• O DESTINACIJI
 • RAZLOZI ZA POSETU
 • KORISNE INFORMACIJE
 • ČESTA PITANJA
 • IZBOR HOTELA

Punta Cana

Punta Cana je najlepše i najpopularnije odredište Dominikanske Republike s gotovo 100 milja najboljih plaža na svetu. Obala okružena veličanstvenim odmaralištima svetske klase, spektakularnim tirkiznim vodama, belim peskom i prelepim palmama privlači goste iz celog sveta .

Glavne atrakcije ove egzotične destinacije su netaknute plaže, koje su dosledno svrstane među najlepše na svetu. Označavaju mesto susreta  Atlantskog okeana i Karipskog mora i diče se toplim, kristalnim obalama. Svetli beli pesak i širok spektar aktivnosti stvaraju nezaboravan utisak kod posetilaca. Najbolje plaže u Punta Kani su Juanillo, Punta Cana, Playa Blanca, Cabeza de Toro, Bávaro, El Cortecito, Arena Gorda, Macao i Uvero Alto.

Duge bele peščane plaže omeđene kristalno čistim morem s jedne i autohtonom vegetacijom sa druge. Kao ekskluzivno mesto za posetioce Playa Bavaro nalazi se u gradu Punta Cana i obiluje divnim plažama poput Arena Gorde, najudaljenije i najopuštenije. Beli pesak i koralni grebeni su glavna karateristika Playe Bavaro. Takođe obilje barova i restorana. Playu Bavaro odlikuje sve ono što posetiocu treba – mir i udobnost pre svega. Bogata morska fauna učinila je da ronjenje, snorkeling i jedrenje katamaranom postanu glavne atrakcije. More tako karakteristično za Karibe čini da kupanje u njemu čini doživljaj za svih pet čula. Odmaranje u senci palme dok uživate u sveže ubranoj kokosovoj vodi preporučuje se kao glavni stil Karipskog odmora!

Punta Cana ima preko 20km predivnih peščanih plaža! 

Nacionalni Park  COTUBANAMÁ -Poznat i pod nazivom Parque Nacional del Este je okružen prekrasnim plažama, s ukupno 162 kvadratna kilometra, uključujući ostrvo Saona. Pećine velike arheološke vrednosti još uvek čuvaju drevne Taíno indijanske slike. U bujnim šumama mangrova žive manate, morske kornjače, delfini i više od 112 vrsta ptica, od kojih je 8 endemsko.

GOLF-Za ljubitelje sporta, Punta Cana je i dalje najvažnija golf destinacija. Regija nudi najveći izbor golf terena.

ATRAKCIJE – Zahvaljujući velikoj raznolikosti, regija nudi razne aktivnosti uključujući ronjenje, igranje golfa, posetu vodenim parkovima za porodice, delfinarijume i još mnogo toga. Takođe možete otkriti svoju avanturističku stranu i podići adrenalin vozeći se buggijima kroz džunglu ili uživajući u avantura parkovima koji sadrže zip line, simulatore leta, pešačke staze i još mnogo toga. Ako se samo želite opustiti, uživajte u osvežavajućem kupanju u izvorima i jezerima u okolini ili posetite neki od spa centara.

DINING & NIGHTLIFE Punta Cana nudi širok izbor večernjih zabava, kako u risortima hotelskih kompleksa, tako i u centru grada. Možete posetiti međunarodne klubove poput Coco Bongo, lokalnog Mangúa smeštenog u kamenoj pećini. Kada je reč o gastronomiji, haute kuhinja ove regije prepoznata je kao jedna od najboljih na Karibima, a još je bolja zahvaljujući morskim specijalitetima u živopisnim plažnim restoranima

Na području Punta Cane nalazi se pojas od 14 km zaštićenih koralnih grebena- raj za ronjenje!

Punta Cana  je jedna od najpoznatijih plaža i kompleks odmarališta u zemlji. Sa toliko lepih plaža u Dominikanskoj republici na ovom području, teško je izabrati onu koja se najviše ističe – ali plaža Bavaro  je jedna od najboljih u Punta Cani. “Playa Bavaro”, kako je poznato na španskom, je najnaseljenije područje plaže u regiji Punta Kana, s mnoštvom vrhunskih restorana, barova, hotela i trgovina, koji nude  pogodnosti za luksuzne putnike koji traži povoljne opcije. Plaža nudi koralne grebene za ronjenje, zabave na brodu, avanture u kajaku i još mnogo toga.

Druga po rangu netaknuta bela peščana plaža je El Cortecito smeštena uz neobično ribarsko selo! Ukoliko dodjete do ove plaže nezaobilazni deo je kupovina suvenira i lokalnih proizvoda u selu! Sadrži nekoliko barova i restorana u kojima se možete osvežiti!

Pola sata udaljena od Bavaro plaže nalazi se Macao Beach! Ovo je raj za surfere! U okviru surf campa možete uzeti i časove surfanja! N e toliko eksploatisana plaža ali ipak ima nekoliko divnih restorana. Obično služi kao stanica za ATV ture!

Nazivaju je još i plaža s masnim peskom, Arena Gorda omiljena je za porodice sa decom. Široka peščana plaža spušta se do plitke vode lepe tirkizne boje. Čini se da je Arena Gordo ekskluzivna za one koji borave u tim odmaralištima, ali ako pažljivo pogledate, naći ćete javni prilaz na ulazu u Ocean Blue & Sand Service.

