Address Beach Resort 5*

Lokacija

Adresa: The Walk Jumeirah Beach Residences, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. The Walk na JBR je manje od 1 km od hotela Address Beach Resort, dok je hram Gurunanak Darbar Sikh udaljen 5 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktoum, udaljen 21 km od odmarališta.

Gastronomija

Gosti u hotelu Resort Beach Resort mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Hotel poseduje pet restorana sa različitim internacionalnim jelima, brazilskim, azijskim, kalifornijskim… ZETA Seventy Seven oaza na otvorenom smeštena na nivou 77 sa prekrasnim pogledom na Arapski zaliv i Palm Jumeirah. ZETA Seventy Seven nudi kulinarske specijalitete sa svojim azijskim menijem inspirisanim slikovitim pogledom. Pijuckajte koktele dok se divite pogledu i uživajte u ritmovima. Uživajte u ukusima našeg jelovnika inspirisanog morskim plodovima, kao što su Hamachi Dinamite rolnica i Tempura Vasabi račići.

Sadržaj

Adresa Beach Resort nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, otvorenim bazenom i fitnes centrom. Ovo odmaralište sa 5 zvezdica ima besplatan bežični internet, bar i terasu. Smeštaj nudi recepciju koja radi 24 sata, uslugu u sobi i menjačnicu za goste. Hotel nudi spektakularne bazene sa uređenim terasama, poput bazena za odrasle, porodičnog bazena i dečje podloge za prskanje. (Beskrajni bazen na krovu dočekaće goste od treće nedelje marta 2021.)

Smeštaj

Sve sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, čajnik, tuš kabinu, fen za kosu i radni sto. U odmaralištu svaka soba sadrži ormar i sopstveno kupatilo.