Crowne Plaza Dubai 5*

Lokacija

Adresa: Sheikh Zayed Road, Trgovačka četvrt, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Objekat Crowne Plaza Dubai nalazi se na sjajnoj lokaciji pored puta Sheikh Zayed Road, prekoputa Međunarodnog kongresnog centra u Dubaiju. Oblakoder Burdž Kalifa i tržni centar Dubai Mall udaljeni su 5 minuta vožnje. Od hotela se za 20 minuta može stići do Međunarodnog aerodroma Dubai. Do stanice metroa Emirejts Tauers (Emirates Towers Metro Station) i do Međunarodnog finansijskog centra u Dubaiju dolazi se za par minuta hoda.

Gastronomija

Gosti mogu uživati u velikom izboru restorana i barova, u kojima se služi sve od sušija do jela sa dnevnih menija. Tradicionalni meze na raspolaganju je u restoranu Al Tannour, a ugostiteljski objekat Chamas nudi brazilska jela sa roštilja.

Sadržaj

Pored besplatnog WiFi interneta, hotel nudi bazen na otvorenom i zatvorenom, teretanu i veliki izbor restorana i barova. Hotel sadrži spa i wellnes centar, a gostima je i na raspolaganju dobro opremljena teretana.

Smeštaj

Prostrane sobe za goste objekta Crowne Plaza u Dubaiju imaju polirane drvene podove i TV sa satelitskim kanalima. Sopstvena kupatila u svim smeštajnim jedinicama opremljena su kadama. Deluxe soba nudi besplatni bežični internet, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i radni sto. U ponudi su i mini-bar, kuvalo za vodu i visoka dečija stolica. Kupatilo uključuje kadu, papuče, bade-mantile i besplatni toaletni pribor.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs