Gran Caribe Club Atlantico
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Opis hotela

Hotel Gran Caribe Club Atlantico(tri zvezdice)nalazi se na plaži i vrhunski je pozicioniran u letovalištu Santa Maria. Gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na Plaias del Este, opustiti se u njenom sjajnom belom pesku i plivati u toplim, kristalno čistim karipskim vodama. Postoje svakodnevni autobusi do Havane, gde gosti mogu doživeti pravi šmek kubanske prestonice. Međunarodni aerodrom u Havani udaljen je oko 45 kilometara.

Mnogobrojne stolice i suncobrani na plaži ispred hotela takođe su besplatne. Značajna je  pogodnosti i besplatna usluga prevoza do hotela do centralne Havane, koja je udaljena samo 20 minuta (rezervišite dan unapred).

Club Atlantico ima 2 a la carte restorana, buffet restoran i snack bar, kao i bar i lobi bar (otvoren 24 sata). Hotel ima dobar standard hrane i pića tokom dana, a bar na bazenu / plaži poslužuje i jedno i drugo, tako da nikad ne morate napustiti ležaljku.

Aktivniji gosti mogu koristiti veliki bazen (koji ima dečije igralište), vodene sportove na plaži, teniske terene i teretanu. Postoji i dnevna zabava oko bazena. Osoblje je takođe uložilo mnogo truda u zabavne večernje emisije.

Iako nije novi hotel, Club Atlantico i dalje pruža uslugu i sadržaje sa 4 zvezdice, isporučene s toplinom, entuzijazmom i ljubaznošću. Ali najviše se pamti od svega da hotel ima sjajan pristup jednoj od najimpresivnijih plaža Kube.

Sadržaj

Aparthotel
Resort
Kupatilo
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Prostori za sastanke i događaje
Pristup internetu
Medicinska služba
Parking
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Suncobrani
Usluga masaže
Fitnes centar
Katamaran
Stoni tenis
Aerobik
Odbojka
Američki i / ili Ruski bilijar
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Dvokrevetne sobe
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs