Varadero

Koji god koncept imate na umu o izgledu Karipskih plaza, bledeće pred stvarnošću koje vas očekuje u Varaderu. Samo 130 kilometara od Havane je jedan od najčistijih delova Kariba. Bela pešcana plaža duga 22 kilometara koja ima sve što možete da sanjate kako bi vaše iskustvo na Karibima bilo ono što želite-jedinstveno, nezaboravno i savršeno. Sve u Varaderu je dizajnirano za vaše uživanje. Odlična odmarališta , ponuda sportskih aktivnosti, predstave – Tropikana ima svoju glavnu ispostavu u Varaderu a Mambo klub uvek sa živom muzikom I odličnom gastronomskom ponudom. Nikada nečete poželeti da napustite park Josone, spektakularne Golf klubove pećinu Bellamar, opštinski muzej i pre svega njegov način života u kome ste vi glavni protagonist.

Rapsodyexotic u svojoj ponudi nudi bogat izbor hotela

Nalazi se na poluostrvu Hikakos, nekih 140 km istočno od Havane. Poluostrvo je široko samo 1,2 km na najširem delu i odvojeno je od ostrva Kube Kavamskim kanalom. Varadero je glavni turistički grad u Kubi pored Havane, sa preko 20 km peščanih plaža u gradu i okolini. Odlikuju ga kristalno čisto plavo more i sjajno bele peščane plaže. Obala Varadera je jedna od najlepših obala na svetu.

Na ovom poluostrvu nalaze se mnoge pećine, stene i lagune, pa se možete upustiti u istraživanje. Ukoliko ste zaljubljenik u more, Vardero je idealna destinacija za odmor. Pravi raj za ronioce, more je tolko prozirno da se može videti i do par desetina metara u dubinu! Korali, jastozi, razne ribe, kornjače, olupine brodova – samo su neke od stvari koje možete videti roneći. Temperatura u Varderu nikada ne pada ispod 24 stepena, pa je idealan za posetu tokom cele godine.

Hotelska odmarališta su tu da se pobrinu da vam ništa ne zafali. Većina u svojoj ponudi ima all inclusive uslugu, tako da je relaksacija na svim nivoima zagarantovana.Sve vrste vodenih sportova u Varaderu su dostupne, zahvaljujući, čini se, beskonačnoj, obali.

Posetu centru gradu ne smete propustiti. Tu se nalazi Parque Josone na čijem trgu je pijaca na kojoj se prodaju suveniri. Takođe, u centru možete naći mnoštvo restorana, kafića i noćnih klubova u kojima ćete se sigurno provesti božanstveno, s obzirom da je u Varaderu glavna grana provrede turizam, a radnici će dati sve od sebe da udovolje svakoj potrebi gostiju sa ciljem da dođu ponovo. U Varaderu postoji i tzv. delfinarijum – deo plaže gde možete plivati sa delfinima. Mnoštvo izleta na koje možete ići u Varderu će zagarantovati fantastičan provod koji ćete sigurno dugo pamtiti.

 

Posetite restoran Casa de Al-nekada kuću Al Kaponea izgradjenu za vreme prohibicije

Ovo je kubanski najpoznatiji centar, čije plaže privlače i najbogatije ljude na svetu. Tri slikovite peščane plaže Varadera, važe za najčistije na svetu, a okeanska dubina i koralni greben ostavljaju bez daha svakog ko je krenuo na ronjenje. Plaže Varadera protežu se na dužini od 20 km. Varadero je udajen 130 km od Havane.

Varadero Kuba
 • Varadero ima jedno od najstarijih stabala na Karibima. Meštani ga zovu “El Patriarca”. To je kaktus star oko 500 godina i visok gotovo 7 metara. 
 • Deset porodica je 1883. otkrilo plažu i tada su se tu naselili. Svakako, mnogi su se i ranije trudili, ali komarci i oluje primorali su ih da napuste mesto.
 • U prvim danima kvadratni metar otkupljen je za 0,04 centa. Slavni biznismen Alfred Irenee Dupont kupio je 512 hektara. U svakom slučaju, preprodavao ga je po cenama između 20 i 100 pesosa po metru kvadratnom.
 • Tokom pretkolumbijskog razdoblja postojali su aboridžini i kad su stigli španski osvajači 1492. Arheolozi su u jami Ambrosio i u pećini Muslimani pronašli 72 piktografa.Takođe, vila Xanadú ili Dupont smatra se jednim od najluksuznijih letnjikovca izgrađenih u Varaderu. 
 • Iza imena Josone Park stoji ljubavna priča. Bivši vlasnici ove rezidencije, José Fermín Iturrioz, direktor Arrechabale i njegova supruga Onelia, pridružili su prva tri slova oba imena, a Josone je rezultat.
 • Varadero je najbliža tačka na ostrvu Sjedinjenim Državama. Od vrha Hicacosa računa se tačno 90 milja koje razdvajaju Kubu od Floride.
 • Konačno, 1980. snažni tornado potpuno je promenio imidž Varadera. Nestali su casuarini koji su prekrivali gotovo celu plažu i južnu obalu. 

Neverovatne plaže, veličanstvena priroda, fascinantna kultura i istorija čine Dominikansku Republiku idealnom destinacijom za romantična slavlja, venčanja i medeni mesec. Otprilike 1.000 km obale prekrivene čistim plažama od belog peska privlače pažnju budućih, dok raznovrsni sofisticirani smeštaji čine Karibe drugim idealnim mestom za venčanje iz snova ili medeni mjesec koji odgovara svakom stilu i budzetu

Sa sjajnim plažama, toplom vodom, raznovrsnim aktivnostima i mnogim atrakcijama, Dominikanska Republika je raj za decu i pravi Eden za odrasle koji žele pobeći i odmoriti se. Ljubazni i gostoljubivi ljudi, bujna priroda, egzotične životinje, golf i luksuzna odmarališta s prostranim sadržajima omogućavaju vam uživanje u jedinstvenom odmoru punom uzbuđenja.

Usudite se testirati svoju snagu: popeti se na najviši vrh Kariba, zaroniti u tajanstvene morske dubine, ići na rafting, surfati, surfovati, jedriti na dasci paragliding, ribolov, kanjoning i još mnogo toga, tokom posete parkovima. Tu je avantura za sve.

Dominikanska Republika nudi atraktivno i jedinstveno iskustvo putovanja za konferencije, sastanke, skupove i profesionalne događaje.Ova šarmantna zemlja ima nenadmašni niz jedinstvenih smeštaja, moderne infrastrukture, napredne tehnologije i prvoklasnih usluga kako bi se osigurao uspeh vašeg događaja.

Ovde se vreme zaustavlja i nema žurbe ni brige. Dominikanska Republika je zemlja u kojoj možete zaboraviti sve, povratiti snagu i ponovno naći svoj unutrašnji mir.

 • Let Beograd -Madrid JU 570
 • Potrebno je da na aerodromu u Madridu budete 3h pre leta na terminalu 4.
 • Na monitorima proveravate šaltere za čekiranje leta aviokompanije Evelop za Havanu.
 • Pasoš mora da bude važeći još šest meseci od datuma povratka.
 • Dozvoljeni čekirani prtljag na letu je 23 kg plus ručni do 10 kg.
 • U toku leta obroci i osveženje se poslužuju dva puta. Preporučujemo da ponesete vaše slušalice, u avionu ih naplaćuju
 • Po sletanju i završetku pasoške kontrole sačekaće vas predstavnici JOLIDEY-a, pokazujete im vaučere, a oni vas usmeravaju ka busu koji vas transferiše do hotela.
 • Tokom transfera predstavnici Jolideya će vam zakazati info sastanke, a pretposlednjeg dana ćete na info tabli hotela dobiti vreme povratnog transfera.
 • Let od Madrida do Havane traje 10h i 20 min, a let od Havane do Madrida traje 8h i 40 min.

Državljanima Republike Srbije nije potrebna viza za turističke posete Kubi (za boravke do 90 dana). Važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci od datuma putovanja.

Zvanična valuta  na Kubi za turiste je Kubanski konvertibilni pezos ili CUC. Njegova vrednost je slična dolaru. Savetujemo da na ovo putovanje nosite evre s obzirom da za promenu dolara CADECA drzavne menjačnice uzimaju proviziju. 1 EURO je priblizno 1,1 CUC.

Vremenska razlika je -6 časova u letnjem i -5 u zimskom periodu u odnosu na centralno evropsko vreme.

Električna energija u većini hotela je 220 volti. Potrebni su adapteri za ravne utikače.

Kuba ima solidan zdravstveni sistem, ali se preporučuje nošenje osnovnih lekova ili vaše specifične terapije usled čestih nestašica. Preporučuje se upotreba flaširane vode.

Klima na Kubi je tipično tropska sa temperaturama koje u zavisnosti od doba godine osciliraju 27 i 31º sto omogućava kupanje tokom cele godine.

 • La Habana – Varadero: 150 Km.
 • La Habana ili Varadero – Pinar del Río: 175 km / 325 km
 • La Habana ili Varadero – Trinidad: 280 km / 365 km

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021 kategorija A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Pakovanje na Kubu znači poneti laganiju odeću, prilagođenu vašem odredištu. Ponesite kupaće kostime, pamučne duge rukave za zaštitu od sunca i kratke pantalone za plažu i šetnju, ali spakujte i ležernu dnevnu odeću za posete gradu  ili za ulazak u važne znamenitosti. Imajte na umu da je šetnja u kupaćem kostimu prihvatljiva na plaži, pored bazena ili na otvorenim mestima vašeg odmarališta, ali ne na ulicama, supermarketima ili odmaralištima. Spakujte nekoliko lepih odevnih predmeta za ručavanje i noćni život. Osim odeće, obavezno ponesite lekove na recept, ili drugu vrst terapije! Kremu za sunčanje, sunčane naočare i sredstvo protiv komaraca.

Kuba je specifičo odredište bez tržnih centara i dobro opremljenih prodavnica, stoga se potrudite da sve specifične potrebštine koje su vam neophodne ponesete sa sobom. Imajte na umu da će pojedini predmeti koštati više nego kod nas!

 • Da, nešto novca u svakom slučaju. Napojnice se očekuju u većini hotela.
 • U hotelima niže kategorizacije moguće je da se naplaćuje flaširana voda
 • Fakultativni izleti obično nisu u ceni aranžmana I plaćaju se na destinaciji!

Generalno, da.

Plate na Kubi nisu ni blizu zapadnim standardima, a radnici u turističkoj industriji oslanjaju se na savete za poboljšanje svojih prihoda kao što su ugodna iznenađenja za turiste poput peškira na vašem krevetu ili dodatne konzerve piva u frižideru.

Ako ste zadovoljni uslugom u vašem hotelu, možete ostaviti napojnicu za sobarice (na jastuku ostavite 1 USD) i druge zaposlene poput konobara u a-la-carte restoranima. 

Napojnica je obično u gotovini, ali zaposleni hotela cene i poklone, uključujući dečje predmete, odeću i parfeme

Generalno- NE Mnogi hoteli imaju vlastiti sistem za pročišćavanje vode.Poznato je da se smeštaji sa nižim kategorijama oslanjaju na zamrzivač kako bi ubio bakterije u kockicama leda – što može, ali ne mora delovati, zavisno od otpornosti bakterija na hladnoću.

 • Poseta glavnom gradu Havana – uključujući Trg Revolucije, šetalište Melakon, predivni centar grada
 • Kucu Ernesta Hemnigveja ili restoran Floriditu sa njegovom bistom za šankom
 • Probajte rum ili neki od koktela ovog specifičnog pića
 • Na severnoj obali posetite Varadero, poluostrvo divnih plaža i bogato opremljenih hotela
 • Zapadni deo zemlje-nacionalni park Vignales 
 • Trinidad-jedan od najbolje očuvanih kolonijalnih gradova na Kubi
 • Cigare… Kuba je ostrvo na kome se proizvode neke od najboljih cigara na svetu poput Cohibe, Partagasa, Romea i Julije. Posetite lokane farme ili specijalizovane fabrike u kojima se one proizvode. Upoznajte se sa  načinom proizvodnje i naučite kako se tompusi pravilno konzumiraju
 • Rum- beli ili crni svejedno, Kuba je kolevka ruma otuda i veliki broj koktela koji se od njega spravlja
 • Oprez-Da biste bili sigurni da ste dobili pravu stvar, kupujte samo od renomiranih prodavača.

 

U pojedinim hotelima je velika razlika izmedju regularne I eventualno prefered usluge, raspitajte se pre nego se odlučete kakav je slučaj u vašem hotelu

Nedaleko od turističkih oblasti se možete susresti sa siromašnim delovima u kojima će vam na ulici nuditi različite usluge 

Varadero

Be Live Experience Tropical
Existen lugares muy cercanos al paraíso y el Be Live Experience Tropical es uno de ellos. Con acceso privilegiado a dos playas maravillosas, la fina arena blanca, las aguas cristalinas y la vegetación tropical son el marco de la experiencia caribeña que brinda este exclusivo resort. Conocer la esencia cubana desde un espléndido enclave como […]
Villa Tortuga
Hotel Vila Tortuga smešten je na 30 km od međunarodnog aerodroma Varadero. Nalazi se na poluostrvu Hicakos, području udaljenom oko 150 km od glavnog grada Havane. Ovaj hotel se ističe po blizini 20 km dugačke peščane plaže sa kristalno čistom vodom. Zaliv Kardenas nalazi se u blizini hotela, a posetiocima pruža neverovatan pogled. Smešten je […]
Pojedinačne sobe
Terasa
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kompleks za odmor
Hotel za porodice
Kupatilo
Starfish Varadero
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Hotel se nalazi samo 4 kilometra od Varadera. Smešten samo 2 kilometra od delfinarijuma Varadero. Osim toga, Starfish Varadero je na 17,6 kilometara vožnje od aerodroma Santa Marta i nešto više od 4 kilometra automobilom od prirodnog rezervata Varahicacos, gde možete upoznati floru i faunu tog područja. Starfish Vararadero hotel nudi širok i raznovrstan asortiman […]
Prilog zgrada
Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Sol Varadero Beach - Mayores 16 años
The Sol Sirenas Coral hotel is located on the coast of Varadero, in the north of the island of Cuba. It is a four-star modern establishment that offers all its guests all-inclusive accommodation, as well as the possibility to enjoy the surroundings of the hotel. In addition, in the surrounding area, there are numerous tropical […]
Hotel na plaži
Resort
Fitnes centar
Restorani
Prodavnice
Pab
Iznajmljivanje bicikala
Iznajmljivanje automobila
Košarka
Američki i / ili Ruski bilijar
Ronjenje
Sol Palmeras
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Hotel Sol Palmeras (četiri zvezdice) nalazi se u Varaderu, Kuba. „„ All inclusive “„ hotel sa 24-satnom recepcijom i direktnim pristupom Golf klubu Varadero. Nudi kombinaciju soba i bungalova za savršen porodični odmor u Varaderu. Smešten na obali Varadera, Sol Palmeras udaljen je 35 km od aerodroma Juan Gualberto Gomez. Pored toga, hotel se nalazi […]
Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Resort
Kupatilo
Roc Barlovento
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Hotel Roc Barlovento (za starije od 16 godina) je hotel sa četiri zvezdice na plaži Varadera, koji ima ukupno 20 km belih peščanih plaža i kristalno čistih voda. All inclusive hotel za odrasle u kojem možete provesti dane opuštanja. Nalazi na ulazu u Varadero, vrlo blizu atraktivne zanatske pijace i centra grada.; dok jeudaljenost između […]
Dvokrevetne sobe
Dvorište
Mastercard
Visa
Ležaljke
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Roc Arenas Doradas
The four-star Roc Arenas Doradas hotel is nestled in one of the most beautiful beaches of Varadero, Cuba. An all-inclusive hotel with luxury amenities, ideal for paradisical vacations overlooking the beachfront of the Playa de los Tainos. Outdoor pool, children’s area, 24 hour reception, currency exchange service, tourist information and gift shops are some of […]
Katamaran
Pedalino
Aerobik
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Puntarenas
El hotel dispone de piscina, club de niños (de 4 a 12 años). Completo programade animación con actividades diurnas y nocturnas con clases de baile, voleibol,básquet, billar, bicicletas acuáticas, kayacs, catamarán, sailing, snorkeling, etc. Concargo: masajes, tienda de regalos, alquiler de coches y motos y servicio médico. ¿DÓNDE ESTÁ? en 1ª línea de la playa […]

Provera cena i raspoloživosti

?Širok spektar polazaka čarter letovima iz Madrida!
Paket aranžman sa letovima Air Serbia do Madrida i smeštajem u Madridu za sve polaske nedeljom!

Be Live Experience Tropical

Opis hotela

Existen lugares muy cercanos al paraíso y el Be Live Experience Tropical es uno de ellos. Con acceso privilegiado a dos playas maravillosas, la fina arena blanca, las aguas cristalinas y la vegetación tropical son el marco de la experiencia caribeña que brinda este exclusivo resort. Conocer la esencia cubana desde un espléndido enclave como este alojamiento en Varadero es una propuesta única para unas vacaciones exóticas y relajantes a la vez.

Habitaciones de colores suaves le permitirán disfrutar de un sueño más que reparador, con vistas a los palmerales tropicales.

Sadržaj

Villa Tortuga

Lokacija

Hotel Vila Tortuga smešten je na 30 km od međunarodnog aerodroma Varadero. Nalazi se na poluostrvu Hicakos, području udaljenom oko 150 km od glavnog grada Havane. Ovaj hotel se ističe po blizini 20 km dugačke peščane plaže sa kristalno čistom vodom. Zaliv Kardenas nalazi se u blizini hotela, a posetiocima pruža neverovatan pogled.

