Deauville

Lokacija

Hotel Deauville (tri zvezdice) idealno je mjesto za upoznati srž Havane na najautentičniji način. Nalazi se u jednom od najmodernijih predela grada, u Miramaru. Hotel Deauville smešten je u srcu Havane, ispred Malecona, čuvenog šetališta uz morsku stranu Havane. Smešten je na 1,5 km od Stare Havane i 20 km od Međunarodnog aerodroma Jose Marti. Hotel se nalazi na 1 km od Muzeja revolucije i 5 km od Plaza de la Revolucion – područja od velikog istorijskog značaja i u kojem su se odigrali neki od najvažnijih događaja kubanske revolucije. Nacionalna zgrada Kapitola Kube, najmonumentalnija građevina u gradu, smeštena je na 1,5 km od hotela, a katedrala u Havani 1,7 km. Na trgu gde se nalazi ova katedrala možete videti autentičnu kubansku baroknu umetnost koja potiče iz 18. veka.

Sadržaj

Uživaćete u savršenom odmoru u ovom hotelu, jer nudi usluge recepcije od 24 sata, bazen na krovu sa mogućnošću da bude rezervisan kako bi se garantovao privatnost ili diskoteka za ljubitelje plesa. Hotel pokriva sve vaše potrebe. Imate parking na otvorenom i mogućnost razmene valute u hotelu.

Pronaći ćete i noćni klub sa muzikom, DJ-om i vizuelnim animacijama i karaokama. U diskoteci kapaciteta do 100 ljudi možete uživati u autentičnim havanskim noćima.

 

Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Resort
Kupatilo
Tuš
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Parking
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Sauna
Usluga masaže
Fitnes centar
Zabavne aktivnosti
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom

Smeštaj

Svaka soba je izrazito udobna, a sve imaju vrlo intrigantan dizajn koji odaje počast vitalnosti i kulturi Kube. Uz to, sobe imaju pogled na more.

Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na grad: savršen prostor za dve ili tri osobe sa različitim izborom kreveta. Odavde ćete videti eleganciju kubanskog noćnog života.

Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na more: savršeno opremljene za dve ili tri osobe, sa jednokrevetnim i bračnim krevetima i pogledom na El Malecon, popularno mesto za stanovnike Havane.

Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na unutrašnjost: garantuju ugodan boravak u hotelu za dve ili tri osobe. Ova soba je opremljena da zadovolji sve vaše potrebe.

U hotelskom restoranu možete kušati tipičnu kubansku kuhinju iz a la carte menija. Postoji i odličan bife koji će zadovoljiti vaš apetit za doručkom.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs