Catalonia Bavaro Beach Golf & Casino Resort

Lokacija

Na Playa Bávaro, okružen bujnom tropskom vegetacijom.

Gastronomija

Glavni restoran okružen jezerima i bujnom vegetacijom sa švedskim stolom i odličnom kuhinjom, švedski restoran sa barom u blizini plaže, snack-pizzeria sa peći na drva pored bazena, creperie i 5 restorana, tematska a la carte: Karibi, italijanska kuhinja (preko 18 godina), japanska teppanyaki kuhinja, steak house i Terrace Tapas & Lounge restoran; 8 barova uključujući, između ostalog, bar pored bazena, aquabar, bar sa prirodnim sokovima na plaži, novi kafić, chill-out sa čistim barom uz vrhunska pića (ekskluzivno za povlašćene kupce) i disko. Romantične večere na plaži uz personalizovanu pažnju i ekskluzivnu uslugu (uz nadoplatu).

Sadržaj

Board igre i bilijar, veliki bazen s ostrvima, fontane, jacuzzi i prostor za čitanje i opuštanje; dečji bazen, dečji klub, teen klub (od 13 do 17 godina), fitnes, 2 teniska terena, teren za kosarku, objekti za bavljenje vodenim sportovima. Opsežni zabavni program za odrasle i decu, merengue tečajevi, aerobik, vodena gimnastika, početni kursevi slikanja, itd. Prostor za opuštanje ispred kazina. Uz doplatu: konferencijske sale, trgovački centar, spa sa saunom, masaže, tretmani, kozmetički salon i masaža palapa na plaži.

Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Pab
Sef
Menjačnica
Fitnes centar
Dvorište
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Wi-Fi

Smeštaj

Ima 711 soba podeljenih u nekoliko tipova smeštaja i maksimalnu popunjenost od 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece:

Junior Suite: imaju prostor za sedenje, klima-uređaj, kupaonicu s okruglom kadom, odvojeni tuš, fenom za kosu, telefon, plazma TV, aparat za kafu, mini bar, besplatan Wi-Fi, sef (besplatno) i terasu.

Privileged Deluxe Junior Suite: nalazi se bliže plaži i bazenu i potpuno renoviran. Imaju dvostruke sudopere i dvostruke tuševe u kupatilu i iste sadržaje kao i prethodni. Takođe imaju ogrtač, papuče, budilnik, dasku za peglanje. Oni uključuju ekskluzivne privilegovane usluge.