Smešten je blizu ivice kubanskog grada Varadero. Ovaj hotel ističe se svoiim otvorenim dizajnom, različitim uslugama i tipičnom lokalnom arhitekturom.

Gastronomija

Hotel Vila Tortuga ima tri restorana; jedan sa švedskim stolom i dva sa a la carte menijima. Restoran Buffet u vili Tortuga gostima nudi široku paletu internacionalne hrane. Ovde možete probati tradicionalna jela iz Evrope, Južne i Severne Amerike, kao i tradicionalna lokalna jela.

Hotel nudi istoimeni restoran, ali sa a la carte menijem i izuzetnom personalizovanom uslugom. S druge strane, restoran Neptuno najbolji je izbor ukoliko želite da probate tradicionalna domaća jela. Ovaj restoran nudi tradicionalna kubanska jela poput “ropa vieja”, riže sa piletinom, kubanskog crnog graha, “vaca frita” i “picadillo a la criolla”.

Sadržaj

Vila Tortuga je organizovana tako da gostima omogućava doživljaj potpuno opuštajućeg odmora: njena prostrana terasa pruža vam priliku da uživate u vremenu, bašte daju osećaj spokoja, a hotel poseduje poznati “ranchon”, drvenu palmom pokrivenu brvnaru u kojoj se služi piće i tradicionalna jela. Vila Tortuga takođe u svojoj ponudi ima i veliki bazen.

Gostima su a raspolaganju teretana, stolni tenis (najpopularnija igra na Kubi) i bilijarski sto.

Pojedinačne sobe
Terasa
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kompleks za odmor
Hotel za porodice
Kupatilo
Kada
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Francuski krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Restorani
Pristup internetu
Sobna usluga
Medicinska služba
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Snack / Bar pored bazena
Usluga masaže
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Stoni tenis
Aerobik
Gimnastika
Bicikl / Brdski bicikl
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom

Smeštaj

– Superior sobe – Ove sobe imaju kupatila sa tuševima sa podesivom toplom i hladnom vodom. Veće su od standardnih soba i imaju pogled na more. Pažljivo su uređene i poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju i telefon. Kreveti u superior sobama su veoma veliki, idealni za parove.

– Standard sobe – Standard sobe su jednostavnije od superior soba, ali podjednako udobne i pogodne za smeštaj parova ili porodica. Opremljeni su sopstvenim kupatilom, telefonom i sefom. Pristupačnije su od Superior soba, jer se nalaze na položaju bez pogleda na more.

 

Starfish Varadero
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel se nalazi samo 4 kilometra od Varadera. Smešten samo 2 kilometra od delfinarijuma Varadero. Osim toga, Starfish Varadero je na 17,6 kilometara vožnje od aerodroma Santa Marta i nešto više od 4 kilometra automobilom od prirodnog rezervata Varahicacos, gde možete upoznati floru i faunu tog područja.

Gastronomija

Starfish Vararadero hotel nudi širok i raznovrstan asortiman barova i restorana u kojima možete popiti piće ili užinu i uživati u svakom obroku dana. Restoran „Cucarachas“ nudi morsku hranu i jela po narudžbi,ni dok restoran „Milan“ nudi italijansku hranu, posebno pice i testenine. „Sizzlers The Grill“ je restoran sa roštiljem, a „Griddle Buffet” je restoran sa šedskim stolom koji služi doručak, ručak i večeru. Takođe možete uživati u različitim barovima u hotelu: “Ace Bar”, ”Spirits Bar”, “Cabana Snack Bar ““, “Conga bar”, “Legend”, “Starlight Lounge” kao i bar na plaži.

Sadržaj

Ovaj hotel pruža all inclusive uslugu koja će vam omogućiti da uživate u svim raskošima letovališta i učinite svoj boravak savršenim.

Letovalište raspolaže sa dva bazena, javnim parkingom, spa centrom, dečjim klubom, itd. Pored toga, nalazi se u egzotičnom i prijatnom okruženju, na prelepim plažama, okruženiprirodom. To ga čini savršenim mestom za uživanje u flori i fauni okruženja. Idealan je hotel za putovanja sa prijateljima, partnerom ili porodicom, jer nudi zabavu za odrasle i decu i veliki broj aktivnosti u kojima mogu uživati svi članovi porodice.

 

 

Prilog zgrada
Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Frižider
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Recepcija
24h mogućnost naplate usluge
24-satna recepcija
Menjačnica
Kafić
Prodavnice
Berbernica
Pab
Prostori za sastanke i događaje
Igraonica
Restorani
Klimatizovani restoran
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Hidromasažna kada
Usluga masaže
Fitnes centar
Katamaran
Pedalino
Stoni tenis
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
All Inclusive

Smeštaj

Ovaj hotel ima 411 soba sa pogledom na vrt; takođe nudi bungalove. I apartmani i bungalovi u potpunosti su opremljeni sa svime što vam može trebati za savršen boravak.

 

-Bungalovi: sa maksimalnim kapacitetom za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece, oni uključuju spavaću sobu i dnevni boravak ukupne površine 52 m2. Ove sobe su u neposrednoj blizini plaže i veoma su dobro opremljene: klima uređaj, sef, kontrola temperature, aparat za kafu, telefon, kupatilo itd.

-Soba sa pogledom na vrt (Garden view soba): Ove sobe, površine 18 m2, nude vam mogućnost povezivanja soba, na zhtev. U ovom smeštaju mogu broavti 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece, kao u bungalovima. Ove sobe su takođe potpuno opremljene, a neke imaju balkon ili terasu sa pogledom na more.

 

Sol Varadero Beach - Mayores 16 años

Opis hotela

The Sol Sirenas Coral hotel is located on the coast of Varadero, in the north of the island of Cuba. It is a four-star modern establishment that offers all its guests all-inclusive accommodation, as well as the possibility to enjoy the surroundings of the hotel.

In addition, in the surrounding area, there are numerous tropical areas and palm trees, Varadero’s large white sandy beach, a casino, spa, thermal bath and a large leisure and catering area for all its visitors.

The Sol Sirenas Coral hotel is located in the town of Varadero, one of the busiest areas for tourists on the island of Cuba. Its beaches and the idyllic reef setting make it a location of great beauty, very close to the coast of Florida. The hotel is located 20 km from José Martí International Airport, as well as the capital of the country, the city of Havana, which can be visited on excursions arranged through the hotel.

The Sol Sirenas Coral Hotel offers different types of rooms according to the needs of each guest. The rooms are located in several buildings that surround the nucleus of pools.

– Standard: with all services included for clients, these rooms offer guests the option of enjoying a double bed, a fully-equipped bathroom with toiletries, as well as heating, air conditioning, minibar, balcony, internet and TV. Dimensions of 33 m2.

– Higher: The benefits of the standard room are enhanced at this type of stay, due to its larger dimensions (34 m2), balcony or terrace and whirlpool.

– Suite room: also known as a villa, it offers all the benefits of the other two room types, but with the larger dimensions of 33 m2, a hall, living room and two rooms, with a large terrace that makes it suitable for couples or families. All this is next to the pool.

The Sol Sirenas Coral Hotel offers different types of restaurants according to the needs of its guests. All this in a privileged environment, where at both the pools and the beach there are bars that offer the best services to guests. Therefore, at El Coral, Timonel, Mistral or La Goleta guests can enjoy the best seafood, fish, meat or international fusion cuisine of the moment.

On the other hand, in the pool you will find the Snack bar, and La Tramontana, which offer the best drinks and snacks to all guests of the hotel, and which are all included in your stay.

Sadržaj

Hotel na plaži
Resort
Fitnes centar
Restorani
Prodavnice
Pab
Iznajmljivanje bicikala
Iznajmljivanje automobila
Košarka
Američki i / ili Ruski bilijar
Ronjenje
Katamaran
Pikado
Mini-golf
Boćanje
Tenis
Stoni tenis
Streljaštvo
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti

Sol Palmeras
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Sol Palmeras (četiri zvezdice) nalazi se u Varaderu, Kuba. „„ All inclusive “„ hotel sa 24-satnom recepcijom i direktnim pristupom Golf klubu Varadero. Nudi kombinaciju soba i bungalova za savršen porodični odmor u Varaderu. Smešten na obali Varadera, Sol Palmeras udaljen je 35 km od aerodroma Juan Gualberto Gomez. Pored toga, hotel se nalazi na putu za Las Morlas.

Gastronomija

Za gastronomsku ponudu hotela Sol Palmeras odgovorno je ukupno sedam restorana, među njima i O Sole Mio, savršen za ljubitelje italijanske kuhinje. El Marino je još jedna opcija za one koji više vole morsku hranu i ribu. Fajita je mesto kušanja meksičke kuhinje u bazenu, gde ćete naći i El Mojito, gde možete uživati u koktelima. La Goleta, La Panchita, Cubitas, Oshin, Sol Cubano, Las Palmeras i SteakHouse upotpunjuju ovu neodoljivu ponudu.

Sadržaj

Hotel ima sedam restorana, programirane aktivnosti za zabavu, bela peščanu plažu sa tirkiznom vodom, teretanu, hidromasažne kade i masaže.

Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Resort
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Satelitska TV / Kablovska TV
Radio
Pristup internetu
Frižider
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Menjačnica
Kafić
Super market
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Igraonica
Restorani
Perionica
Medicinska služba
Parking
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Skijanje na vodi
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Candle
Katamaran
Pedalino
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Bicikl / Brdski bicikl
Košarka
Odbojka
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Golf
Tenis
Badminton
Pikado
Bufet doručak
Kontinentalni doručak
Doručak
All Inclusive
Dijetalna hrana

Smeštaj

Standardna soba: dvokrevetna soba od 30 kvadrata sa klima uređajem. Maksimalan kapacitet za dve osobe sa svim pogodnostima i ostalih soba: Satelitska TV, mini bar, telefon, sef, kupatilo, toaletne potrepštine, aparat za kafu i peškiri za bazen.

Superior soba: 30 kvadratnih metara i maksimalni kapacitet za dve osobe. King size ili Tvin kreveti, minibar i dve zagarantovane rezervacije. Terase sa pogledom na bazen ili baštu. Minibar sa dnevnom zamenom.

Junior Famili Suite: 63 kvadratna metra maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dvoje dece. Pogled na bazen za ovu sobu sa King size ili dva Tvin kreveta i kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku.

Junior Suite: 130 kvadratnih metara sa maksimalnim kapacitetom za dve osobe. Soba i dnevni boravak sa terasom od 87 kvadratnih metara.

Suite: Sobe sa pogledom na bazen ili baštu i ukupne površine 130 kvadratnih metara. Smeštaj maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe.

Bungalov sa jednom spavaćom sobom: Ovaj smeštaj nudi 47 metara kvadratnih sobe plus terasu od 11 kvadrata sa direktnim pristupom bašti. Dnevna soba, spavaća soba, garderoba i kauč na razvlačenje. Kapacitet za dve osobe.

Bungalov apartman: 47 kvadratnih metara sobe namenjene odraslima. King size krevet, dnevni boravak, terasa, kupatilo sa rustikalnim spoljnim tušem sa staklenim plafonom. Kapacitet za dve osobe.

Porodični bungalov: 83 kvadratna metra sa dve spavaće sobe i kaučem na razvlačenje u dnevnoj sobi. Dupleks format sa terasom i izlazom u baštu. Maksimalan kapacitet za tri odrasle osobe.

Roc Barlovento
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Roc Barlovento (za starije od 16 godina) je hotel sa četiri zvezdice na plaži Varadera, koji ima ukupno 20 km belih peščanih plaža i kristalno čistih voda. All inclusive hotel za odrasle u kojem možete provesti dane opuštanja.

Nalazi na ulazu u Varadero, vrlo blizu atraktivne zanatske pijace i centra grada.; dok jeudaljenost između hotela i Međunarodnog aerodroma Varadero samo 19,3 km.

Lokacija hotela omogućava gostima da uživaju u okolini grada, sa njegovim restoranima, pijacama, prodavnicama i tzonama za zabavu udaljenih nekoliko metara i koji se mogu istražiti pešice.

Gastronomija

Bar u hotelu idealno je mesto za uživanje u koktelima i dugim napicima uz vrhunsku uslugu koja je od suštinskog značaja za rajski odmor u Varaderu. Ostatak gastronomske ponude hotela Roc Barlovento u rukama je nekoliko tematskih restorana kao i drugih koji poslužuju međunarodnu kuhinju.

La Hacienda Restaurant Buffet specijalizovan je za međunarodnu kuhinju i omiljen je među onima koji vole švedski sto. El Framboian se nalazi kraj bazena i savršeno je mesto da okusite najbolje od meksičke kuhinje – služi samo večeru. Restoran El Cactus takođe je specijalizovan za meksičku kuhinju.

La Mamma Restaurante dodaje talijansko obeležje letovanju.. Dok oni koji žele fuzijsku kuhinju, mogu da izaberu restoran El Fusion. Hotel poseduje i nekoliko barova u kojima možete uživati tokom celog dana.

Sadržaj

Zabavni programi, bar, tri tematska restorana, tropska bašta, neverovatan bazen, teniski teren, pristup plaži i 24-satna recepcija biće neke od usluga koje će gosti pronaći u ovom hotelu.

Dvokrevetne sobe
Dvorište
Mastercard
Visa
Ležaljke
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Mini frižider
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
24-satna recepcija
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Televizijska soba
Restorani
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Vodena gimnastika
Jet skije
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Odbojka
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Hotel samo za odrasle

Smeštaj

Hotel ima 293 sobe i šest nezavisnih vila u kojima možete odsesti i uživati u idiličnom okruženju sa izuzetnom uslugom, gde su opuštanje i odmor na prvom mestu.

– Dvokrevetna soba za individualno korišćenje: svaka soba ima 22 m2 sa balkonom i prostorom za sedenje. Sobe sadrže pogled na vrtove ili bazen koje su opremljene minibarom, dva kreveta, sef,om SAT TV, klima uređajem radnim stolom, besplatneim toaletnim potrepštinama, nameštajem na terasi i kupatiloom. Maksimalan kapacitet za jednu osobu.

– Dvokrevetna soba: Poseduje iste karakteristike kao i prethodna soba, sa dva kreveta i pogledom na vrt ili na bazen. U sobi mogu boraviti dve osobe

Roc Arenas Doradas

Opis hotela

The four-star Roc Arenas Doradas hotel is nestled in one of the most beautiful beaches of Varadero, Cuba. An all-inclusive hotel with luxury amenities, ideal for paradisical vacations overlooking the beachfront of the Playa de los Tainos.

Outdoor pool, children’s area, 24 hour reception, currency exchange service, tourist information and gift shops are some of the amenities offered by this hotel. Fitness center, four restaurants, poolside bars and beauty treatments are other highlights of the Roc Arenas Doradas hotel.

Sports enthusiasts of golf or water sports are in luck at this hotel; its setting allows easy access to practice golf or snorkelling, among others.

The Roc Arenas Doradas is located on the beachfront of Los Taínos. It is a place facing the sea with spectacular tropical gardens. It is 31 km from the Juan Gualberto Gómez Airport and 200m from the Marina Chapelín, set in natural environment.

– Double room: 25 square meters. Double bed and maximum capacity for two adults and two children. Air conditioning, toiletries, safe, refrigerator, telephone, terrace and satellite TV are some of the amenities of these rooms with magnificent views of the garden or pool. There is an option to add beds for children or cots.

– Double room for single use: With identical characteristics to the previous one, but with maximum capacity for one person.

– Suites: The suites are located in the best areas of the hotel resort overlooking the sea. These rooms are 50 square meters featuring extra-large double beds. There is the option of adding beds for children or cots. Maximum capacity for two adults and two children. These rooms have the same facilities of the other rooms, including air conditioning.

A total of four themed restaurants as well as several bars and a buffet distributed around the resort take care of the many attractive gastronomic options on offer at the Roc Arenas Doradas hotel. For dinner, guests can choose El Natura, whose specialty is international cuisine.

For lovers of Italian cuisine there is the Dolce Vita trattoria, only open for dinners, with an á la carte menu. El Galeón is the ideal place for those who want to taste Mexican cuisine to dine. Experience a fun atmosphere and sensational cuisine at this restaurant.

Los Loritos is the perfect place for those who dare to try the Caribbean cuisine. However, as a holiday offers the chance to explore at your leisure, of course you can try out all the menus of any of the four themed restaurants during your stay.

For lunches, customers can enjoy the buffet in one of its restaurants as well as any kind of snack in the bars that the resort has.

Sadržaj

Katamaran
Pedalino
Aerobik
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Suites
Dvorište
Terasa
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži
Romantični hotel
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Recepcija
Menjačnica
Prodavnice
Diskoteka / Noćni klub
Restorani
Pristup internetu
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Snack / Bar pored bazena
Hidromasažna kada
Jedrenje na dasci

Puntarenas

Opis hotela

El hotel dispone de piscina, club de niños (de 4 a 12 años). Completo programade animación con actividades diurnas y nocturnas con clases de baile, voleibol,básquet, billar, bicicletas acuáticas, kayacs, catamarán, sailing, snorkeling, etc. Concargo: masajes, tienda de regalos, alquiler de coches y motos y servicio médico. ¿DÓNDE ESTÁ? en 1ª línea de la playa y rodeado por zonas ajardinadas. A sólo 5minutos del centro de Varadero. cuenta con 255 habitaciones con aire acondicionado, bañocon secador, teléfono, TV por cable, mini refrigerador, caja de seguridad (con cargo)y balcón. Ocupación máxima: 3 adultos. ofrece restaurante buffet, 2 restaurantes de especialidades a lacarta: italiano e internacional y 3 bares (1 abierto 24 hrs., snack bar y discoteca).

Sadržaj

Rezervacija

Ime hotela:

Destinacija

Tip sobe:

Cena:

Datum polaska: 18/06/2024