Allegro Palma Real
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Allegro Palma Real nalazi se na fantastičnoj lokaciji i najboljem području Varadera. Smešten samo 250 m od plaže Playa Azul i 28 km od međunarodnog aerodroma Juan Gualberto Gomez u Varaderu. Allegro Palma Real nudi zaista jedinstveno iskustvo u najfascinantnijem okruženju na kubanskom arhipelagu; sve ovo, plus topao pozdravni osmeh i zvuk najbolje salsa muzike.

Gosti mogu provesti vreme do zalaska sunca ispijajući šarene koktele pored bazena. U blizini hotela nalazi se plaža na kojoj možete nastaviti zabavu u baru na plaži Hotel nudi fantastičan izbor zabavnih aktivnosti u hotelu ali možete posetiti glavne klubove, kafiće i barove Varadera u centru grada, samo nekoliko minuta od hotela.

Gastronomija

Raznovrsni izbor barova i restorana, na plaži ili uz bazen, udovoljiće kulinarskim potrebama svakog gosta. Vrhunska internacionalna kuhinja koja se zasniva na prirodnim proizvodima iz ovog podneblja razlikuje hotel Allegro Palma Real od svih ostalih.

 

Sadržaj

Gosti mogu provesti vreme do zalaska sunca ispijajući šarene koktele pored bazena.

Hotel ima dva bazena za odrasle i jedan za decu. Bez sumnje, to je idealno mesto za hlađenje i uživanje u užini ili malo porodičnog vremena.

Dnevna i noćna zabava nudi gostima bezbroj mogućnosti koje neće ostaviti vremena za dosadu tokom boravka. Hotelski klub i njegova blizina nekih od najpoznatijih noćnih klubova u Varaderu, čine ga posebno atraktivnim za one koji žele da iskuse Kubu u njenom punom sjaju.

Neki od sadržaja koje hotel nudi su:

Dnevna i noćna zabava, 1 teniski teren, odbojka, fudbal na pesku, društvene igre, teretana, Wi-Fi dostupan u predvorju uz doplatu,, Nemotorizirani vodeni sportovi (kanu, kajak, katamaran, vodeni bicikl, snorkling), besplatan parking na otvorenom, domaća pića i izbor međunarodnih pića, najam ležaljki i peškira za plažu i bazen, noćni klub: gosti mogu uživati u diskoteci Havana Club od 23.00 do 03.00. (dodatna doplata)

Smešten na glavnom putu
Prilog zgrada
Dvokrevetne sobe
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
Terasa
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Recepcija
24-satna recepcija
Menjačnica
Garderober
Kafić
Prodavnice
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Trpezarija
Restorani
Klimatizovani restoran
Pristup internetu
Medicinska služba
Parking
Prostor za igre
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Jedrenje na dasci
Katamaran
Pedalino
Stoni tenis
Aerobik
Odbojka
Odbojka na pesku
Mini-golf
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
A la carte ručak
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Uključeno piće

Smeštaj

470 soba hotela Allegro Palma Real gostima nude najugodniji boravak zahvaljujući svom izvanrednom dizajnu enterijera, koji odražava lokalnu kulturu. Hotel odražava karakteristične jarke boje i svetlost Kube, ali je efikasna i ljubazna usluga ta koja se ističe iznad svega ostalog.

Superior sobe – gosti mogu uživati u avangardnom dekoru i modernoj umetnost. Ove fantastične sobe imaju divan balkon i opremljene su kadom i ekskluzivnim toaletnim potrepštinama. Potrebe gostiju su zadovoljene zahvaljujući posebnom dizajnu soba, koji omogućava najbolju moguću uslugu, bilo da je vaše putovanje bilo poslovno ili zadovoljstvo. Maksimalni kapacitet sobe 3 osobe (moguće kombinacije: 3 odrasle osobe; 2 odrasle osobe i 1 dete)