• O DESTINACIJI
 • RAZLOZI ZA POSETU
 • KORISNE INFORMACIJE
 • ČESTA PITANJA
 • IZBOR HOTELA

Cancun

Poznati Meksički turistički i spa centar nudi širok spektar mogućnosti za uživanje. Bilo da ste u hotelskoj zoni ukojoj je koncentrisana većina risorta, restorana, prodavnica i drugih zabavnih objekata ili u urbanoj zoni grada sa lokalnom atmosferom imaćete mogućnosti da doživite prekrasno odredište. Osim toga, možete da se divite raznim arheološkim zonama, tematskim parkovima ili nekom od golf terena koji se nalaze u tom području. Isla Mujeres i Playa Del Carmen obiluju sadržajem koji će vaš odmor učiniti posebnim.

Odmarališta u hotelskoj zoni nalaze se duž divovskog poluostrva u obliku „7“, sa prelepim plažama na severnoj i istočnoj obali

Mnogo pre turističkog naleta, Cancun je bio tradicionalno meksičko mesto smešteno na prekrasnim Karibima, sa velikom i lepom lagunom Nichupte između. Taj deo Cancuna je i  dalje takav kakav je već godinama, s velikom otvorenom pijacom, Market 28, na kom se šarene gomile voća i povrća kupasto uzdižu ka štandovima na kojima se prodaju svakave rukotvorine domaće radinosti. Pijaca je veličine gradskog bloka i uzbudljivo, autentično mesto za istraživanje. Tu je Parque Las Palapas, glavna plaža, sa taco štandovima, igralište za decu i pozornica za muzičare. Vikendom ćete videti park prepun porodica. Spakujte kežual odeću za vreme koje provodite u ovom delu Kankuna. 

Hotelska zona – Laguna Nichupte odvojena je od Kariba tankom trakom obale u obliku broja “7.” Ovo je mesto čuvene hotelske zone, koju je meksička vlada ne tako davno razvila da bi iskoristila turističke potencijale ovog raja. Uspelo im je – i te kako. Zona Hotelera predstavlja zonu hotela, ali ovde ćete pronaći mnogo više od hotela. Obrubljena s obe strane belim peščanim plažama i okružena tirkiznom vodom, hotelaska zona sadrži sve ono što će posetiocima trebati da ostanu sretni tokom odmora, poput trgovina, luksuznih restorana i lanaca, noćnih klubova, diskoteka i zabave.

Ovde možete raditi sve što želite sprem dubine vašeg novčanika, od ležanja na plaži, pića u ruci, do divljih avantura. Iz spokoja svog hotela možete rezervisati ture do obližnjih ruševina u Tulumu ili Chichen Itzi ili videti majmune u džungli Calakmul. Možete otići na  ronjenje, zip-line avanture, vožnju biciklom, motociklom  ili se uputiti na jednodnevni izlet na manje posećeno ostrvo Isla Mujeres. Nožni život je fenomenalan sa velikim brojem klubova, diskoteka i barova! Jenom rečju u Cancunu je sve  podredjeno turistim!

Cancun ima 14 milja prelepih plaža prekrivenih peskom od drobljenih korala!

Bez ikakvog upita, jedna od glavnih atrakcija u Cancunu je plaža. Ispijanje koktela na ležaljci ispred hotelskog kompleksa u palminom hladu! Zvuči kao pravi odmor! Odmarališta u hotelskoj zoni nalaze se duž divovskog poluostrva u obliku „7“, sa prelepim plažama na severnoj i istočnoj obali. Ako želite istraživati, sve plaže su javne i povremeno ćete videti stanice za spašavanje. Satima možete hodati obalom u bilo kojem smeru!

Severne plaže-Hotelska zona u Punta Cancun. Ovo su plaže koje čine gornju stranu “7”. Dokovi s kojih danju polaze izleti krstarenja, šatlovi i vodeni taksi za Isla Mujeres nalaze se na ovoj strani. Na ovom delu plaže, nalaze se mirne vode s vrlo malo surfera. Neverovatno plave boje, voda je savršena za sportove na vodi, lutanje i samo opuštanje. Tako možete ući u vodu do struka sa pićem u ruci i uživati u savršenom danu u raju!

 • Playa Las Perlas-Lokacija: 2,5 km (na početku Hotelske zone) Savršena za plivanje, opuštanje, razne vodene sportove, uz bogat izbor restorana i barova. Ima pristup vodenim taksijem do Isla Mujeresa
 • Playa Linda-lokacija: 4 km u zoni hotela, Pogodna za ronjenje, ili vodeni taksi do Isla Mujeresa
 • Playa Langosta- lokacija: km 5 u hotelskoj zoni. Pogodna za plivanje, vodene sportove, bogata restoranima i barovima.
 • Playa Tortugas – lokacija: km 6 u hotelskoj zoni. Pogodna za plivanje, vodene sportove, obilaske restorana i barova, ture ronjenja, vodeni taksi do Isla Mujeres
 • Playa Caracol-lokacija: km 6 u hotelskoj zoni u blizini Punta Cancun. Ovo je jako popularna plaža, naročito za porodice. Voda je mirna i izvrsna za decu s obzirom da je veoma plitka a peščano morsko dno ravno. Na ovoj plaži nalaze se barovi i razne druge aktivnosti.

Istočne plaže – Sve ovde istaknute plaže nalaze se na okeanskoj strani Hotelske zone. Pogled je na dve strane – okean na istoku i lagune i mangrova na zapadu. Vredi spomenuti da iako nije klasična komercijalna plaža, nudi aktivnosti kao što su skijanje na džetu, vožnja kajakom …

Istočne plaže u Cancunu su apsolutno lepe, sa penušavom, plavom vodom koliko oku može dopreti! Za razliku od severnih plaža koje su donekle zaklonjene od Isla Mujeresa, ova traka obale je nezaštićena. To znači da vetrovi i struje mogu povremeno pojačati i stvarati talase. Ovde je ponekad potreban oprez! Pazite na obojene zastave koje proglašavaju status vode. Uz spomenuto, one se ne razlikuju od mnogih plaža na Floridi. Ako volite surfovanje i igranje sa talasima, onda su ovo plaže za vas!

 • Gaviota Azul- Lokacija: 9 km u zoni hotela (u blizini Punta Cancun). Izvrsna za opuštanje, kupanje i sportove na vodi
 • Chac Mool – Lokacija: 10 km u zoni hotela (u blizini Punta Cancun)
 • Playa Marlin – Lokacija: 13 km u zoni hotela (između Punta Cancun i Punta Nizuc). Izvrsne za opuštanje, kupanje i sportove na vodi
 • Playa Ballenas – Lokacija: 14 km u zoni hotela (između Punta Cancun i Punta Nizuc). Popularna plaža za opuštanje, kupanje, vodene sportove; s restoranima i barovima
 • San Miguelito – Lokacija: 16,5 km u zoni hotela. Dobra za opuštanje i kupanje, tu su i ostaci majanskih nalazišta.
 • Playa Delfines – Lokacija: 18 km u zoni hotela (u blizini Punta Nizuc) Izvrsno za opuštanje i kupanje
 • Punta Nizuc – Lokacija: 21 km u zoni hotela. Izvrsna za opuštanje i kupanje (na kraju pruge, gde je smešteno više odmarališta)

Tražite skrovitiju privatnu plažu? Pogledajte plažu u hotelu Camino Real, koji se nalazi na južnom vrhu poluostrva. Plaža je dostupna samo šetnjom preko poseda hotela Camino Real, ali ne brinite obzirom da je plaža javna. Veoma je mirno, nema prodavca, kolica, zapanjujuće muzike ili čak odbojke. Ova mala plaža savršena za svakodnevno opuštanje .

Zastave na plažama– U zavisnosti od vremenskih prilika, vetra i talasa, svaki deo plaže označen je zastavom koja označava je li sigurno plivati ili ne:

Cancun Black Beach Flag- Crna Zastava- Nema plivanja
Crvena zastava- Budite oprezni, uslovi mogu biti opasni
Cancun Yellow Beach -Žuta zastava – Plivajte oprezno.
Cancun Green Beach Flag -Zelena zastava- Sigurano za kupanje

Pesak na plažama u Cancunu – Pre uragana Wilma, sve plaže u Cancunu su bile sjajno mekog, belog peska.  Nakon sredjivanja područja, plaže su obnovljene  morskim peskom, koji se sastoji od krupnijeg zrna. Sada, 10 godina kasnije, pesak se vraća mekanom, ali ipak uz kombinacija na određenim plažama.

Snorkeling na plažama u Cancunu nije spektakularan kao na potezu susedne Riviera Maye. Uglavnom je to peščano dno, a ne greben koji  privlači veliku raznolikost riba. To naravno ne znači da nema opcija za uživanje u ovakvim aktivnostima … ali za one sa posebnim prohtevom, nećete pronaći svoju idealnu avanturu ronjenja po ovim plažama. Ipak postoje izvrsna mjesta za ronjenje oko Cancuna (uključujući pećine i cenote). Ako želite rezervisatii izlet van plaže, umesto da rezervišete obilazak, najbolje je ronjenje oko Cancuna javna površina u blizini Westin Regine, na južnom vrhu hotelske zone.

Temperatura okeanske vode dostiže svoju najvišu tačku krajem avgusta / početkom septembra. Nekada može biti poput kupanja u mlakoj vodi! Čak i tokom najhladnijeg doba godine (decembar-februar), voda je i dalje jako prijatna za kupanje. U Meksiku je napolju gotovo uvek vruće, tako da Karibe možete posećivati tokom cele godine!

Sigurnost –  Na većini plaža u Kankunu nalaze se spasioci. Oko glavnih plaža u Playa del Carmen i Akumal postavljene su i dežurne službe zaštite i zastave upozorenja. Odmarališta često imaju vlastite spasioce koji se udvostruče kao instruktori ronjenja, itd. Plažom u Cancunu i oko Playa del Carmen patroliraju i meksički marinci. Lokalna policija takođe patrolira plažama.

Nudizam – U Cancunu nema plaža pogodnih za ljubitelje nudizma, jer su plaže uglavnom porodično orijentisane. 

Kultura plaže– Da, postoji tako nešto! Cancun i Riviera Maya su domaćini velikog broja turista, što stvara jedinstveni ambijent. Sve vrste ljudi iz svih delova Meksika i sveta, Quintana Roo pretvorili su u svoj dom. Privučeni blistavim uspehom Cancuna, mnogi od njih zarađuju za život obavljajući neki neobičan, ali zabavan posao na plaži. Najveća koncentracija subkulture na plaži može se pronaći južnije, u Tulumu i Plaja del Karmen. Jedno veče prošetajte plažom i iskusite pravu tropsku energiju; uz živu muziku, vatrene plesače i izvođače na plaži!

 • Koralni pesak! 14 milja blistavih belih peščanih plaža koje ovo divno letovalište ima, se  zapravo sastoje od zdrobljenih korala, što znači da ćete osećati svežinu ispod bosih nogu – i pored vrućeg vremena! 
 • Nekada samo 3 stanovnika! U januaru 1970. u Cancunu su živele samo tri osobe koje su bile radnici na plantaži kokosa. Danas ovo odmaralište ima ogromnih 700.000 stanovnika  zbog svog brzog razvoja. 
 • Podvodni muzej skulptura, raj za ronioce! Zahvaljujući veštim rukama vajara Ekosa de Cairesa Taylora, naći ćete seriju podvodnih statua koje oduzimaju dah. Nalaze se između Cancuna i Isla Mujeresa. Ovaj podvodni muzej suvremene umjetnosti sastoji se od preko 500 skulptura u prirodnoj veličini, što ga čini jednom od najvećih i najnevjerovatnijih podvodnih atrakcija na svetu. Želite lep pogled na skulpture? Uskočite u brod sa staklenim dnom ili zaronite malo dublje kroz Muzej, razgledajući radove uključujući Silent Evolution, Man On Fire, The Gardener of Hope i još mnogo toga.
 • Maya barrier koralni greben je drugi na svetu po svojoj veličini! Kao drugi posle Velikog  grebena u Australiji, Maye Barrier  jedan je prepun kaleidoskopskog morskog života,  korala i kristalno čistih tirkiznih voda za kupanje i ronjenje. 
 • Veliki pećinski sistemi! Cancun je poznat po velikom spektru  mogućnosti za  ronjenje! Poseban užitak je ronjenje i istraživanje slatkovodnih pećinskih sistema! Ove pećine (koje čine kilometre  pećina i jama) su slatkovodne podzemne vrtače – od kojih je najveća poznata kao Ox Bel Ha, koja sa 134 kilometra, predstavlja najdužu podvodnu pećinu na svetu! Neke od njih možete sami istražiti ili se jednostavno kupati u njima!
 • U Cancunu se nalazi ogromna Meksička zastava!u Hotelskoj zoni Cancuna nalazi se ogromna meksička zastava (gran bandera Mexicana) napravljena od materijala koji se koristi za izradu padobrana. Teška je 228 kg i trebalo je 40 vojnika da je podignu!
 • Drevna nalazišta uz vaš hotel! Svi smo čuli za majanske ruševine koje su svuda po Jukatanu, uključujući čuvene Chichen Itza i Tulum. Ali, šta ako vam kažemo da biste mogli pronaći arheološka nalazišta nedaleko od vašeg hotela? El Rey se nalazi na nekoliko minuta hoda od Hilton Cluba, a Yamil Lu´um se nalazi pored Sheraton Cancun Resort & Towers-a. Ne morate čak ni rezervisati jednodnevni izlet da biste videli ove drevne lepote! 
 • Hotelska zona-raj za kornjače! Ako odsedate u hotelskoj zoni i slučajno ste veliki ljubitelj kornjača (ko nije?), Sretni ste! Svakog maja na hiljade kornjača vraća se u svoj izvorni dom kako bi položilo jaja na plažama u Cancunu, a gnezda su smeštena točno u srcu Hotelske zone. Srećom, vlasnici hotela, zaposleni, pa čak i posetioci na  odmoru doprinose tome da jaja budu zaštićena.  
 • Plivanje sa najvećom ribom na svetu! Između maja i septembra kitovi se okupljaju u  vodama oko Cancun,iako su ogromni potpuno su bezopasni i rado će vam dopustiti da im se pridružite na plivanju!  
 • Cancun bez plaže, Hm! Kad je uragan Wilma pogodio Cancun 2005. godine, ona je opustošila osam kilometara prekrasnih plaža. Zamislite, Cancun bez plaže? Srećom, više od 70 miliona dolara uloženo je u projekt obnove, koji je iz morskog dna iskopao više od milijardu galona prekrasnog bijelog peska da bi se plaže obnovile.

Razlozi za posetu Meksiku su brojni, ipak ukoliko planirate svoj medeni mesec ovo je svakako jedna od najboljih destinacija za to pogotovo za parove koji nisu sigurni da li pre žele da se odluče za relaksirajući odmor uz opuštanje u nekom od luksuznih rizortova ili aktivan i odmor pun avanture. Naime, pored neverovatnih plaža duž obale čuvene Rivijera Maye tu su i marijači, tekila, pogled na zaliv Akapulko noću, kao I neki od interesantnih izleta i aktivnosti. Pored toga Kankun je poznat po noćnom životu. Ponudiće vam poznate DJ-jeve, akrobate, ali i romantične restorane sa divnim pogledom. Na potezu Riviera MaYa i Cancun se godišnje održi preko 46000 venčanja

Bez obzira na ime rizorta ili broj zvezdica ono što odlikuje Kankun I Rivijera Mayu je svakako dobra usluga- gost je uvek u pravu, osoblje je nasmejano i uslužno. Ovo je bez sumnje jedna od destinacija koju će vasa deca voleti. Pored predivnih plaža i sunčanih dana, mnogi rizorti koje u čuvenom letovalištu Rivijera Maya imate u izobilju, namenjeni su za najmlađe. U njima će vaša deca kao i vi uživati zbog mnošta sadržaja koji oni nude.

Ukoliko ste znatiželjni, ljubitelji vodenih spotrova, adrenalina, Meksiko je bez sumnje mesto gde ćete se dobro provesti. Pored neverovatno bogatog životinjskog i biljnog sveta u ponudi imate neke od neverovatnih i jedinstvenih nalazišta kao što su Nacionalni park Tulum gde se nalazi drevni grad civilizacije Maja, Škaret-park prirode, Chichen Itca- jedan od sedam svetskih čuda, ogroman broj pećina i jama u kojimase može kupati i roniti!

Meksiko nudi atraktivno i jedinstveno iskustvo putovanja za konferencije, sastanke, skupove i profesionalne događaje.Ova šarmantna zemlja ima nenadmašni niz jedinstvenih smeštaja, moderne infrastrukture, napredne tehnologije i prvoklasnih usluga kako bi se osigurao uspeh vašeg događaja.

Ukoliko želite da pobegnete od realnmosti, buke, svakodnevnih briga, ovo je svakako destinacija za vas. Uz pregršt interesantnih mogućnosti kako da provedete vreme možda vas tamo čekaju i nezaboravna druženja i poznanstva.

.

 • Potrebno je da na aerodromu u Madridu budete 3h pre leta na terminalu 4 aerodroma Barajas.
 • Na monitorima proveravate šaltere za čekiranje leta aviokompanije Evelop za Punta Canu.
 • Pasoš mora da bude važeći još šest meseci od datuma povratka.
 • Dozvoljeni čekirani prtljag na letu je 23 kg plus ručni do 10 kg.
 • U toku leta obroci i osveženje se poslužuju dva puta. Preporučujemo da ponesete vaše slušalice, u avionu ih naplaćuju
 • Po sletanju i završetku pasoške kontrole sačekuju vas predstavnici JOLIDEY/QUELONEA, pokazujete im vaučere, a oni vas usmeravaju ka busu koji vas transferiše do hotela.
 • Tokom transfera predstavnici Jolideya će vam zakazati info sastanke, a pretposlednjeg dana ćete na info tabli hotela dobiti vreme povratnog transfera. 
 • Eko takse u hotelu se placaju 1 evro po noći po osobi.
 • Po povratku na aerodromu u Cancunu se plaća izlazna turistička taksa cca 65 eura po osobi
 • Let Madrid – Cancun traje 10h i 15 min, a let Cancun – Madrid 9h i 45 min.

Za ulazak u Meksiko državljanima Srbije je potrebna viza. Viza je besplatna kada je reč o turističkom putovanju i dobija se u ambasadi Meksika u Beogradu na 10 godina. Pribavljanje vize na graničnom prelazu nije moguće. Viza nije potrebna licima koji u pasošima imaju važeću Američku vizu.

Zvanična valuta je Meksički pezos podeljen na 100 centavosa. U većini lokala I hotela je moguće plaćanje karticama. Savetuje se da evro menjate u lokalnu valutu u ovlašćenim menjačnicama.

Vremenska razlika je -7 sati u letnjem periodu I -6 u zimskom periodu u odnosu na centralno evropsko vreme…

Električna energija je u većini hotela 220 volti ako je zvanično u Meksiku 110 volti. Poneti adapter za ravne utikače.

Zdravstvene ustanove su privatne, preporučuje se uzimanje osiguranja. Lekovi u okviru apoteka hotela su relativno skupi. Koristiti flaširanu vodu.

Cancún I Riviera Maya imaju toplu tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom od 28ºC koja omogućava posetu I kupanje tokom cele godine.

 • Cancún – Playa del Carmen: 68 km
 • Mérida – Izamal: 72 km

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020 kategorija A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATINA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Pakovanje za Meksiko znači poneti laganiju odeću, prilagođenu vašem odredištu. Ponesite kupaće kostime, pamučne duge rukave za zaštitu od sunca i kratke pantalone za plažu i šetnju, ali spakujte i ležernu dnevnu odeću za posete gradu. Imajte na umu da je šetnja u kupaćem kostimu prihvatljiva na plaži, pored bazena ili na otvorenim mestima vašeg odmarališta, ali ne na ulicama, supermarketima ili odmaralištima. Spakujte nekoliko lepih odevnih predmeta za ručavanje i noćni život. Osim odeće, obavezno ponesite lekove na recept, ili drugu vrst terapije! Kremu za sunčanje, sunčane naočare i sredstvo protiv komaraca.

Cancun i Riviera Maya su moderna odredišta i pronaći ćete sve što vam je potrebno u više tržnih centara po glavnim urbanim zonama – od prodavnica igračaka do odeće, apoteka i prodavnica prehrambenih proizvoda. 

 • Da, nešto novca u svakom slučaju. Napojnice se očekuju u većini hotela.
 • U hotelima niže kategorizacije moguće je da se naplaćuje flaširana voda
 • Fakultativni izleti obično nisu u ceni aranžmana I plaćaju se na destinaciji!

Generalno, da.

Plate u Meksiku nisu na visini zapadnh standarda, a radnici u turističkoj industriji oslanjaju se na savete za poboljšanje svojih prihoda kao što su ugodna iznenađenja za turiste poput peškira na vašem krevetu ili dodatne konzerve piva u frižideru.

Ako ste zadovoljni uslugom u vašem hotelu, možete ostaviti napojnicu za sobarice (na jastuku ostavite 1 USD) i druge zaposlene poput konobara u a-la-carte restoranima. Turistički vodiči i vozači autobusa mogu tražiti napojnicu na kraju ture.

Pazite dok nosite prtljagu na aerodromu: ako dopustitenosačima da nose vaš prtljag čak i na kraću razdaljinu, očekuju da će im biti plaćeno. Držite svoj prtljag, osim ako niste sigurni da želite nosača.

Napojnica je obično u gotovini, ali zaposleni hotela cene i poklone.

Generalno- NE Mnogi hoteli imaju vlastiti sistem za pročišćavanje vode.Poznato je da se smeštaji sa nižim kategorijama oslanjaju na zamrzivač kako bi ubio bakterije u kockicama leda – što može, ali ne mora delovati, zavisno od otpornosti bakterija na hladnoću.

 • Podvodni muzej u Cancunu, ili MUSA, Sa preko 500 podvodnih skulptura, ovaj podvodni muzej pruža zaista jedinstveno iskustvo. Možete roniti među prelepim delima meksičke i internacionalne umetnosti. Nadalje, skulpture su stvorene od materijala koji podržava lokalnu divljinu i podstiče očuvanje koralnih grebena.
 • Posetite Cozumel-ovo je ostrvo malo južnije od Kankuna. To je jedno od najboljih mesta za ronjenje, ima neke od najboljih plaža i sjajan gradić. Možete pronaći vodeni park, klubove na plaži i još mnogo toga. To je samo kratka vožnja do Playe del Carmen, a možete se voziti trajektom do ostrva poprilično jeftino.
 • Cancun ima neke zaista neverovatne plaže. Pronadjite onu koja vama odgovra i uživajte u raju!
 • Cenote je mala vrtača u krečnjaku.. Na Rivijeri Maje se nalaze veliki broj pećina, mnoge iziskuju samo kratke vožnje od Cancuna. Možete zamoliti neke vodiče ili lokalne ljude da vas odvedu do neke od njih. Isprobajte Cenote Eden ili Cenote Azul kao naše favorite! Imajte na umu da se u neke od njih plaća ulaz!
 • Kupovina-Možete ići u kupovinu bilo gde, naravno  Cancun nudi prilično dobru priliku za šoping. Možete pogoditi luksuznu aveniju sa buticima i high-end prodavnicama poput Hermesa i Rolexa ili se uputiti u La Isla radi otvorenijeg doživljaja kupovine. Ako vam je potreban odmor od akcije ili plaže, uputite se u grad i provedite malo vremena ušopingu. Čak i ako samo gledate u izloge, to može biti zabavno.
 • Istražiti fuegos. Uživajte u večeri u Xplor Fuego. Poseta Xplor-u jedna je od naših najdražih stvari u Kankunu. Tematski park je divno mesto za posetu, a noću se potpuno menja.  Idite na obloge sa zatvaračem, plivajte i jedite ukusne obroke uz svetlost vatre. Ovo je zabavna avantura, i definitivno jedinstveno iskustvo na Yucatanu. Evo saveta: uštedite 15% na kartu samo rezervacijom na mreži. Karte možete kupiti unapred.
 • Plivajte s delfinima. Mnogo je mesta na rivijera Maji na kojima možete plivati ​​s delfinima. Za mnoge ljude ovo je avantura života. Mnoge od tih ponuda nude programe za decu i čine izvrsno porodično iskustvo. Možete slikati, stvarati neverovatna sećanja i imati priliku za interakciju s nekim od najinteligentnijih i najzanimljivijih bića na planeti. Ovo je sigurno pun pogodak, a za parove jedna je od apsolutno najdražih stvari koje trebaju uraditi u Cancunu.
 • Interaktivni akvarijum Cancun. Interaktivni akvarijum prepun sadržaja za parove, decu i odrasle pru-a priliku za nezaboravan doživljaj. Upoznajte se sa živim svetom okeana i mora!
 • Na području oko Cankuna ima na tone Majanskih ruševina. Neke su male, bez ostataka. Daleko najpoznatiji i najimpresivniji je Chichen Itza. Iako je poseta ovom nalazištu ustvari vožnja u prašumu, odlično je putovanje. Bićete zadivljeni strukturom, složenošću i istorijama naroda Maja. Turistički vodiči su fantastični i sigurno ćete naučiti puno toga o ovoj neverovatnoj i naprednoj civilizaciji.
 • Isla Mujeres je prekrasno ostrvo kraj obale Kankuna. Ako želite pobeći na jedan dan te osetiti sve ukuse Kariba ovo je pravi izlet za vas!
 • Provjerite noćni život– Noćni život je besprekoran ali noću postoje stotine stvari koje možete da uradite a koje se ne fokusiraju na zabave, piće i klubova. Xoximilco turneja- jedna od najboljih stvari za uraditi u Cancunu noću. Krenite na rečno krstarenje, upoznajte istomišljenike, jedite zaista neverovatnu meksičku hranu. To je sjajna stvar za izlet noću, smejaćete se, plesati i uživati u lepoti koju Cancun može ponuditi.

   
 
 • Meksički Sombrero. Ovo je jedan od onih tradicionalnih meksičkih šešira koje ste mogli videti u filmovima o kaubojima, ali sa meksičkim šeširima dobijate šešir vrlo širokog oboda koji je blago istaknut na kruni i pričvršćen za bradu. Na španskom, reč „sombrero“ znači bilo koja vrsta šešira. Ovo su najbolje stvari koje možete kupiti u Cancunu ako ste ljubitelji šešira ili ih možete pokloniti i nekom drugom kao suvenir. Sombreros dolazi u raznim dezenima, bojama, pletenim uzorcima i ukrasima. Možete dobiti divne ručno rađene sombrerose s jednog od najstarijih tržišta u Cancunu, Ki-Huic, koji se nalazi na adresi Av Tulum 17, Cancún, Quintana Roo 77500, Meksiko
 • Srebrno posuđe – Meksički srebrni proizvodi su veoma cenjeni kako u Meksiku tako i u inostranstvu već duže vreme. Stoga je prilično popularan kao pokloni u Cancunu. Postoji puno stilova u izradi u rasponu od španskog, meksičkog, majanskog do azijskog. Možete odabrati u skladu sa svojim željama.
 • Majanski nakit- Ovo je jedan od vrhunskih suvenira za iz Cancuna, koji ne samo da je lep dodatak, već nosi legendu izrade nakita od strane Maja, koja datira pre otprilike 5000 godina. Ljudi Maja su ujedno i prve civilizacije u Americi koje su izrađivale nakit. Očaraće vas bezbroj kolekcija, kombinacija boja naglašenih poliranim kamenjem tirkiznog, plavog i zelenog žada, srebra, zlata, bronze, bakra i poludragog kamenja. Idite na tržišta Ki-Huic na adresi Av Tulum 17, Cancún, Quintana Roo 77500, Meksiko.
 • Hammocks – Ove viseće krevete izmislili su domaći stanovnici Meksika kako bi stvorili sigurno mesto za spavanje, obešeni visoko iznad zemlje, kao zaštitu od divljih životinja i insekata. Ali sada ih uglavnom vidite na plažama na kojima se ljudi opuštaju ispod senki stabla. Meksičke i Majanske populacije preferirale su razne materijale koji su pored kore uključivale najlon, svilu, pamuk i druge udobne tkanine za pravljenje ovih korisnih mreža. Najbolje mesto za kupovinu viseće mreže je Market 28 u ulici Avenida Xel-ha 1, Centro, Cancún, Quintana Roo 77500, Mexico.
 • Serape – Za sve muškarce koji kupuju u Cancunu pogledajte serape, jer su to duge košulje u obliku pokrivača, slične meksičkom pončo-u, koji je na krajevima jarko obojen i na obodu, a obično ga nose meksički muškarci. Samo prošećite tržnicama na otvorenom u Cancunu, naći ćete najjeftiniji serape. Serape obično košta 20-30 dolara.
 • Tkanje košara za kućnu upotrebu najstariji je tradicionalni zanat u Meksiku. Sada su na tržištima koji nude veliki izbor boja i oblika koje nikada ne možete zamisliti. Materijali koji se koriste u pravljenju ovih popularnih stvari u Cancunu su šiba od palme, palme, trske, rogoza, šećerne trske, slame, što zauzvrat u velikoj meri određuje tehnike i veštine kojima se izradjuju. Isprobajte Market 28, nalazi se na adresi Avenida Xel-ha 1, Centro, Cancún, Quintana Roo 77500, Meksiko.
 • Keramika – Baš kao i Mayanski nakit i keramika u Meksiku datira hiljadama godina, ovo je najpopularniji zanat zemlje. Posetite bulevar La La Isla u Kukulcanu, na lokaciji La Isla, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Meksiko
 • Prodavci na plažama – Ima ih dosta i često mogu biti dosadni ali potpuno bezopasni, nude svakakve stvarčice od nakita do osvežavajućih napitaka . Dosadni konsijerž ili prodavci izleta u hotelima.
 • U pojedinim hotelima je velika razlika izmedju regularne I eventualno prefered usluge, raspitajte se pre nego se odlučete kakav je slučaj u vašem hotelu
 • Daleko od turističkih oblasti se možete susresti sa siromašnim oblastima u kojima će vam na ulici nuditi usluge prostitucije ili opojata

Cancun

Oasis Palm
Ovaj otel s 4 zvezdice nalazi se u Cancunu. Njegova savršena lokacija, oko 23 kilometra od međunarodnog aerodroma Cancun i oko 7 kilometara od centra grada, čini ga savršenim mestom za uživanje u ovom delu Meksika. Uz 9 restorana i 8 barova, kulinarska ponuda je bogata. Gosti koji žele otkriti najbolje od meksičke kuhinje trebali […]
Dvokrevetne sobe
Suites
Bungalovi
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Oasis Cancun Lite
TheOasis Cancun Lite is a 4-star  hotel that belongs to the Grand Oasis complex. On an all-inclusive basis, you can enjoy its direct access to the beach, its 400-metre swimming pool and the enormous range of entertainment and activities on the premises. A spa, a golf course and the proximity to essential tourist attractions means you […]
Kupatilo
Sef
Radio
Fen za kosu
Hotel na plaži
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Iznajmljivanje automobila
Zabava za decu
Košarka
Pab
Now Emerald Cancun
Smešten u srcu hotelske zone Cancuna, između Karipskog mora i lagune Nichupté, Now Emerald Cancun nudi najbolji doživljaj neograničenog luksuza koji će cela porodica voleti. Ovaj dragulj smešten je na prekrasnoj plaži od belog peska i kristalno čistoj plavoj vodi. Hotel nudi 427 soba i apartmana sa pogledom na vrtove, lagunu i more. Od dnevnih […]
Minibar
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sobna usluga
Pab
Bazen na otvorenom
Dreams Vista Cancún
Dreams Vista Cancun je potpuno novi porodični kompleks, s pogledom na okean. Smešten na obali uz Karipsko more, sadrži aktivnosti za sve: prekrasna plaža, četiri bazena, puno vodenih sportova, Explorer klub za decu, Core Zone Teens Club, bazen za surfovanje, bazen u Pepenija Sun Club i Sunscape Spa samo za odrasle. Odlična lokacija kompleksa čini […]
Poslovni centar
Sef
Menjačnica
Mini klub
Spa specijalne ponude
Bazen na otvorenom
Klimatizovani bazen
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Peščana plaža
Klimatizovani restoran
Dreams Sands Cancun Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Savršeno smešten uz impresivnu plažu finog bijelog peska u srcu Hotelske zone u Cancunu. Proce- njeni od strane svojih kupaca između vrlo dobrog i odličnog. Nudi buffet restoran, 6 a la carte restorana (gurmanske francuske, meksičke, pan-azijske specijalitete, međunarodne, italijanske, međunarodne zalogaje i mediteranska jela), roštilj, kafa s gurmanskim send-vičima i kolačima, sushi bar i […]
Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
American express
Balkon
Kupatilo
Pab
Aparat za kafu i čaj
Sef
Menjačnica
Dvokrevetne sobe
Hotel Riu Palace Las Americas
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
U 1. redu od plaže i u srcu hotelske zone u Cancunu. Restoran nudi buffet restoran, 5 specijalitet restorana (japanski, meksički, italijanski, fusion kuhinja i steak house) i 5 barova. 2 bazena (1 s integrisanim jacuzzijem), sauna, jacuzzi, solarij, stoni tenis, odbojka na pesku, teniski teren (u H. Riu Cancun), jedrenje na dasci, katamaran, kanui […]
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Balkon
Banana čamac
Hidromasažna kada
Kupatilo
Pab
Occidental Tucancun Beach
U prvoj liniji plaže, ispred Plaza Kukulcan i samo 5 minuta hoda od tržnog centra “La Isla”. Nudi 2 međunarodna bife restorana, 3 a la carte (meksički, italijanski i morski specijaliteti) i 5 barova (1 snack bar 24 sata). Barcy Club, 3 bazena, teniski teren, odbojka, badminton, vaterpolo, stoni tenis, itd., fitness centar, vodeni sportovi […]
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Aerobik
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Ručak sa švedskim stolom
American express
Parking
Balkon
Kupatilo
Hotel Riu Cancun
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Na prvoj liniji plaže i u srcu hotelske zone u Cancunu. Buffet restoran sa internacionalnom kuhinjom i show cooking, 3 specijalitet restorana (itali-janski, steak house i japanski) i 3 bara. 3 bazena i 1 bazen za decu, sauna, whirlpool, teniski teren, teretana, stoni tenis i razni sportovi na vodi kao što su jedrenje na dasci, […]
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Balkon
Banana čamac
Hidromasažna kada
Kupatilo
Pab

Provera cena i raspoloživosti

?Širok spektar polazaka čarter letovima iz Madrida!
Paket aranžman sa letovima Air Serbia do Madrida i smeštajem u Madridu za sve polaske nedeljom!

