Al Jaddaf Rotana 5*

Lokacija

Adresa: Al Jadaf Street, Behind Latifa Hospital, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Smešten je u četvrti Al Jaddaf, vodećoj poslovnoj i životnoj zajednici koja povezuje stari i novi Dubai, hotel Al Jaddaf Rotana Suite nudi gostima luksuz, pogodnost i izvanredne sadržaje za razonodu, ručavanje i sastanke. Objekat sa pet zvezdica nalazi se u blizini vrhunskog kulturnog sela, kao i glavnih tržnih centara i atrakcija, uključujući Dubai Festival City, Dubai Frame i Dubai Mall, i samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai i Međunarodnog finansijskog centra Dubai.

Gastronomija

Ekskluzivni Club Rotana Lounge, ekskluzivan za goste u odabranim sobama i apartmanima, sadrži udoban prostor za opuštanje, privatnu sobu za sastanke, trpezariju i poslovni kutak, kao i visoko personalizovanu uslugu, uključujući pomoć pri posebnim zahtevima i rezervacijama (Otvara se uskoro ). Salon poslužuje besplatan doručak, čaj i večernje kanapee i koktele, kao i čaj, kafu, sokove i bezalkoholna pića tokom celog dana. Vrhunsko odredište za ručavanje u srcu Al Jaddafa, pet trpezarija svetske klase uključuju Timo, donoseći autentičnu italijansku kuhinju sa stilom; Neom, oživljavanje panarapskih ukusa u klasičnim i specijalnim jelima; sofisticirani The List bar i moderna Tea Room, koji se nalaze u predvorju; i bar na bazenu Akuarius gde možete da se odmorite i osvežite. Gosti takođe mogu da ručaju u udobnosti sopstvene sobe ili apartmana, uz 24-časovni meni za ručavanje u sobi koji je dostupan non-stop.

Sadržaj

Vaše poslovne potrebe i potrebe za razonodom zadovoljavaju se širokim sadržajima koji uključuju šest sala za sastanke i konferencije opremljene najnovijom tehnologijom i audio-vizuelnim alatima i fitnes i wellness klub Bodylines u kome možete da vežbate u modernoj teretani i okupate se na otvorenom bazenu ili se opustite u sauni, parnoj i masažnoj sobi.

Smeštaj

Sa 318 modernih soba i apartmana, svi elegantno opremljeni s pogledom na bazen ili grad, prostranim dnevnim boravcima i čajnim kuhinjama, hotel je idealan za poslovne i rekreativne putnike, uključujući porodice koje posećuju grad.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs