Chic by Royalton Punta Cana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Kompleks Chic By Royalton je orjentisan prema kristalnim morima plaža Uvero Alto, jedne od najtraženijih destinacija u Punta Kani, u Dominikanskoj republici. Dobro je povezan s međunarodnim aerodromom Punta Cana, udaljenim samo 35 km; a na dohvat ruke su slatkovodne lagune, udaljene 40 km, ili Golf klub La Cana, udaljen 35 km.

Gastronomija

Chic By Royalton nudi vam gastronomsko iskustvo koje ne smete propustiti u restoranima koji poslužuju domaću i internacionalnu kuhinju:

Elementi: Lokalna kuhinja u spektakularnom bifeu koji gleda na more. U Hunteru ćete otkriti otvorenu kuhinju u kojoj možete uživati ​​u mesu s roštilja. U programu Excite možete probati meso sa roštilja.

U Pescari ili Insomniji možete probati najbolji sushi, ceviche ili morske plodove u modernoj i elegantnoj atmosferi. Vespa je moderna tratorija koja vam donosi najbolje iz Italije. Tagine donosi užitke Bliskog Istoka u luksuznom okruženju. A ako volite brzu užinu, posetite Munchies.

Smeštaj

Svaka od 320 luksuznih soba hotela Chic By Royalton Punta Cana nudi moderni dekor i pogled na okean, bazen ili mangrove. Možete odabrati različite opcije:

– Luksuzna soba: Kapacitet za 2 odrasle osobe i dimenzija 31 m2, odlikuje se elegantnim i modernim dekorom, udobnim kraljevskim krevetom ili dva bračna kreveta, kao i pogledom na vrt.

– Junior Suite: Soba površine 51 m2 s kapacitetom za 4 odrasle osobe s bračnim krevetima ili dve dvokrevetne. Uz balkon s pogledom na vrt ili okean, ima dnevnu sobu i detalje kao što su dozator pića, opskrbljeni minibar ili ambijentalna rasveta. Pored toga, možete zatražiti ekskluzivne usluge Dijamant kluba.

– Luksuzni predsednički apartman: Kapacitet za 3 odrasle osobe i površine 51 m2, ovaj apartman sadrži veliki krevet i prekrasan pogled na mangrove, vrt i bazen. Suite okrenut prema moru, sa svim povlasticama Dijamant kluba, uključujući uslugu batlera i privatni bazen i plažu.

– Chic Mansion: Nezavisna zgrada sa šest apartmana veličine 100 m2 i kapaciteta za 12 odraslih osoba. Uživajte u svim privilegijama Dijamant kluba.

Hotel na plaži
Romantični hotel
Bazen na otvorenom
Peščana plaža
Restorani
Pab
Američki i / ili Ruski bilijar
Poslovni centar
Menjačnica
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar
Dvorište
Spa specijalne ponude
Sauna
Usluga masaže
24-satna recepcija
Tenis
Stoni tenis
Recepcija
Wi-Fi
Pristup internetu
Parking
Hidromasažna kada
Usluga pranja veša
Dizajnerski hotel