doručak i ručak na bazi švedskog stola, švedski sto za večeru ili a la carte u nekom od restorana u kompleksu. Neograničen broj nacionalnih i međunarodnih zalogaja i pića. Nemotorizirani kopneni i vodeni spor- tovi. Učešće u zabavnom programu. “Club Runaway”: mogućnost uživanja u barovima, restoranima i objektima ostalih hotela Oasis u Cancunu (provjerite kod Oasis Plus brojača, ne uključuje prijevoz). (Više informacija po dolasku).