Complejo Grand Palladium Colonial & Grand Palladium Kantenah Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Smješten na 30 km od Playe del Carmen i deo je kompleksa Paladium Rivijera Maja.

Smeštaj

Poseduje ukupno 836 udobnih soba raspoređenih u različitim vrstama smeštaja:

Deluxe Double: s 2 bračna kreveta ili 1 king size krevetom, klima uređajem,  ventilatorom, kompletnim kupatilom s kadom ili tušem, kozmetičkim ogledalom i fenom za kosu; telefon, SAT TV, besplatni osnovni bežični pristup internetu, minibar (uz dnevnu zamenu), oprema za pravljenje kafe i čaja,daska za peglanje, sef i terasa sa stolom i stolicama. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece.

Junior Junior Suite: imaju i kauč na razvlačenje, spa kada, ogrtače i papuče. Maksimalan kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Mayan Suite: posebno dizajniran za parove. Oni takođe imaju bračni krevet, tuš na otvorenom u majskom stilu, kupatilo s prozorom i hidromasažnu kadu. Maksimalan kapacitet: 2 odrasle osobe.

Pab
Sef
Fitnes centar
Dvorište
Bazen na otvorenom
Kupatilo
Kada
Hidromasažna kada
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Terasa
Menjačnica
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Fen za kosu

All Inclusive

Buffet doručak i ručak; buffe večera ili u jednom od specijalnih restorana ( neograničene večere u zavisnosti od raspoloživosti); grickalice 24 sata; domaća i međunarodna pića sa ili bez alkohola, kokteli i izbor međunarodnih vrhunskih pića; sport i zabava uključeni; besplatan bežični pristup osnovnom internetu u celom kompleksu nakon prethodne registracije u mreži grupe Palladium Hotel; Spa; peškiri, ležaljke i suncobrani za plažu i bazen; mini klub i klub juniora, mini bar u sobama sa svakodnevnim dopunama. (Više informacija po dolasku)

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs