Catalonia Royal La Romana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Opis hotela

Moderno odmaralište sa pet zvezdica. Catalonija Royal La Romana nudi vam odmor u srcu Dominikanskih Kariba, u blizini plaže Bayahibe, jedne od najpoželjnijih destinacija Dominikanske Republike. To je novootvoreni hotelski kompleks, samo za odrasle, koji ima privatnu plažu i moderne sadržaje za sve vrste aktivnosti.

Zahvaljujući sveobuhvatnom programu, možete uživati ​​u najboljoj međunarodnoj kuhinji u brojnim restoranima letovališta i učestvovati u brojnim aktivnostima.

Odmaralište Catalonia Royal La Romana nalazi se na jednom od najboljih turističkih odredišta Kariba, u mestu Bayahibe, samo 400 metara od plaže Dominicus. Dobro je povezan sa aerodromom La Romana. Osim toga, možete napraviti izlet do ostrva Saona, udaljenog 23 km nezaobilaznog tokom posete Dominikanskoj republici.

Moderne sobe Catalonije Royal La Romana garantiraju udobnost i odmor koji želite tokom vašeg odmora. Uz to, imaju i privilegovani paket All-Inclusive koji omogućava pristup višestrukim ekskluzivnim uslugama.

Tipovi soba
– Superior soba. Kapaciteta do 2 odrasle osobe, 35 m2, king size krevet i namešten balkon ili terasa. A, ako želite pogled na bazen, odaberite sobu Junior Suite Superior.
– Superior Swim Up soba od 35 m2 nudi francuski ležaj za 2 odrasle osobe i nameštenu terasu u prizemlju, s direktnim i ekskluzivnim pristupom bazenu.
– Prostrani Deluxe Junior Suite veličine 45 m2, sadrži i dnevni boravak te privatnu terasu od 12 m². S bračnim krevetom za 2 odrasle osobe. A ako želite iste sadržaje, ali uz to direktan pristup bazenu, možete odabrati Superior Junior Swim Up Suite, u prizemlju.
– Sa dekoracijama i posebnim detaljima za mladence, soba Medeni mesec Swim Up, površine 37 m2 nalazi se u prizemlju i najbolja je opcija za vaš medeni mesec. Takođe ima direktan pristup bazenu i privatnu terasu.
– Sobe Duplex Suite & Swimming Pool nude amplitudu od 5 m2 na dva sprata. Na prvom spratu imaju dnevni boravak i terasu sa privatnim bazenom, a na zadnjem spratu sobu sa potpuno opremljenim kupatilom.

Otkrijte međunarodnu kuhinju u hotelu Catalonia Royal La Romana u Thalassa, uživajte u najboljoj mediteranskoj gastronomiji ili otkrijte ukuse jugoistočne Azije u Tao Cat. Takođe možete putovati u Italiju u toskanski restoran ili ručati a la carte u Siwichi, koji nudi ukusnu peruansku kuhinju. U Blovedu ćete naći a la carte uslugu izvrsnih organskih jela bez mesa. A ako želite užinu kod bazena, posetite Snack Bar La Isla.

Sadržaj

Pab
Fitnes centar
Bazen na otvorenom
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
Tenis
Wi-Fi
Individualni klima uređaj
Kupatilo
Restorani
Solarijumska terasa
Prodavnice
Košarka
Streljaštvo
Balkon
Aparat za kafu i čaj
Sef
Tuš
Minibar
Pegla sa daskom
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Terasa
Satelitska TV / Kablovska TV