Ako volite usamljenost, posetite plažu  Uvero Alto. Plaža je prilično osamljena osim odmarališta koja se nalaze u blizini. Sa svojom bujnom zelenom kokosovom šumom u blizini obale predstavlja pravi mali raj.

Beli pesak, kite i jedrenje na dasci je ono što ćete naći na ovoj plitkoj plaži. Azurna voda je mirna i bistra. Plaža je poprilično pusta obzirom da se nalazi na potezu odmarališta koja na nju izlaze! Ima odlične restorane i barove. Odlična plaža za celodnevni boravak

Još jedna u nizu divnih plaža! Prirodne šume i divlje životinje zaštitni su znak plaže na Cabeza de Toro. Isprobajte jahanje kroz eko-naselje Natura Park ili golf teren u okviru Barceló Bavaro!

Juanillo je još jedna usamljena plaža u predelu Cap Cana, na južnom kraju Punta Cane. U blizini su odmarališta Sanctuary Cap Cana. Za luksuznu i finu kuhinju potražite restoran s kabanama i salonima. 

Neverovatne plaže, veličanstvena priroda, fascinantna kultura i istorija čine Dominikansku Republiku idealnom destinacijom za romantična slavlja, venčanja i medeni mesec. Otprilike 1.000 km obale prekrivene čistim plažama od belog peska privlače pažnju budućih, dok raznovrsni sofisticirani smeštaji čine Karibe drugim idealnim mestom za venčanje iz snova ili medeni mjesec koji odgovara svakom stilu i budzetu

Sa sjajnim plažama, toplom vodom, raznovrsnim aktivnostima i mnogim atrakcijama, Dominikanska Republika je raj za decu i pravi Eden za odrasle koji žele pobeći i odmoriti se. Ljubazni i gostoljubivi ljudi, bujna priroda, egzotične životinje, golf i luksuzna odmarališta s prostranim sadržajima omogućavaju vam uživanje u jedinstvenom odmoru punom uzbuđenja.

Usudite se testirati svoju snagu: popeti se na najviši vrh Kariba, zaroniti u tajanstvene morske dubine, ići na rafting, surfati, surfovati, jedriti na dasci paragliding, ribolov, kanjoning i još mnogo toga, tokom posete parkovima. Tu je avantura za sve.

Dominikanska Republika nudi atraktivno i jedinstveno iskustvo putovanja za konferencije, sastanke, skupove i profesionalne događaje.Ova šarmantna zemlja ima nenadmašni niz jedinstvenih smeštaja, moderne infrastrukture, napredne tehnologije i prvoklasnih usluga kako bi se osigurao uspeh vašeg događaja.

Ovde se vreme zaustavlja i nema žurbe ni brige. Dominikanska Republika je zemlja u kojoj možete zaboraviti sve, povratiti snagu i ponovno naći svoj unutrašnji mir.

 • Potrebno je da na aerodromu u Madridu budete 3h pre leta na terminalu 4.
 • Na monitorima proveravate šaltere za čekiranje leta aviokompanije Evelop za Punta Canu.
 • Pasoš mora da bude važeći još šest meseci od datuma povratka.
 • Dozvoljeni čekirani prtljag na letu je 23 kg plus ručni do 10 kg.
 • U toku leta obroci i osveženje se poslužuju dva puta. Preporučujemo da ponesete vaše slušalice, u avionu ih naplaćuju
 • Po sletanju i završetku pasoške kontrole odlazite do saltera JOLIDEY/QUELONE, pokazujete im vaučere, a oni vas usmeravaju ka busu koji vas transferiše do hotela.
 • Tokom transfera predstavnici Jolideya će vam zakazati info sastanke, a pretposlednjeg dana ćete na info tabli hotela dobiti vreme povratnog transfera.
 • Let od Madrida do Havane traje 10h i 20 min, a let od Havane do Madrida traje 8h i 40 min.

Za državljane Republike Srbije potrebna je viza I može se pribaviti na graničnim prelazima pre pasoške kontrole I ona iznosi 10USD. Rok važenja pasoša pri turističkim putovanjima mor biti najmanje 6 meseci od datuma ulaska u zemlju. Imigracioni organi uzeće polovinu propusnice prilikom ulaska, a drugu polovinu prilikom izlaska iz zemlje, te je potrebno da turisti sačuvaju drugi deo.

Zvanična valuta je Dominikanski pesos koji se sastoji od 100 centavosa. Mnoga mesta primaju I američke dolare. Posebno je popularna novčanica od 1USD za davanje napojnica. Zakon obavezuje promenu od minimalno 100USD po putniku, kontrole mogu biti iznenadne tako da je najbolje kod sebe čuvati potvrdu iz menjačnica- Casas de Cambio koje rade od 8.30-18.00.

Vremenska razlika je -6 časova u letnjem i -5 u zimskom periodu u odnosu na centralno evropsko vreme.

Električna energija u većini hotela je 220 volti. Potrebni su adapteri za ravne utikače.

Dominikana je relativno sigurna zemlja, bez epidemija. Zdravstveni sistem je privatan a pregledi I lekovi su skupi. Zato se preporučuje obavezno zdravstveno osiguranje. Savetuje se upotreba flaširane vode. U večernjim satima pojavljuju se komarci-poneti sredstva za zaštitu.

Klima je tipično tropska sa prosečnom temperaturom od 28˚C koja omogučava kupanje tokom cele godine.

 • Punta Cana – La Romana: 105 km
 • Punta Cana – Santo Domingo: 205 km
 • Santo Domingo – La Romana: 110 km

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020 kategorija A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATINA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Pakovanje za DR znači poneti laganiju odeću, prilagođenu vašem odredištu. Ponesite kupaće kostime, pamučne duge rukave za zaštitu od sunca i kratke pantalone za plažu i šetnju, ali spakujte i ležernu dnevnu odeću za posete gradu – izbegavajte nošenje kratkih pantalona u Santo Domingu – ili za ulazak u važne znamenitosti. Imajte na umu da je šetnja u kupaćem kostimu prihvatljiva na plaži, pored bazena ili na otvorenim mestima vašeg odmarališta, ali ne na ulicama, supermarketima ili odmaralištima. Spakujte nekoliko lepih odevnih predmeta za ručavanje i noćni život. Osim odeće, obavezno ponesite lekove na recept, ili drugu vrst terapije! Kremu za sunčanje, sunčane naočare i sredstvo protiv komaraca.

DR je moderno odredište i pronaći ćete sve što vam je potrebno u više tržnih centara po glavnim urbanim centrima zemlje – od prodavnica igračaka do odeće, apoteka i prodavnica prehrambenih proizvoda. Imajte samo na umu da će uvozni predmeti koštati više nego kod nas!

 • Da, nešto novca u svakom slučaju. Napojnice se očekuju u većini hotela.
 • U hotelima niže kategorizacije moguće je da se naplaćuje flaširana voda
 • Fakultativni izleti obično nisu u ceni aranžmana I plaćaju se na destinaciji!

Generalno, da.

Plate u Dominikanskoj republici nisu ni blizu zapadnim standardima, a radnici u turističkoj industriji oslanjaju se na savete za poboljšanje svojih prihoda kao što su ugodna iznenađenja za turiste poput peškira na vašem krevetu ili dodatne konzerve piva u frižideru.


Ako ste zadovoljni uslugom u vašem hotelu, možete ostaviti napojnicu za sobarice (na jastuku ostavite 1 USD) i druge zaposlene poput konobara u a-la-carte restoranima. Turistički vodiči i vozači autobusa mogu tražiti napojnicu na kraju ture.

Pazite dok nosite prtljagu na aerodromu: ako dopustitenosačima da nose vaš prtljag čak i na kraću razdaljinu, očekuju da će im biti plaćeno. Držite svoj prtljag, osim ako niste sigurni da želite nosača.

Napojnica je obično u gotovini, ali zaposleni hotela cene i poklone (poput Kube), uključujući dečje predmete, odeću i parfeme

Generalno- NE Mnogi hoteli imaju vlastiti sistem za pročišćavanje vode.Poznato je da se smeštaji sa nižim kategorijama oslanjaju na zamrzivač kako bi ubio bakterije u kockicama leda – što može, ali ne mora delovati, zavisno od otpornosti bakterija na hladnoću.

 • Poseta glavnom gradu Santo Domingo – uključujući grob Christophera Columba – toplo se preporučuje. (Južna obala).
 • U Puerto Plati (Severna obala) poseta fabrici koja pravi slavni rum je prilično zanimljiva.
 • Još jedna atrakcija Puerto Plate je vodeni park Seaworld u kojem možete plivati s delfinima.
 • Na severnoj obali posetite grad jedrenjaka Cabarete i živopisnu Samanu. Nacionalni park Los Haitises i slapovi El Limon u Samani obavezni su za ljubitelje prirode i ptica.
 • Muzeji jantara i u Puerto Plati i u Santo Domingu.
 • Isla Saona-ostrvo raj, ništa drugo ne treba dodati!
 • Mamajuana… ovo nije krupna dominikanska sobarica koja je poludela, već lokalno pice od kore marinirane u alkoholu. Kažu se da poboljšava muške performanse. Mišljenja o njegovoj efikasnosti su različita. Neki se zaklinju, drugi oricu!Verojatno ne možete sušenu Mamajuanu poneti u svoju zemlju zbog kore, ali to ne bi trebalo biti problem u alkoholnom obliku.
 • Popularni suveniri za donošenje kući su rum i cigare – podjednako dobri kao Kubanski.
 • Ljubitelji lokalne umetnosti cenit će širok izbor slika s dominikanskim i haiti uticajima. Ne zaboravite lokalni nakit: D.R. jedina je zemlja na svetu u kojoj je dostupan Larimar (dragoceni kamen u boji okeana). Mnogi turisti kupuju I cilibar koji se još uvijek ručno kopa u Dominikanskoj republici.
 • Oprez-Da biste bili sigurni da ste dobili pravu stvar, kupujte nakit samo od renomiranih prodavača.
 • Prodavci na plažama – Ima ih dosta i često mogu biti dosadni ali potpuno bezopasni, nude svakakve stvarčice od nakita do osvežavajućih napitaka . Dosadni konsijerž ili prodavci izleta u hotelima.
 • U pojedinim hotelima je velika razlika izmedju regularne I eventualno prefered usluge, raspitajte se pre nego se odlučete kakav je slučaj u vašem hotelu
 • Daleko od turističkih oblasti se možete susresti sa siromašnim oblastima u kojima će vam na ulici nuditi usluge prostitucije ili opojata
Punta cana Dominikanska republika

Punta Cana

Punta Cana je najlepše i najpopularnije odredište Dominikanske Republike s gotovo 100 milja najboljih plaža na svetu. Obala okružena veličanstvenim odmaralištima svetske klase, spektakularnim tirkiznim vodama, belim peskom i prelepim palmama privlači goste iz celog sveta .

Glavne atrakcije ove egzotične destinacije su netaknute plaže, koje su dosledno svrstane među najlepše na svetu. Označavaju mesto susreta  Atlantskog okeana i Karipskog mora i diče se toplim, kristalnim obalama. Svetli beli pesak i širok spektar aktivnosti stvaraju nezaboravan utisak kod posetilaca. Najbolje plaže u Punta Kani su Juanillo, Punta Cana, Playa Blanca, Cabeza de Toro, Bávaro, El Cortecito, Arena Gorda, Macao i Uvero Alto.

Duge bele peščane plaže omeđene kristalno čistim morem s jedne i autohtonom vegetacijom sa druge. Kao ekskluzivno mesto za posetioce Playa Bavaro nalazi se u gradu Punta Cana i obiluje divnim plažama poput Arena Gorde, najudaljenije i najopuštenije. Beli pesak i koralni grebeni su glavna karateristika Playe Bavaro. Takođe obilje barova i restorana. Playu Bavaro odlikuje sve ono što posetiocu treba – mir i udobnost pre svega. Bogata morska fauna učinila je da ronjenje, snorkeling i jedrenje katamaranom postanu glavne atrakcije. More tako karakteristično za Karibe čini da kupanje u njemu čini doživljaj za svih pet čula. Odmaranje u senci palme dok uživate u sveže ubranoj kokosovoj vodi preporučuje se kao glavni stil Karipskog odmora!

Nacionalni Park  COTUBANAMÁ -Poznat i pod nazivom Parque Nacional del Este je okružen prekrasnim plažama, s ukupno 162 kvadratna kilometra, uključujući ostrvo Saona. Pećine velike arheološke vrednosti još uvek čuvaju drevne Taíno indijanske slike. U bujnim šumama mangrova žive manate, morske kornjače, delfini i više od 112 vrsta ptica, od kojih je 8 endemsko.

GOLF-Za ljubitelje sporta, Punta Cana je i dalje najvažnija golf destinacija. Regija nudi najveći izbor golf terena.

ATRAKCIJE – Zahvaljujući velikoj raznolikosti, regija nudi razne aktivnosti uključujući ronjenje, igranje golfa, posetu vodenim parkovima za porodice, delfinarijume i još mnogo toga. Takođe možete otkriti svoju avanturističku stranu i podići adrenalin vozeći se buggijima kroz džunglu ili uživajući u avantura parkovima koji sadrže zip line, simulatore leta, pešačke staze i još mnogo toga. Ako se samo želite opustiti, uživajte u osvežavajućem kupanju u izvorima i jezerima u okolini ili posetite neki od spa centara.

DINING & NIGHTLIFE Punta Cana nudi širok izbor večernjih zabava, kako u risortima hotelskih kompleksa, tako i u centru grada. Možete posetiti međunarodne klubove poput Coco Bongo, lokalnog Mangúa smeštenog u kamenoj pećini. Kada je reč o gastronomiji, haute kuhinja ove regije prepoznata je kao jedna od najboljih na Karibima, a još je bolja zahvaljujući morskim specijalitetima u živopisnim plažnim restoranima

 

 

 

Punta Cana Princess
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Princess Hotel Punta Cana nalazi se u povlašćenom delu Punta Kane, na obali Dominikanske Republike, a vrlo blizu raznih turističkih atrakcija. S jedne strane, Lagunas de Agua Dulce se nalazi 22 kilometra od hotela, a poznata i prostrana Marina Cap Cana nalazi se na 24 kilometra južno od hotela. S druge strane, međunarodni aerodrom  Punta […]
Suites
Dvorište
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Hotel na plaži
Resort
Kupatilo
Tuš
Ocean El Faro
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
11 restorana, 13 barova, Mikeov kafe i salon sladoleda. Teretana (otvorena 24 sata), 2 teniska terena i 1 više sportski teren. Ronilački centar Ronilački centar! (direktno plaćanje u hotelu) Ocean El Faro ima Spa centar Despacio, savršen prostor za opuštanje i relaksaciju tela i duha. Krug hidroterapije, jacuzzi, sauna i parna kupatila, kozmetički salon, prostor […]
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Parking
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Kafić
Fitnes centar
Hotel na plaži
Mini klub
Spa specijalne ponude
Hotel Riu Naiboa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Na 300 metara od plaže, sa tropskim vrtom od 20 000 m2 i deo je kompleksa Riu Re-sort u Punta Kani.   Hotel ima buffe restoran i tematske večere dva puta nedeljno, italijanski à la carte restoran i grill-steakhouse, grickalice, chill out bar pored bazena, lobby bar i klub na plaži Bazen sa dečjim delom, […]
Dvokrevetne sobe
Bungalovi
American express
Diners club
Mastercard
Visa
Učiteljica
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Smeštena na obali mora i na povlašćenom mestu, plaža Serenade Punta Cana, Spa & Casino Resort. U okruženju bujne flore kojom je blagoslovljena Dominikanska Republika uživa se čarobno iskustvo laganog povetarca, belog peska i jedinstvene i spektakularne plaže Punta Cane. Idealn je za uživanje u divnom okruženju gde možete probati raznovrsna jela u širokoj gastronomskoj […]
Fitnes centar
Spa hotel
Bazen na otvorenom
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Wi-Fi
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Ovaj luksuzni hotel na plaži smešten je na obali mora u Plaji Bávaro, okružen tropskim palmama i kokosovim drvećem. Plaža od finog belog peska zaštićena je koralnim grebenom, što je čini idealnim mestom za ljubitelje ronjenja ili bilo koje druge vrste vodenih aktivnosti. Međunarodni buffe  nudi za usluge doručka, ručka i večere. Za večeru postoje […]
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži
Resort
Kompleks za odmor
Spa hotel
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Grand Palladium Bavaro Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Ovaj luksuzni hotel na plaži smešten je na obali mora u Plaji Bávaro, okružen tropskim palmama i kokosovim drvećem. Plaža od finog belog pijeska zaštićena je koralnim grebenom, što je čini idealnim mestom za ljubitelje ronjenja ili bilo koje druge vrste vodenih aktivnosti. Međunarodni bife nudi usluge doručka, ručka i večere. Za večeru postoje i […]
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži
Resort
Kompleks za odmor
Spa hotel
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Dreams Palm Beach Punta Cana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Hotel Dreams Palm Beach je odmaralište sa četiri zvezdice koje se nalazi u Punta Kani i nudi kompletan all inclusive program okruženom tropskim šumama i plažama s kristalno čistom vodom i belim peskom. Ovaj kompleks nalazi se u Punta Kani, na 9,1 km od aerodroma Punta Cana i 0,9 km od lagune Bávaro. Mogućnosti obedovanja […]
Prilog zgrada
Dvorište
Terasa
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Hotel na plaži
Resort
Kupatilo
Chic by Royalton Punta Cana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Kompleks Chic By Royalton je orjentisan prema kristalnim morima plaža Uvero Alto, jedne od najtraženijih destinacija u Punta Kani, u Dominikanskoj republici. Dobro je povezan s međunarodnim aerodromom Punta Cana, udaljenim samo 35 km; a na dohvat ruke su slatkovodne lagune, udaljene 40 km, ili Golf klub La Cana, udaljen 35 km. Chic By Royalton […]
Hotel na plaži
Romantični hotel
Bazen na otvorenom
Peščana plaža
Restorani
Pab
Američki i / ili Ruski bilijar
Poslovni centar
Menjačnica
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar

Provera cena i raspoloživosti

?Širok spektar polazaka čarter letovima iz Madrida!
Paket aranžman sa letovima Air Serbia do Madrida i smeštajem u Madridu za sve polaske nedeljom!

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs

Punta Cana Princess
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Princess Hotel Punta Cana nalazi se u povlašćenom delu Punta Kane, na obali Dominikanske Republike, a vrlo blizu raznih turističkih atrakcija. S jedne strane, Lagunas de Agua Dulce se nalazi 22 kilometra od hotela, a poznata i prostrana Marina Cap Cana nalazi se na 24 kilometra južno od hotela.

S druge strane, međunarodni aerodrom  Punta Cana je udaljen 18 kilometara.

Gastronomija

Hotel ima pet restorana i kafeteriju u kojoj možete probati sve vrste jela iz različitih delova sveta. Možete odabrati gde ćete uživati ​​u obroku, bilo u zatvorenom, na terasi ili na samoj plaži. Na primer, Mare Nostrum Restaurant nalazi se na plaži, Casabe Buffet Restaurant nudi odlične tematske večere, Steak House Rio Grande je tu za sve koji vole dobar odrezak, italijanski spotIl Baciooffers italijanske specijalitete, La Petite Fondue ako želite probati švajcarsku kuhinje, kao i mnogo različitih barova u blizini bazena.

Sadržaj

Unutar hotela postoje dnevna događanja za goste, kao i aktivnosti ili živa muzika, plus pića i usluga hrane na samoj plaži. Hotel takođe ima područja za opuštanje i vežbanje, sa teniskim i terenima za veslanje,teren za mini golf i terenu. Sve sobe su savršeno nameštene i nude različite tipove usluga.

Suites
Dvorište
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Hotel na plaži
Resort
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Pristup internetu
Minibar
Frižider
Aparat za kafu i čaj
Pegla sa daskom
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
24-satna recepcija
Menjačnica
Garderober
Prodavnice
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Pozorište / Auditorijum
Prostori za sastanke i događaje
Televizijska soba
Restorani
Klimatizovani restoran
Prostor za nepušače u restoranu
Wi-Fi
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Iznajmljivanje bicikala
Parking
Garaža
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Hidromasažna kada
Sauna
Usluga masaže
Fitnes centar
Jet skije
Stoni tenis
Streljaštvo
Bicikl / Brdski bicikl
Mini-golf
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
Večera iz menija na izbor
All Inclusive

Smeštaj

Hotel Punta Cana Princess ima 256 potpuno opremljenih luksuznih soba i 14 apartmana za medeni mjesec, posebno dizajnirane za parove ili parove koji žele luksuz.

– Deluxe Suite: soba od 43 m2. Sa dva odvojena kreveta ili king size krevetom, jacuzzijem, bazenom, hidromasažnom kadom i brojnim uslugama kao što su Internet, SAT TV i pogled na more, kao i dva telefona i balkon.

– Suite za medeni mesec: Posebna opcija za parove, ova soba od 43 m2 ima sve prednosti Deluxe apartmana, uz dodatak da ovde možete dobiti opuštajuću masažu za dvoje, bocu alkoholnih pića, doručak u krevetu i povlašćeni pristup okeanu .

Ocean El Faro
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Gastronomija

11 restorana, 13 barova, Mikeov kafe i salon sladoleda.

Sport

Teretana (otvorena 24 sata), 2 teniska terena i 1 više sportski teren. Ronilački centar Ronilački centar! (direktno plaćanje u hotelu)

Sadržaj

Ocean El Faro ima Spa centar Despacio, savršen prostor za opuštanje i relaksaciju tela i duha. Krug hidroterapije, jacuzzi, sauna i parna kupatila, kozmetički salon, prostor za opuštanje, usluga masaže (takođe opcija masaže napolju) i personalizovani zdravstveni i kozmetički tretmani (tela i lica)
Poseduje 5 bazena, spoljašnji jacuzzi i mirnu reku sa blagom strujom. Porodični deo sa vodenim parkom.

 

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Parking
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Kafić
Fitnes centar
Hotel na plaži
Mini klub
Spa specijalne ponude
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Peščana plaža
Restorani
Usluga masaže
Suncobrani
All Inclusive
Ležaljke
Wi-Fi

Smeštaj

Ocean El Faro nudi prostrane i sjajne kolonijalno nadahnute sobe opremljene svim vrstama pogodnosti: Junior Suites, Swim-Up Junior Suites, Rooftop Junior Suites, Privilege Junior Suites, Rooftop Privilege Junior Suites, Swim-Up Privilege Junior Suites i Royal Master Suites.

All Inclusive

U Ocean El Faro korisnici mogu uživati ​​u svemu bez brige o bilo čemu 24 sata dnevno. Uključeno: Obroci, nacionalna i međunarodna pića, kokteli i grickalice. Neka jela i vina restorana imaju doplatu.

Usluga Privilege, Spa centar Despacio i neke vodene aktivnosti nisu uključene u cenu.

Za minimalni boravak 3 uzastopne noći: poklon dobrodošlice u sobi po dolasku; superior soba (prema raspoloživosti); usluge dnevnog odmora; romantična večera uz bocu vina ili domaću kavu (uz rezervaciju); 10% popusta na Spa usluge; kontinentalni doručak poslužen u sobi dan nakon dolaska (uz prethodnu rezervaciju) i korištenje sobe do vremena odlaska (zavisno od raspoloživosti).

Hotel Riu Naiboa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Na 300 metara od plaže, sa tropskim vrtom od 20 000 m2 i deo je kompleksa Riu Re-sort u Punta Kani.

 

Gastronomija

Hotel ima buffe restoran i tematske večere dva puta nedeljno, italijanski à la carte restoran i grill-steakhouse, grickalice, chill out bar pored bazena, lobby bar i klub na plaži

Sadržaj

Bazen sa dečjim delom, ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen, sunčana terasa i razni sportovi u kompleksu: 4 teniska terena, stoni tenis, gimnastika, vaterpolo, pikado, odbojka, jedrenje na dasci, vožnja kajakom, snorklingom i jedrenjem. Novi vodeni park „Splash Water“ sa atrakcijama kao što su akvatubije, tobogani i brze staze sa besplatnim ulazom za goste hotela, uključena su bezalkoholna pića i solarijum sa terasom i ležaljkama. Svakodnevna zabava za odrasle i decu uz aktivnosti tokom dana i živu muziku ili emisije noću.

Uz doplatu: mini market i internet soba.

Hoteli Riu imaju karipsku ulicu sa teretanom, nakitom, apotekom, fotografskom radnjom, bilijarom, trgovinama i diskotekom “Pachá”,

Dvokrevetne sobe
Bungalovi
American express
Diners club
Mastercard
Visa
Učiteljica
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Francuski krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Recepcija
Berbernica
Pab
Restorani
Prostor za nepušače u restoranu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Parking
Garaža
Prostor za igre
Bazen sa slatkom vodom
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Tenis
Bufet doručak

Za mladence

Uz  minimalni boravak 3 uzastopne noći: flaša ruma i voćna korpa

Smeštaj

Ima 362 soba, svaka soba kupatilo s tušem, centralnim klima uređajem, ventilatorom, telefonom, wifi (uz doplatu), minibar, dozator alkoholnih pića, SAT TV, sef (besplatno) i balkon ili terasa.

Junior apartmani imaju integrisani salon i fen za kosu u kupatilu. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece; u Junior suite-u: 3 odrasle osobe

All Inclusive

Obroci na bazi  švedskog stola ili kontinentalni buffe ručak ili zakuske i buffe večera. Nacionalna pića sa ili bez alkohola 24 sata. Dopunjavanje mini bara i dozatora alkoholnih pića u sobi. Besplatna Wi-Fi veza u zajedničkim prostorijama. Nemotorizirani sportovi Test ronjenja u bazenu. Ulaz u disko klub Pacha osim u posebnim noćima (piće uz doplatu). (Više informacija o dolasku).

 

Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Opis hotela

Smeštena na obali mora i na povlašćenom mestu, plaža Serenade Punta Cana, Spa & Casino Resort. U okruženju bujne flore kojom je blagoslovljena Dominikanska Republika uživa se čarobno iskustvo laganog povetarca, belog peska i jedinstvene i spektakularne plaže Punta Cane. Idealn je za uživanje u divnom okruženju gde možete probati raznovrsna jela u širokoj gastronomskoj ponudi, kupovina i uživanje u spektakularnim predstavama u karipskom ritmu. Hotel je smešten na obali mora.

Raspolaže sa 625 soba i nizom povlašćenih pogodnosti i usluga

Sadržaj

Fitnes centar
Spa hotel
Bazen na otvorenom
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Wi-Fi

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel na plaži smešten je na obali mora u Plaji Bávaro, okružen tropskim palmama i kokosovim drvećem. Plaža od finog belog peska zaštićena je koralnim grebenom, što je čini idealnim mestom za ljubitelje ronjenja ili bilo koje druge vrste vodenih aktivnosti.

Gastronomija

Međunarodni buffe  nudi za usluge doručka, ručka i večere. Za večeru postoje i specijalni restorani međunarodne, španske, azijske, italijanske, međunarodne i meksičke kuhinje uz uslugu a la carte.

Sadržaj

Ova zgrada sa 13 delova na dva sprata sadrži ukupno 451 sobu, sve u potpunosti klimatizoviane. U sklopu objekata na raspolaganju su barovi i restorani sa prostorom za nepušače, kockarnica i noćni klub. Vozilo možete parkirati na parkingu.

Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži
Resort
Kompleks za odmor
Spa hotel
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Aparat za kafu i čaj
Pegla sa daskom
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
24-satna recepcija
Menjačnica
Kafić
Kiosk
Super market
Prodavnice
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Pozorište / Auditorijum
Kazino
Igraonica
Televizijska soba
Restorani
Klimatizovani restoran
Prostor za nepušače u restoranu
Prostor za pušenje u restoranu
Stolice za bebe
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Mini klub
Prostor za igre
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Snack / Bar pored bazena
Ležaljke
Suncobrani
Hidromasažna kada
Sauna
Parno kupatilo
Usluga masaže
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Banana čamac
Motorni čamac
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Kanui
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Košarka
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Mini-golf
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Veslanje
Badminton
Pikado
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
A la carte ručak
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive

Smeštaj

Deluxe sobe, opremljene sa svim potrebnim asesoarom za udobnost, imaju 1  ili 2 kraljevska kreveta. Imaju kompletno kupatilo sa fenom za kosu, tušem, hidromasažnom kadom i toaletnim potrepštinama, minibarom sa dnevnom zamenom, klima uređajem, telefonom sa direktnom linijom, sefom, ventilatorom, kablovskom televizijom sa internim filmskim kanalom i video igre sa naplatom, oprema za čaj ili kavu, pegla i daska za peglanje, sto sa lampom i balkonom ili terasa sa stolom i stolicama.

Grand Palladium Bavaro Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel na plaži smešten je na obali mora u Plaji Bávaro, okružen tropskim palmama i kokosovim drvećem. Plaža od finog belog pijeska zaštićena je koralnim grebenom, što je čini idealnim mestom za ljubitelje ronjenja ili bilo koje druge vrste vodenih aktivnosti.

Gastronomija

Međunarodni bife nudi usluge doručka, ručka i večere. Za večeru postoje i specijalni restorani međunarodne, španske, azijske, italijanske i meksičke kuhinje uz uslugu a la carte.

Smeštaj

Deluxe sobe, opremljene sa svime neophodnim za udobnost, imaju jedan ili dva kraljevska kreveta, balkon ili terasu sa stolom i stolicama, telefon sa direktnom linijom, sef, minibar sa dnevnom zamenom, kablovsku TV sa kanalom. Kućni filmovi i video igre uz naknadu, oprema za čaj i kafu, pegla i daska za peglanje, sto sa lampom, individualno kontrolisani klima uređaj iz sobe, te potpuno opremljeno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim potrepštinama .

Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Hotel na plaži
Resort
Kompleks za odmor
Spa hotel
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Radio
Minibar
Aparat za kafu i čaj
Pegla sa daskom
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
24h mogućnost naplate usluge
24-satna recepcija
Menjačnica
Kafić
Kiosk
Super market
Prodavnice
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Pozorište / Auditorijum
Kazino
Igraonica
Televizijska soba
Restorani
Klimatizovani restoran
Prostor za nepušače u restoranu
Prostor za pušenje u restoranu
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Parking
Mini klub
Prostor za igre
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Snack / Bar pored bazena
Ležaljke
Suncobrani
Sauna
Parno kupatilo
Usluga masaže
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Banana čamac
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Kanui
Stoni tenis
Streljaštvo
Košarka
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Mini-golf
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Veslanje
Badminton
Pikado
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
A la carte ručak
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive

Dreams Palm Beach Punta Cana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Dreams Palm Beach je odmaralište sa četiri zvezdice koje se nalazi u Punta Kani i nudi kompletan all inclusive program okruženom tropskim šumama i plažama s kristalno čistom vodom i belim peskom.

Ovaj kompleks nalazi se u Punta Kani, na 9,1 km od aerodroma Punta Cana i 0,9 km od lagune Bávaro.

Gastronomija

Mogućnosti obedovanja na Dreams Palm Beach-u su raznolike i prvoklasne. U ovom kompleksu gost će naći osam restorana koje će moći odabrati: od kojih pet nude a la carte uslugu, buffet restoran, grill house i kaffe. U Bordeauxu možete uživati ​​u najboljoj francuskoj kuhinji, u Portofinu, najboljim talijanskim jelima, u El Patio, gosti mogu probati izbor meksičkih jela, a oni koji vole azijsku kuhinju mogu uživati u Himitsuu.

 

Smeštaj

Ovo odmaralište nudi svojim gostima izbor od 500 soba i apartmana sa svim vrstama sadržaja kako bi vaš boravak bio ugodno iskustvo. Ovaj kompleks ima devet različitih kategorija soba, tako da svaki klijent može pronaći savršen smeštaj za sebe.

– Deluxe s tropskim pogledom. Soba od 41 m2 sa koje se pruža divan pogled na tropsku šumu ili bazen i vlastiti namešteni balkon.

– Premium deluxe s tropskim pogledom. Pored karakteristika u Deluxe sobi, ova soba ima i plus u tome što ima veći broj pogodnosti.

– Preferirani Club Deluxe s tropskim pogledom. Ova soba sadrži gore navedene karakteristike, ali takođe nudi pažljivo odabran suvremeni dekor, mermerni pod i povlašćene klupske usluge.

– Preferirani Club Deluxe s pogledom na more. Sa istim karakteristikama kao i soba Preferred Club Deluxe, ali s fenomenalnim pogledom na more.

– Preferirani Club Deluxe s jacuzzijem i tropskim pogledom. Ova soba nudi iste pogodnosti kao i soba Preferred Club Deluxe sa još jednim elementom: unutrašnjim jacuzzijem.

– Preferirani Club Deluxe s jacuzzijem i pogledom na more. Nudi iste karakteristike kao Preferred Club Deluxe s pogledom na more, samo s uključenim unutrašnjim jacuzzijem.

– Preferirani apartman za medeni mesec sa jacuzzijem i tropskim pogledom. S istim sadržajima kao u prethodnim kategorijama, ovaj apartman je prostraniji, površine 82 m2, i ima veći balkon, koji uključuje viseću mrežu za opuštanje na povetarcu.

– Preferirani klubski medeni mesec sa jacuzzijem i pogledom na more. S istim karakteristikama kao i u prethodnom apartmanu, samo što gosti koji borave u ovoj sobi mogu uživati ​​u neverovatnom pogledu na more.

– Predsednički apartman uz more. Uz sve gore navedene pogodnosti, ali na još većoj površini, površine 123 m2.

Prilog zgrada
Dvorište
Terasa
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Hotel na plaži
Resort
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Pegla sa daskom
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
24-satna recepcija
Super market
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Prostori za sastanke i događaje
Igraonica
Restorani
Prostor za nepušače u restoranu
Pristup internetu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Parking
Mini klub
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Jedrenje na dasci
Candle
Aerobik
Streljaštvo
Jahanje
Bicikl / Brdski bicikl
Košarka
Odbojka
Američki i / ili Ruski bilijar
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Veslanje
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
All Inclusive

Chic by Royalton Punta Cana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Kompleks Chic By Royalton je orjentisan prema kristalnim morima plaža Uvero Alto, jedne od najtraženijih destinacija u Punta Kani, u Dominikanskoj republici. Dobro je povezan s međunarodnim aerodromom Punta Cana, udaljenim samo 35 km; a na dohvat ruke su slatkovodne lagune, udaljene 40 km, ili Golf klub La Cana, udaljen 35 km.

Gastronomija

Chic By Royalton nudi vam gastronomsko iskustvo koje ne smete propustiti u restoranima koji poslužuju domaću i internacionalnu kuhinju:

Elementi: Lokalna kuhinja u spektakularnom bifeu koji gleda na more. U Hunteru ćete otkriti otvorenu kuhinju u kojoj možete uživati ​​u mesu s roštilja. U programu Excite možete probati meso sa roštilja.

U Pescari ili Insomniji možete probati najbolji sushi, ceviche ili morske plodove u modernoj i elegantnoj atmosferi. Vespa je moderna tratorija koja vam donosi najbolje iz Italije. Tagine donosi užitke Bliskog Istoka u luksuznom okruženju. A ako volite brzu užinu, posetite Munchies.

Smeštaj

Svaka od 320 luksuznih soba hotela Chic By Royalton Punta Cana nudi moderni dekor i pogled na okean, bazen ili mangrove. Možete odabrati različite opcije:

– Luksuzna soba: Kapacitet za 2 odrasle osobe i dimenzija 31 m2, odlikuje se elegantnim i modernim dekorom, udobnim kraljevskim krevetom ili dva bračna kreveta, kao i pogledom na vrt.

– Junior Suite: Soba površine 51 m2 s kapacitetom za 4 odrasle osobe s bračnim krevetima ili dve dvokrevetne. Uz balkon s pogledom na vrt ili okean, ima dnevnu sobu i detalje kao što su dozator pića, opskrbljeni minibar ili ambijentalna rasveta. Pored toga, možete zatražiti ekskluzivne usluge Dijamant kluba.

– Luksuzni predsednički apartman: Kapacitet za 3 odrasle osobe i površine 51 m2, ovaj apartman sadrži veliki krevet i prekrasan pogled na mangrove, vrt i bazen. Suite okrenut prema moru, sa svim povlasticama Dijamant kluba, uključujući uslugu batlera i privatni bazen i plažu.

– Chic Mansion: Nezavisna zgrada sa šest apartmana veličine 100 m2 i kapaciteta za 12 odraslih osoba. Uživajte u svim privilegijama Dijamant kluba.

Hotel na plaži
Romantični hotel
Bazen na otvorenom
Peščana plaža
Restorani
Pab
Američki i / ili Ruski bilijar
Poslovni centar
Menjačnica
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar
Dvorište
Spa specijalne ponude
Sauna
Usluga masaže
24-satna recepcija
Tenis
Stoni tenis
Recepcija
Wi-Fi
Pristup internetu
Parking
Hidromasažna kada
Usluga pranja veša
Dizajnerski hotel

Rezervacija

Ime hotela:

Destinacija

Tip sobe:

Cena:

Datum polaska: 14/05/2021