Fairmont The Palm 5*

Lokacija

Adresa: Palm Jumeirah , Palm Džumeira, P.O Box 72413 Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Hotel Fairmont The Palm smešten je na plaži Palm Džumeiri.Od aerodroma udaljen 27 km i 8 km od Dubai Marine.

Gastronomija

U restoranu Frevo pripremaju se jela autentične brazilske kuhinje, a u restoranu Blowfish klasična američka jela. Restoran Flow Kitchen nudi kulinarske klasike iz celog sveta, dok se u bistrou Seagrill služe jela mediteranske kuhinje i sveži plodovi mora. Tokom boravka možete da uživate u jelima azijske kuhinje u restoranu Ba ili u najboljim indijskim jelima u restoranu Little Miss India. Takođe možete da se opustite u baru The Cigar Room i salonu Mashrabiya ili da pratite aktuelne sportske događaje na velikim ekranima u sportskom baru Vuvuzela, uz hranu karakterističnu za barove.

Sadržaj

Poseduje bar, 2 bazena na otvorenom, privatnu plažu, privatni parking, saunu, fitnes, spa i velnes centar, sportove na vodi uz doplatu, prodavnice, lift, dečije igralište, teren za golf udaljen 3 km.

Smeštaj

Svaka smeštajna jedinica u hotelu Fairmont The Palm savremeno je uređena u opuštajućim bojama. Sve sobe i suite jedinice imaju sopstveni balkon. Ponuda hotela obuhvata i povezane sobe za veće grupe gostiju. Sadržaj soba: Balkon,kupatilo od mermera, LCD TV, klima uredjaj, sef, internet veza, fen za kosu, aparat za kafu, papuče i bade mantili.