Barcelo Maya Beach, Caribe, Colonial, Tropical
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Delimično obnovljen, ispred spektakularne 2 km bele peščane plaže i okružen bujnim prirodnim parkom od 500 000 m2. Čine ga 4 objekta.

Gastronomija

Ukupno ima 16 restorana: 4 međunarodna buffet restorana, 8 specijalnih restorana (meksička, španska, morska hrana, japanska, italijanska, novu japansku kuhinju i novu italijansku kuhinju) i 4 snek bara. Takođe ima ukupno 15 barova (uključujući 1 mokri bar u svakom od glavnih bazena i 1 sportski bar koji traje 24 sata.)

Sadržaj

U kompleksu: 4 bazena sa hidromasažom, vodeni parkovi (Pirateas Island, Surf & Splash Deck Pool), teretana, mini klub za decu (od 4 do 12 godina) i klub za tinejdžere, 2 teniska terena, 2 terena za veslanje , 1 košarkaško igralište i 1 multisport teren (sa besplatnom opremom), pikado, streličarstvo, stoni tenis, akva-aerobik, odbojka na pesku, vaterpolo, badminton, mini golf, časovi plesa i vodenih aktivnosti: jedrenje na dasci, katamaran, snorkling, kajak, itd. Opsežni dnevni i noćni zabavni program sa emisijama na visokom nivou, živim orkestrom i tipičnim plesovima svake večeri. Uz doplatu: 8 sala za kongrese, prodavnice suvenira, alkoholnih pića, duvana, nakita, salona lepote, tenis sa osvetljenjem, delfinarijum (plivanje s delfinima), medicinska usluga, čuvanje dece i vi-fi internet.

Radio
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Hidromasažna kada
Fitnes centar
Mini klub
Berbernica
Bazen na otvorenom
Medicinska služba
Badminton
Košarka
Pab
Klimatizovani restoran
Restorani
Snack / Bar pored bazena
Individualni klima uređaj
Balkon
Kupatilo
Aparat za kafu i čaj
Sef
Minibar
Pegla sa daskom
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Spa hotel
Prodavnice
Wi-Fi
Ronjenje
Katamaran
Pikado
Vodena gimnastika
Mini-golf
Veslanje
Tenis
Stoni tenis
Streljaštvo
Odbojka na pesku
Jedrenje na dasci

Smeštaj

Superior sobe sa bračnim krevetom ili 2 bračna kreveta, krevet za jednu osobu (osim u spojenim sobama), klima uređaj, kupatilo sa fenom, papuče i ogrtači, telefon, LCD TV sa satelitskim programima, internet veza (sa doplatom), mini bar sa dnevnom zamenom, aparat za kafu, radio budilice, pegla i daska za peglanje, sef (besplatno) i balkon ili terasa. Maksimalan kapacitet: 4 odrasle osobe.

All Inclusive

Doručak, ručak i večera u bufe restoranima; večera u specijalnim restoranima a la carte  uz prethodnu rezervaciju (ograničena u odnosu na dane boravka); besplatan ulaz u diskoteku sa nacionalnim pićima (starijim od 18 godina); nacionalna pića sa i bez alkohola; ležaljke za sunčanje i peškiri za bazen i plažu; uvodni čas ronjenja u bazenu jednom nedeljno; svi motorizirani sportovi i teretane sa saunom, hidromasažnom vodom i saunom. (Više informacija po dolasku).