Crowne Plaza Dubai Festival City 5*

Lokacija

Adresa: o Box 7185 Dubai, Dubai Festival Siti, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Crowne Plaza Dubai Festival City je hotel u blizini međunarodnog aerodroma u Dubaiju, Health Care City-a i ulice Sheikh Zaied Road što ga čini savršenim za poslovna putovanja. Takođe se nalaze u blizini dubajskih najposećenijih atrakcija poput kultne Burj Khalife i IMAGINE, nove atrakcije u Dubai Festival Citi Mall-u.

Gastronomija

Gurmanska jela mediteranske kuhinje služe se u restoranu Zaytoun, koji je otvoren tokom celog dana. Ponuda takođe obuhvata salonski kafe sa opuštajućim ambijentom u foajeu, kafe u starinskom stilu iz lanca Belgian Beer Café i restoran mediteranske kuhinje, koji takođe radi tokom celog dana. U svakom od ovih prostora dostupan je besplatan WiFi internet.

Sadržaj

Na raspolaganju su bazen na otvorenom i direktan pristup tržnom centru Festival City. U hotelskom wellnes centru možete koristiti saune ili uživati u opuštajućim tretmanima za negu tela. Ponuda hotela takođe obuhvata dobro opremljenu teretanu.

Smeštaj

Prostrane sobe objekta Crowne Plaza uređene su dizajnerskim nameštajem i luksuznim tkaninama. Sve sobe imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, baznu stanicu za iPod i DVD plejer. Dostupni su prostor za sedenje i radni sto. Smeštajna jedinica obuhvata prostor za sedenje, flat-screen TV, radni sto, pribor za peglanje i mini-bar. Kupatilo je opremljeno tušem, kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs