Brisas del Caribe
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Brisas del Caribe smešten je na plaži grada Varadero na severu Kube, udaljenom manje od 200 km od Havane. Sve to, u neponovljivom okruženju gde možete istražiti oblast Los Caios, veliki rezervat koji se nalazi na severu zemlje sastavljen od korala i grebena različitih vrsta.

Ako ste avanturističkog tipa, hotel nudi izlete svih vrsta kako biste što bolje upoznali ovo vodeno područje, pa se možete baviti i vodenim sportovima.

Gastronomija

Hotel Brisas del Caribe ima dva restorana sa internacionalnom i tematskom hranom, čija jela variraju svakog dana i nude najbolje u svakom trenutku. Stoga i restoran smešten pored bazena i restoran pored plaže nude prvoklasnu uslugu švedskog stola. Osim toga, na privatnom delu plaže nalazi se bar u kom možete uživati svake večeri.

Sadržaj

Ovo moderno kompleksno letovalište, ima privatnu plažu, nekoliko bazena i veliku kockarnicu, sa zabavnim programima svakog dana. Hotel Brisas del Caribe pruža all inclusive uslugu, tako da kao gost ne morate brinuti o hrani, piću ili udobnosti.

Sef
Menjačnica
Fitnes centar
Wi-Fi
Dvorište
Bazen za decu
Prostori za sastanke i događaje
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Ležaljke

Smeštaj

Hotel Brisas del Caribe nudi različite vrste soba u kojima možete uživati tokom boravka, u skladu sa vašim potrebama i brojem ljudi. Stoga, na prvom mestu treba napomenuti da je moguće pronaći zajedničke karakteristike i usluge u svima, mada svaka zadržava svoje posebne karakteristike:

– Standard: Udobna soba koja poseduje bračni krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo, klima uređaj, balkon ili terasu sa pogledom na unutrašnjost hotela, kao i minibar, telefon i televiziju.

– Soba sa pogledom:: Dodatne pogodnosti u odnosu na standard sobu su pogled na Karipsko more i Atlanski okean koji se mogu videti sa plaže Varadera. Takođe, možete uživati na velikoj terasi.

– Junior Suite: Idealan za porodice, poseduje balkon i terasu, a uključuje hodnik, dnevni boravak i nekoliko soba u kojima može boraviti do pet osoba.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs