Catalonia Gran Dominicus
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Na beloj plaži Bayahíbe, 33 km od Altos de Chavón i 4,5 km od malog ribarskog mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini prirodnog parka i samo 30 minuta brodom od devičanskih ostrva Saona i Catalina.

Gastronomija

U ponudi su 2 bife restorana (internacionalni i snack pasta i pizza), creperie na plaži i 4 tematska restorana za a la carte večere: Caribbean, steak house, italijanski i terase Tapas & Lounge pored plaže. Ekskluzivno za privilegovane kupce doručak, ručak i večera a la carte. Večera na plaži sa menijem od jastoga (uz do-platu), 4 bara, uključujući bar sa prirodnim sokovima i bar na plaži.

Sadržaj

Od velikog bazena s različitim delovima (dečji i jacuzzi), teniski teren, streličarstvo, fudbalsko i košarkaško igralište, dečji klub od 4 do 12 godina i klub adolescenata od 13 do 17 godina. Atraktivan program rekre-ativnih aktivnosti i nemotoriziranih sportova na vodi. Uz naknadu: trgovine poklonima i butici, spa s estetskim centrom, usluge masaže, frizerski i body i facial tretmani, medicinske usluge i usluge čuvanja dece.

Zabavne aktivnosti
Ručak sa švedskim stolom
Zabava za decu
Pab
Bufet doručak
Fitnes centar
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Romantični hotel
Berbernica
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Restorani
Usluga masaže
Snack / Bar pored bazena

Smeštaj

Ima 407 soba različitih tipova i prostire se na 15 vila:

Garden View: klima uređaj, ventilator, kupatilo sa fenom za kosu, kablovska TV, telefon, besplatan Wi-Fi, mini bar s vodom, sef (bez naknade) i namešten balkon ili terasu. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Privilegedi Superior: udoban i elegantno dekorisan, ima iste sadržaje kao i prethodni i dodatno: ogrtač, papuče, kablovsku TV s LCD ekranom, budilicu, minibar s vodom, bezalkoholna pića i pivo, aparat za kafu, peglu i dasku za peglanje i balkon ili terasa. Uključuje ekskluzivne usluge. Privileged. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Privileged Deluxe: sa sadržajem Privileged Superior i, pored toga, novi nameštaj, dekoracija i king size krevet s baldahinom. Maksimalna popunjenost: 2 odrasle osobe.

Privileged Romance Deluxe Junior Suite: ekskluzivno za parove za medeni mesec, sa posebnom dekoracijom, king size krevetom s baldahinom, dvostrukom kadom na terasi, plazma TV-om i posebnim pogodnostima. Takođe nudi: dobrodošlicu s bocom penušavog vina, sezonskim voćem i čokoladom; kontinentalni doručak sa cvećem u sobi; romantična večera na plaži; 30 minuta masaže, poklon iznenađenja i fotografija para. Uključuje privilegovane eksklu- zivne usluge. Dozvoljeno samo za: 2 odrasle osobe.

Privileged Service

Privilegovana usluga nudi: ekskluzivan pristup restoranu na plaži Terasa Tapas & Lounge uz lagane obroke tokom dana i a la carte večere. Privatna plaža s Balinese krevetima. Posluga u sobi 24 sata. Usluga peškira za plažu i u sobi, popust od 10% na masaže ili spa tretmane (prethodna rezervacija). Pristup području spa centra (zavisno od raspoloživosti). 10% popusta na romantične večere. 10% popusta u buticima, trgovinama i svim dodatnim uslugama. Upotreba sobe u vreme dolaska i do 15:00 sati, zadnji dan boravka (prema raspoloživosti).

All Inclusive

Doručak, ručak i večera u restoranima. 4 večere nedeljno u tematskim restoranima bez prethodne rezervacije (5 za privilegovane kupce). Nacionalna pića sa i bez alkohola i kućno vino koje se poslužuje uz jelo. Koktel dobrodošlice, Wifi pristup internetu. Usluga peškira, ležaljki i suncobrana u bazenu i na plaži. Čas ronje- nja u bazenu. Nemotorizirani sportovi na vodi, teretana i druge aktivnosti: tenis, fudbal, ping pong, itd. Tematske zabave noću uz zabavu i piće. (Više informacija po dolasku).

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs