Caesars Palace Dubai 5*

Lokacija

Adresa: Caesars Palace Bluewaters Island PO Box 36555, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.
Smešten na privatnoj plaži dugačkoj 500 metara, Caesars Palace Dubai je luksuzno odmaralište smešteno na obali Arapskog mora. Deo ostrva Bluewaters, ostrva koje je napravio čovek i nalazi se na obali plaže Jumeirah, sa pogledom na grad. Brojni luksuzni sadržaji nude savršenu pozadinu za stvaranje nezaboravnih uspomena sa vašim najmilijima. Izdvajamo dečiji klub, teniski klub, kao i zadivljujući pogled na najveći točak za posmatranje na svetu, Ain Dubai.

Gastronomija

Večerajte kao Cezar u restoranima svetske klase. Uživajte u jelima iz poznate kuhinje Hell’s Kitchen slavnog kuvara Gordona Ramsija ili se počastite najboljim jelima inspirisanim Azijom u Zhen Vei-u. Isprobajte italijansku hranu na stolu Cleo’s, gde se na vaš tanjir donose najfiniji ukusi obale Amalfi. Ovo su samo neke od ukusnih opcija za ručavanje koje vas očekuju.

Sadržaj

Gosti mogu koristiti: privatnu plažu, tri velika spoljašnja bazena, baštu, dečiji klub, frizera, manikira, pedikira, parno kupatilo, suvenirnicu, sportske dogadjaje, večernju zabavu uz doplatu, besplatan WiFi i 6 restorana u okviru objekta.

Smeštaj

Ceasar Palace nudi 495 soba i apartmana sa savremenim karakteristikama i besprekornom umetnošću. Sa zadivljujućim pogledom na more, smeštaj je dizajniran kao elegantno, moderno utočište sa romaničkim detaljima, mermernim kupatilima sa kadom po meri, nameštenim balkonom, i komplementarnim luksuznim sadržajima. Sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, pribor za peglanje, aparat za kafu, sef. Porodice sa malom decom naćiće sobe i apartmane u kombinaciji udobnosti i zabave.