Gran Caribe Inglaterra
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Inglaterra (četiri zvezdice) smešten je na povlašćenom mestu, okrenut ka Parque Centralu i Nacionalnom centru Capitolio, jednom od najambicioznijih zgrada u zemlji. Od otvaranja 1875. godine osvojio je srce Havane, a poznati gosti hotela, pre svih Joséa Marti i Ana Pavlovna ostavili su svoj pečat.
Veliki hotel koji objedinjuje širok izbor kulturnih dogadjanja ima prekrasan klasični dizajn čiji enterijer ima sadržaje poput jacuzzija, veličanstvenu terasu za sunčanje na ležaljkama.
Tokom noći možete uživati ​​u neverovatnom pogledu dok pijuckate  koktel uz zvuke žive kubanske muzike.
Hotel Inglaterra nalazi se odmah pored Capitolio Nacional na Kubi. Udaljen je 1 kilometar od Stare Havane i 20 kilometara od aerodroma José Martí.
oko 4 kilometra od Miramararea, gdj su smeštene najvažnije ambasade, kao i trgovački centri. U El Vedadu, na 4 kilometra od hotela, naći ćete jedan od najpoznatijih trgova na Kubi, Plaza de la Revolución, od velikog istorijskog interesa za svoju relevantnu prošlost.
Manje od 2 kilometra udaljeno je nekoliko zanimljivih mesta, posebno Dvorac San Salvador de la Punta, Dvorac Kraljevskih snaga i tvrđava San Carlos de la Cabaña.

Gastronomija

U El Colonial-u možete uživati ​​u širokom rasponu ukusa, u vašem doručku kako biste se ispunili energijom potrebnom za suočavanje sa danom, diveći se neoklasičnom stilu njegovog dizajna.

Kafe bar La Sevillana, ukrašen pločicama iz andaluzijskog grada veličanstvenim crtežima, daje mu marokanski dodir s arhitekturom prepunom ukrasnih lukova. Na terasi, pored roštilja, možete pronaći Gran Café El Louvre savršen za uživanje pred umetnicima, muzičarima, plesačima i nastupima u živo.

Smeštaj

Hotel ima 83 sobe među kojima se mogu razlikovati dve vrste. Renovirane sobe su modernizovane i omogućeno im je da zadrže klasični duh hotela Inglaterra, koji je uvek inovativan kako bi pokrio moguće potrebe svojih gostiju.

– Standardna soba: razlikuju se po veličini, kreću se od 5 m2 do 10 m2, ali sve su prostrane i opremljene da odgovore na sve vaše potrebe. Sa prekrasnim pogledom na Parque Central ili na vrtove koji će oplemeniti vaša jutra.

– Standardna soba sa balkonom: postoji 15 soba s balkonom od 9 m2 za uživanje u noćnim pogledima iz potpune privatnosti i spokoja koje soba pruža.

Pojedinačne sobe
Dvokrevetne sobe
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Istorijski hotel
Kupatilo
Tuš
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Radio
Francuski krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Recepcija
Menjačnica
Kafić
Prodavnice
Pab
Restorani
Klimatizovani restoran
Pristup internetu
Sobna usluga
Medicinska služba
Kontinentalni doručak
A la carte ručak
A la carte večera