Be Live Experience Tuxpan
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Tuxpan je all inclusive hotel, smešten u gradu Varadero, na samo 30 metara od plaže (na Avenida de las Americas). Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Juan Alberto Gomez, koji se nalazi 37 km od hotela.

Gastronomija

Hotel Tuxpan posetiocima pruža priliku da probaju različite vrste kuhinje i uživaju u različitim ukusima. Mogućnosti izbora su sledeće:

– Restoran Buffet Hotel Tuxpan – Hotelski restoran sa švedskim stolom nudi jela iz celog sveta, od Evrope do Južne i Centralne Amerike.

– Restoran specijalizovan za kubansku hranu – Za goste koji žele da probaju ukuse domaće kuhinje, hotel Tuxpan je odlično mesto za početak,.

-Italijanski restoran – Italijanska hrana takođe ima mesto u ovom hotelu, s restoranom specijalizovanim za paste i pice.

– Ako želite da uživate u piću u opuštenoj atmosferi, Tuxpan nudi pet barova: piano bar, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži i snack bar. Pored toga, poseduje i “ranchon” pored plaže.

Sadržaj

Hotel Tuxpan je izgrađen 1991. godine, a preuređen je 2001. godine i ističe se jedinstvenom atmosferom koja ga okružuje. Njegov arhitektonski stil prati trendove tipičnih kubanskih gradova, posebno onih na severnom poluostrvu Hicakos gde se nalazi. Hotel nudi širok spektar zabavnih aktivnosti za sve goste, kako za decu (uz uslugu čuvanja dece i igraonice za decu), tako i za odrasle, uz časove plesa i vodenih sportova.

Smeštaj

Hotel Tuxpan ima 233 sobe, sve u istoj kategoriji. To su sobe koje pružaju maksimalnu udobnost: dva velika kreveta, plazma SAT TV, minibar, telefon, sef i još mnogo toga.

Jedan od najprivlačnijih aspekata soba u hotelu Tuxpan je pogled sa balkona koji se pruža preko prostrane plaže Varadero i zadivljujuće plave boje Karipskog mora. Terasa svake sobe ima sto na kome možete ručati ili večerati dok uživate u morskom povetarcu