Avani Palm View Hotel 5*

Lokacija

Adresa: P.O. Box 502624,Dubai Media City, TECOM, Dubai, United Arab Emirates, Dubai Media Siti. Trgovački centar Mall of the Emirates i vodni park Aquaventure nalaze se na 5 km od hotela Avani Palm Viev Dubai Hotel & Suites. Najbliži aerodrom je Al Maktoum International, na 23 km od aparthotela, a imovina nudi uslugu prevoza od / do aerodroma. Povezan sa dubajskim tramvajem i Monorail palmom.

Gastronomija

Gosti aparthotela mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Restorani u hotelu Avani Palm Viev Dubai Hotel & Suites nude atmosferu, raznolikost i ukusne poslastice. Budite zdravi uz iskren koncept hrane ili zaronite u tanjir primamljivih morskih plodova i odrezaka. Znamo da je ručavanje ogroman deo vašeg odmora i učinili smo ga posebnim.

Sadržaj

Wellness centar hotela Avani Palm Viev Dubai Hotel & Suites sastoji se od fitnes centra i saune. Hotel poseduje 264 sobe i apartmana, Otvoreni bazen, AvaniFit, tokom celog dana dostava u sobu.

Smeštaj

Sve hotelske sobe sadrže kuvalo. Jedinice imaju parketne podove i sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, trpezarijom, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom za kosu. U ponudi su i frižider, rerna, ploča za kuvanje, kao i čajnik.