Conrad Hotel 5*

Lokacija

Adresa: Sheikh Zayed Road, Trgovačka četvrt, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Hotel Conrad Dubai smešten je u centru finansijske i trgovačke četvrti u Dubaiju. Iz hotela se pruža panoramski pogled na Persijski zaliv i Ulicu Šeik Zajed Roud. Hotel Conrad Dubai udaljen je 2 minuta hoda od Svetskog trgovačkog centra u Dubaiju i 20 minuta vožnje od Aerodroma Dubai. Besplatna usluga parkiranja vozila dostupna je u okviru objekta.

Gastronomija

Gosti mogu uživati u specijalitetima različitih internacionalnih kuhinja u restoranu Balaro, kao i u velikom izboru vina i modernom pariskom meniju u restoranu Cave. Purobeach Urban Oasis nudi različite zdrave obroke.

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i teretana. Spa centar hotela Conrad možete koristiti na zahtev.

Smeštaj

U ponudi ima elegantno uređene smeštajne jedinice, a gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i teretana. Sve smeštajne jedinice krasi prefinjen i moderan dekor. Svaki apartman tipa “suite” poseduje zaseban dnevni boravak, muzički sistem Bose®, baznu stanicu za iPod i Nespresso® aparat za kafu. Kupatilo je opremljeno flat-screen TV-om, kadom i tušem sa efektom kiše.