Dukes The Palm 5*

Lokacija

Adresa: Palm Jumeirah Dubai, Palm Džumeira, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Do hotela Dukes The Palm, a Royal Hideaway lako se stiže sa Međunarodnog aerodroma Dubai (DBX) ili Međunarodnog aerodroma Al Maktum (DWC). Do oba aerodroma ima samo 30 minuta vožnje od objekta. Tržni centar Mall of Emirates se nalazi na 20 minuta vožnje, a tržni centar Dubai Mall na 30 minuta vožnje. Svi zabavni parkovi u kompleksu Dubai Parks and Resorts udaljeni su 30 minuta.

Gastronomija

U hotelu Dukes The Palm, možete da uživate u najboljim britanskim specijalitetima, pa se tako u restoranu Great British (GBR) služi fantastičan izbor jela sa britanskim uticajem. Jela se služe tokom celog dana u restoranu GBR, a iz restorana se pruža lep pogled na svetlucavu panoramu Dubai marine. Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi pored plaže. U baru Dukes se služe neki od najboljih svetskih martinija.

Sadržaj

Iz predvorja hotela možete pristupiti Dukes The Palm, privatnoj plaži hotela. Smeštena u srcu Palm Jumeirah, hotelska privatna plaža pruža veličanstven panoramski pogled na ekskluzivne vile na palminim ostrvima i impresivne nebodere u marini Dubai. Uživajte u ukusnom koktelu dok ležite na jednom od mnogih ležaljki oko beskonačnog bazena, gde se temperatura vode reguliše i zimi i leti. Gosti mogu da se opuste u vožnji lenjom rekom, kao i da se bave raznim sportovima na vodi na plaži ispred objekta. Zatvoreni bazen se nalazi na 14. spratu hotela i nudi čudesan panoramski pogled. Sa sistemom sa kontrolisanom temperaturom koji se koristi i tokom zimskih i letnjih meseci, zatvoreni bazen je idealan za kupanje u bilo koje doba godine. U okviru objekta na raspolaganju vam je i teretana sa najmodernijom opremom kako biste ostali u formi. Gosti mogu da vežbaju na 14. spratu dok posmatraju veličanstvenu panoramu Dubai marine kroz prozore od poda do plafona. Za goste koji žele da udovolje sebi obezbeđen je frizerski salon sa odličnom reputacijom.

Smeštaj

Ponuda hotela Dukes The Palm, a Royal Hideaway uključuje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana sa hotelskom uslugom i spektakularnim pogledom na Persijski zaliv i panoramu čuvene marine. Sve sobe i suite jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki garderober i sobni sef. Na raspolaganju su i bademantili, papuče i besplatan Floris toaletni pribor.