Gran Caribe Club Kawama

Lokacija

Hotel Kavama smešten je u imanju sagrađenom 1930. godine koje je u potpunosti modernizovano.

Hotel je udaljen nekoliko metara od parka Josone. Aerodrom Santa Marta udaljen je 3,7 km. Plaža Caleta je udaljena 2 km. Varazdalni zemljouz privlači mnoge ljubitelje mora. Stvara mogućnost za praktikovanjem svih vrste vodenih sportova. Ne treba zaboraviti ni mogućnost posete gradova kao što su Santa Marta, udaljen 4,9 km, Kardenas, udaljena 18,3 km ili Matanzas, udaljen 104 km. Topla preporuka je da pokušate posetiti i turistički deo i tradicionalniji deo kako biste dobili širu sliku i pravi osećaj ovog ostrva.

Gastronomija

Restorane hotela karakteriše izuzetno raznolika i zanimljiva ponuda. El Brocal je restoran koji nudi švedski sto tokom tri glavna obroka u kojem ne nedostaje najboljih internacionalnih jela. Gran Canal nudi doručak, grickalice i jela po narudžbini sa kubanskim jelima i jela drugih porekla. Sva jela kuvana su s pažnjom i posvećenošću s ciljem da izenade gosta svakim obrokom.

Snack bar El Brocal otvoren je 24 sata koji sa svojom ponudom uvek zadovolji goste. El 41 je bar na bazenu i nudi svoje usluge od 9 ujutru do 6 uveče. El Candil ima isti raspored i namenjen je gostima na plaži. 413 smešten je ispod restorana Gran Canal je lobi bar gde se gosti koji čekaju mogu osećati prijatno.

Sadržaj

All inclusive usluga u ovom hotelu uključuje obroke i vodene sportove za koje nije potrebna pomoć motornog čamca. U prostrou ovog hotela, gosti mogu uživati u bazenu, dečijem klubu i direktnom pristupu plaži iz snova. Obzirom na svoju lokaciju, nudi spoj aktivnosti kao što su vodeni sportovi i turizam u unutrašnjosti ovog dela ostrva. Takođe, kao deo sadržaja tu su i fitnes centar, sauna, kao i prelepi vrtovi.

Parking
Prostori za sastanke i događaje
Bazen na otvorenom
Medicinska služba
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Sef
Minibar
Menjačnica
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar
Restorani
Sauna
Usluga pranja veša
Prodavnice

Smeštaj

– Standard soba – Sa pogledom na vrt, uključuje klima uređaj, balkon, toaletne potrepštine, kablovsku TV, minibar, sef i kupatilo sa kadom.

– Viši – Iste usluge kao i prethodna soba sa mogućnošću izbora između bračnog ili 2 odvojena kreveta. Idealno za porodice.

– Ekonomik –  Pogodnosti kao što je prethodno navedeno. Pogodno za parove.