Dreams Sands Cancun Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Savršeno smešten uz impresivnu plažu finog bijelog peska u srcu Hotelske zone u Cancunu. Proce- njeni od strane svojih kupaca između vrlo dobrog i odličnog.

Gastronomija

Nudi buffet restoran, 6 a la carte restorana (gurmanske francuske, meksičke, pan-azijske specijalitete, međunarodne, italijanske, međunarodne zalogaje i mediteranska jela), roštilj, kafa s gurmanskim send-vičima i kolačima, sushi bar i 4 bara.

Sadržaj

2 bazena, 3 spoljna jacuzzija, minigolfa i nekoliko sportskih opcija (odbojka, staza za trčanje, trampolin na moru, pikado, kajak, hobbiji, itd.), bilijar, “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu sa raznovrsnim zabavnim programom tokom dana i noći. Opsežan zabavni program sa časovima plesa, projekcijom filmova na plaži, tematskim večerima itd.). Uz doplatu: spa poslednje generacije, ronilački centar s izletima, motorizirani sportovi i usluga čuvanja dece.

Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
American express
Balkon
Kupatilo
Pab
Aparat za kafu i čaj
Sef
Menjačnica
Dvokrevetne sobe
Mastercard
Minibar
Bazen sa slatkom vodom
Radio
Resort
Restorani
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Telefon sa direktnim biranjem
All Inclusive
Visa
Odbojka na pesku

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: penušavo vino i sveže voće u sobi po dolasku. Doručak u krevetu s mimosom (obavezna rezervacija). Posebna usluga sobarice (jedna noć za vreme boravka). 15% popusta na spa tretmane (ne može se kombinovati sa drugim popustima i ponudama).

Smeštaj

Ima 438 elegantno nameštenih soba s klima uređajem, king size krevetom ili dva bračna kreveta, kupatilo sa fenom za kosu, ogrtače i papuče, telefon, TV, CD/DVD player, budilnik s MP3 stanicom, besplatnu Wi-Fi vezu, minibar sa dnevnom zamenom piva, sokova, bezalkoholnih pića i vode, sef (bez naknade) i namešten balkon ili terasa. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

All Inclusive

Neograničeni luksuz. Buffet doručak i ručak. Večera na bazi švedskog stola ili specijaliteti resto-rana (bez prethodne rezervacije). Grickalice, bezalkoholna pića, sokovi i nacionalna i internacionalna pića sa i bez alkohola uključujući i vrhunske brendove. Sport bez motora. Besplatni green fee na obližnjem golf terenu. Besplatna Wi-Fi veza u celom kompleksu s vlastitom aplikacijom za rezervisanje usluga u hotelu ili kontaktiranje osoblja usta- nove. Učešće u programu aktivnosti i tematskim zabavama.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs