Grand Memories Splash Punta Cana

Lokacija

Novo odmaralište sa izlazom na prelepu plažu i na pešačkoj udaljenosti od jednog od najlepših mesta – Playa Bávaro.

Gastronomija

U ponudi je internacionalni restoran sa švedskim stolom, meksički, morski plodovi, italijanski, trattoria (nalazi se u susedstvu H. Royalton Punta Cana), kafeterija – sladoled, Sports Bar & Disco i snack. Ima 7 barova i još 5 nalazi se u H. Royalton Punta Cana.

Sadržaj

2 bazena za odrasle i 2 za decu, veličanstveni vodeni park sa bazenom za talase, 7 gigantskih tobogana, područja s fontanama, mlazom vode i nekoliko kristalnih bazena; fitness centar, mini-klub za decu od 4 do 12 godina i tinejdžerski klub za mlade od 13 do 17 godina. Uz doplatu: Spa (u Royalton Punta Cana), radnje, motorizirani spor-tovi i virtualni i interaktivni zabavni centar najnovije generacije. Posebni popusti u golf klubu Punta Blanca. Dnevni i noćni zabavni program.

Pristup internetu
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Individualni klima uređaj
Balkon
Kada
Pab
Kafić
Sef
Menjačnica
Dvorište
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Telefon sa direktnim biranjem
Terasa
Solarijumska terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Wi-Fi

Smeštaj

252 moderne sobe sa savremenom dekoracijom raspoređeme u različite tipove smeštaja:

Deluxe soba: s king size krevetom ili s 2 queen size kreveta, klima uređajem, satelitskom TV, Bluetooth-om, besplat-nim bežičnim pristupom internetu, aparatom za kafu, kuvalom za vodu, daskom za peglanje, mini barom, sefom i balkonom ili terasom s pogledom na bazen ili vrt. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

Deluxe Family Suite: sa svim sadržajima Deluxe sobe, king size krevetom i sobom s krevetima na sprat. Maksimalna popunjenost: 4 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i 2 dece.

All Inclusive

Buffet doručak i ručak. Buffet večere ili à la carte restorani, nakon rezervacije. Bežični internet u celom odmaralištu. Nacionalna i međunarodna jela i pića. Mini bar u sobi s dnevnom zamenom. Izbor nemotori- ziranih sportova. Uživajte u sadržajima vodenog parka i učestvujete u zabavnim aktivnostima. (Više informacija po dolasku).