Arena Beach Hotel 4*

Lokacija

Arena beach hotel nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj plaži čuvenog turističkog ostrva Maafushi. Upravo zbog toga, ovaj sedmospratni hotel može da se pohvali prelepim pogledom na Indijski okean i pešćanu maldivsku plažu.  Udaljen je 14km (oko 30 minuta brodom) od Velana internacionalnog aerodroma.
U blizini se nalaze mnoge turističke atrakcije, kao što su koralni grebeni, centri za ronjenje, luksuzni rizorti i slično. Svakako je najlepši deo ovog hotela, a i celog ostrva, prelepa plaža sa belim peskom i tirkiznom, kristalno čistom vodom indijskog okeana.

Gastronomija

Hotelski restoran “CoCo Grill” u svom A la carte meni-ju u ponudi ima lokalne specijalitete, kao i jela zapadne kuhinje, pripremljena sa lokalnim, svežim namirnicama. Za buffet doručak u ponudi su razna peciva, sveže voće, ceđeni sokovi, kafa, čaj, a na licu mesta se za goste pripremaju jela sa jajima. A la carte meni za ručak nudi najbolje burgere, pice, špagete, kao i osvežavajuće bezalkoholne koktele. Večere na Maldivima su romantične, te možete uživati u specijalitetima sa ražnja sa pogledom na očaravajuće zvezdano nebo, a u posebnim prilikama mogu se organizovati i večere na samoj plaži.

Sadržaj

Arena Private Limited je jedan od glavnih hotelskih lanaca sa 4 hotela pod jednim imenom – Arena hotels. Arena hoteli dobitnici su mnogobrojnih nagrada i priznanja. Na Arena plaži se često organizuju kulturni programi, kao što je tradicionalni maldivski ples – Boduberu, trka kraba i disko večeri. Gosti mogu uživati u đakuziju ili ležaljkama i bazenu na poslednjem spratu hotela. Hotel poseduje restoran, parking, kao i menjačnicu i ATM bankomat.
Na samo 5 minuta brodom nalazi se plutajući bar. Besplatna vožnja do bara je obezbeđena 24h dnevno.

Smeštaj

Hotel obuhvata 50 “deluxe” soba sa očaravajućim pogledom, 7 “double deluxe” soba sa balkonom i pogledom na Maafushi i kokosove palme, kao i 9 “double deluxe” soba sa balkonom i pogledom na tirkizni Indijski okean. Hotel ima i dve “super deluxe” sobe sa pogledom na okean i one koji žele potpunu privatnost i luksuz. Na poslednjem spratu nalazi se i najlepša “Grand Deluxe” soba.

Standardne (15m2) deluxe sobe poseduju: flat-screen TV, minibar, električno kuvalo, klimu, sef, kupatilo sa toaletnim priborom i fenom. Obezbeđen je i besplatan WiFi internet.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs