Dreams Palm Beach Punta Cana

Lokacija

Nalazi se u Cabeza de Toro, na plaži i vrlo blizu jahting kluba. Okružen je vrtovima i idealan je za porodice i parove. Procenjen kao veoma dobar od strane kupaca.

Gastronomija

Restoran sa švedskim stolom, 5 restorana à la carte (francuski, meksički, azijski, italijanski gurmanski specijaliteti i specijaliteti sa roštilja), roštilj, kafa sa ukusnim pecivima i 5 barova.

Sadržaj

Bazen, jedrenje na dasci, vožnja kajakom, odbojka na plaži, društvene igre, pikado itd. “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu nude raznovrstan zabavni program tokom dana i noći. Animacijski pro-gram sa nastupima uživo, teatrom na otvorenom i tematskim zabavama.

Smeštaj

Ima ukupno 500 soba sa klimom, ventilatorom, king size krevetom ili 2 bračna kreveta, velikim kupa-tilom sa superiornim sadržajima i fenom za kosu, ogrtačem i papučama, mini-barom sa dopunom bezalkoholnih pića, voda i pivo, aparat za kafu, čaj, kablovska TV, CD i DVD player, budilica s Mp3 priključkom, daska za peglanje, sunco-bran, besplatan sef, besplatan Wi-Fi i namešten balkon ili terasa. Posluga u sobi 24 sata. (bez naknade). Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

All Inclusive

Neograničen luksuz, neograničen pristup restoranima a la carte bez prethodne rezervacije. Vrhunska nacionalna i internacionalna pića. Konobari na plaži. Širok spektar aktivnosti. Besplatan bežični internet u celom kompleksu. “Experience Seep, Savor & See”: pristup večeri i prikazima hotela “Now” i “Dreams” (rezervacija unapred, maksimalno 4 osobe, ne uključuje prevoz). (Više informacija po dolasku).