Fiesta Americana Punta Varadero
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Fiesta Americana Punta Varadero ( pet zvezdica) nalazi se u predivnom okruženju u popularnom turističkom raju Varadero. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i preko puta najpoznatije sportske marine na Kubi, Marine Gaviota. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini prirodnih lepota i sjaja prirodnog parka Varadero. Ovaj šarmantni hotel na plaži odiše predivnim arhitektonskim stilom, pozdravljajući goste sa obećanjima za nezaboravan boravak

Sadržaj

Hotel sadrži lepo uređene sobe za goste koje nude mirno okruženje u kojem se možete opustiti i odmoriti. Gosti mogu iskoristiti izuzetne objekte za ručavanje, zabavu i zabavu koje ovaj veličanstveni hotel može da ponudi.

Hotel poseduje igrališta i sportsku opremu sa instruktorom i osvetljenjem. 2 teniska terena, teren sportskog centra, kurs podvodnog ronjenja u bazenu, sportski prostor sa nemotorizovanom opremom (katamaran, pedaline, oprema za jedrenje na dasci, oprema za ronjenje).

Pab
Kafić
Sef
Menjačnica
Fitnes centar
Wi-Fi
Dvorište
Restorani
Usluga pranja veša
24-satna recepcija

Smeštaj

Prostrane i komforne sobe od 30 m2 sa pogledom na hotelske vrtove i / ili bazene. Opremljeni su kraljevskim ili 2 bračna kreveta, klima uređajima i plafon  ventilatorima, terasom ili balkonom, satelitskom TV, telefonom sa direktnim biranjem, digitalnim sefom, peglom i daskom za peglanje, mini barom koji se svakodnevno obnavlja u skladu sa potrošnjom 1 boce vode, 2 bezalkoholna pića i 2 piva, čaj i kafa, 220 V .