Barcelo Maya Beach 5*
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Delimično renoviran, sa pogledom na spektakularnu plažu od belog peska od 2,5 km i okružen bujnim prirodnim parkom od 500.000 m2. Sastoji se od 4 objekta.

Gastronomija

Ukupno ima 16 restorana: 4 interna- cionalna bife restorana, 8 specijalizovanih restorana (mek-sička, španska, morska hrana, japanski, italijanski, speci-jalizovan za fine rezove, novu japansku kuhinju i novu itali- jansku kuhinju) i 4 grila za roštilj. Također ima ukupno 15 barova (uključujući 1 mokri bar u svakom od glavnih bazena i 1 sportski bar 24 sata).

Sadržaj

U kompleksu: 6 bazena sa hidromasažom, teretana, mini-klub za decu (od 4 do 12 godina) i tine-jdžerski klub, 2 teniska terena, 2 terena za paddle tenis, 1 teren za košarku i 1 teren za više sportova (sa besplatnom opremom), pikado, streličarstvo, stoni tenis, aqua aerobic, odbojka na plaži, vaterpolo, badminton, minigolf, kursevi plesa i aktivnosti na vodi: jedrenje na dasci, katamaran, snorkeling, kajak itd. Širok program dnevne i noćne zabave uz predstave visokog nivoa, orkestar uživo i tipične plesove svake večeri. Doplata: vodeni parkovi (Piratsko ostrvo, Surf Pool & Splash Deck), 8 kongresnih dvorana, suvenirnice, likeri, cigare, nakit, kozmetički salon, tenis sa osvetljen-jem, motorizirani sportovi, hidromasaža, sauna, parno kupatilo , delfinarij (plivanje s delfinima), medicinska služba, čuvanje dece i bežični internet.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Aerobik
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Parking
Prostor za igre
Balkon
Kada
Kupatilo
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Parno kupatilo
Pab
Uključeno piće
Pedalino
Ronjenje
Aparat za kafu i čaj
Sef
Francuski krevet
King size krevet
Menjačnica
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Kontinentalni doručak
Diskoteka / Noćni klub
Mrežna pokrivenost za mobilne telefone
Tuš
Fitnes centar
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Dvorište
Junior apartmani
Mastercard
Mini-golf
Minibar
Mini klub
Jet skije
Berbernica
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Pegla sa daskom
Peščana plaža
Resort
Restorani
Sauna
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
24-satna recepcija
Medicinska služba
Smešten na glavnom putu
Suncobrani
Suites
Pozorište / Auditorijum
Telefon sa direktnim biranjem
Tenis
Stoni tenis
Terasa
Solarijumska terasa
Prodavnice
Streljaštvo
All Inclusive
Ležaljke
Satelitska TV / Kablovska TV
Recepcija
Visa
Odbojka na pesku
Wi-Fi
Jedrenje na dasci
Prostor za nepušače u restoranu
Prostor za pušenje u restoranu

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: soba s bračnim krevetom i pogledom na more (zavisno od raspoloživosti). Boca penušavog vina i posebne pogodnosti u sobi po dolasku. Kontinentalni doručak se poslužuje u sobi dan nakon dolaska (obavezna rezervacija). 1,000 USD RESORT CREDIT!

Smeštaj

Superior sobe s bračnim krevetom ili 2 bračna kreveta, kauč na razvlačenje (osim u povezanim soba-ma), klima uređaj, stropni ventilator, kupatilo sa fenom za kosu, papuče i ogrtači, telefon, LCD TV sa satelitskim pro-gramima, internet priključak, internet (uz doplatu), mini bar sa dnevnom zamenom, aparat za kavu, radio sa satom,  pegla i daska za peglanje, sef (bez naknade) i balkon ili terasa. Maksimalna popunjenost: 4 odrasle osobe.

All Inclusive

Doručak, ručak i večera u buffet restoranima. Mogućnost doručka i ručka u bilo kojim od snaks barova. Večera u specijalitetima à la carte hotela u 4 hotela uz prethodnu rezervaciju (ograničeno prema danima boravka). Besplatan ulaz u noćni klub sa nacionalnim pićima (stariji od 18 godina). Nacionalna pića sa i bez alkohola. Ležaljke i peškiri za plažu i bazen. Uvodni čas ronjenja u bazenu jednom nedeljno. Svi nemotorizirani sportovi i teretana. (Više informacija o dolasku).

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs