Address Beach Resort 5*

Lokacija

Ovaj hotel udaljen je 6 min hoda od plaže. Nalazi se u Dubaiju, na 300 metara od plaže Marina. The Walk u kompleksu JBR se nalazi na manje od 1 km od rizorta, dok je Hram Gurunanak Darbar Sikh udaljen 5 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktum, udaljen 21 km.

Gastronomija

U hotelu se nalazi nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. The Restaurant sa internacionalnom kuhinjom, ZETA restoran u kome se služe specijaliteti azijske kuhinje, Li’ Brasil sa brazilskom i libanskom kuhinjom, Lounge bar, kao i The Beach Grill poznat po svom dezertu – Vanilla Crème Brûlée.

Sadržaj

Ponuda ovog hotela uključuje porodične sobe i terasu. Gostima su na raspolaganju recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi i menjačnica. Gosti mogu uživati u spa uslugama prepoznatljivog spa centra The Spa at Address (najvišeg spa centra u Dubaiju, koji se nalazi na 75. spratu) i iskoristiti 2 bazena pod vedrim nebom. Jedan od bazena je čuveni infinity pool sa prelepim pogledom na grad. U hotelu se nalazi i sauna.

24-satna recepcija
Snack / Bar pored bazena
Hotel na plaži
Klimatizovani bazen
Restorani
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Poslovni centar
Wi-Fi

Smeštaj

Sve smeštajne jedinice poseduju: klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, bide, fen za kosu, radni sto, prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. U sobama je obezbeđen besplatan WiFi.