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs

Oasis Palm

Lokacija

Ovaj otel s 4 zvezdice nalazi se u Cancunu. Njegova savršena lokacija, oko 23 kilometra od međunarodnog aerodroma Cancun i oko 7 kilometara od centra grada, čini ga savršenim mestom za uživanje u ovom delu Meksika.

Gastronomija

Uz 9 restorana i 8 barova, kulinarska ponuda je bogata. Gosti koji žele otkriti najbolje od meksičke kuhinje trebali bi posetiti La Cantinu i Sisal. Na Careyesu ćete pronaći gurmanska meksička jela, a Sushi Bar nudi uzbudljiv spoj meksičkih i japanskih jela. Ako ste raspoloženi za morsku hranu, morate probati ribu s La Bambole. Na buffetima Dos Lunas možete pronaći različite vrste međunarodnih jela. Konačno, na Isla Mujeresu postoji ukusan izbor tapasa, a u Las Palmasu i Los Agavesu možete odabrati različita međunarodna jela.

Sadržaj

Kompleks ima mnogo različitih područja za opuštanje i odmor u kojima roditelji mogu uživati u suncu uz vodu, dok njihova deca provode vreme u Kids Clubu. Još jedna prednost porodica je da do dvoje dece mlađe od 12 godina može besplatno koristiti usluge u hotelu uz dve odrasle osobe

Dvokrevetne sobe
Suites
Bungalovi
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Telefon sa direktnim biranjem
Centralni klima uređaj
Sef
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Berbernica
Pab
Restorani
Prostor za nepušače u restoranu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Parking
Garaža
Bazen sa slatkom vodom
Tenis
Bufet doručak
All Inclusive

Smeštaj

Hotel ima 470 all inclusive soba koje su savršene za porodice koje traže dodatni nivo komfora. I ne zaboravite, ovo odmaralište nudi gostima povezane sobe s dizajnom prilagođenim deci. Sobe opremljene kako bi gosti uživali u najvišem nivou udobnosti, a pritom uživali u spektakularnom pogledu na okean i lagunu Nichupté.

Sve sobe imaju klima uređaj, televizor, budilnik i još mnogo toga. Ovaj objekat gostima nudi 3 vrste soba:

–Oasis Standard. Ove sobe nude najbolji pogled na zalaske sunca preko lagune Nichupté.

–Palm Oasis Ocean View. Ove sobe nude spektakularni pogled na Karipsko more.

-Oasis Palm Family. Porodične sobe su savršeno opremljene i povezane. Dečje sobe uređene su u dve teme: džungla ili podvodni svet. I one nude spektakularne poglede na Karibe i lagunu.

Oasis Cancun Lite

Opis hotela

TheOasis Cancun Lite is a 4-star  hotel that belongs to the Grand Oasis complex. On an all-inclusive basis, you can enjoy its direct access to the beach, its 400-metre swimming pool and the enormous range of entertainment and activities on the premises. A spa, a golf course and the proximity to essential tourist attractions means you can spend your holidays in the best way possible.

The Oasis Cancun Lite is located in Cancun’s hotel zone. The airport is 11 kilometres away. The Cancun Mayan Museum  is 400 metres away. The Mayan ruins of El Rey are 2 kilometres away. 14 kilometres away is the port from where tourist boats and ferries leave for Isla Mujeres, an island known for its barrier reef and for the famous Virgen del Cobre, a copy of the one in Cuba, which protects the fishermen, scientists and tourists visiting the ocean floor.

From Playa del Carmen , 85 kilometres from the port, you can travel by ferry to visit the island of Cozumel, an international destination for diving enthusiasts.

The Mayan ruins of Tulum  are 147 kilometres away. Visiting these is just about obligatory. Don’t miss seeing some of the most well-preserved temples of this ancient culture. Nearby is the theme park Xcaret, which is a perfect option for the whole family.

192 rooms are at your disposal. They can be chosen with views of the golf course or the garden.

Oasis Lite. These rooms have a private balcony, air conditioning, full bathroom with tub and shower, a king sizebed or two singles, cable TV, minibar, safe (for a fee), wireless internet (fee), beach towels, hair dryer and toiletries. Telephone calls, in-room babysitters, laundry service and room service are paid separately. Availability for 2, 3 or 4 people.

You can eat at any of the 7 restaurants, and bars, of Grand Oasis. Hippie Chic Grill & BBQ  offers meats and fish  grilled in a atmosphere with a lot of personality, not to mention fresh air. Dragon Wei fuses Mexican and Asian cuisine to create unique, high quality dishes. Taco’s also opens from 8:00 to 11:00 in the morning and from 12:00 to 4:00 in the afternoon. It offers traditional Mexican cuisine of the finest quality.

Scirocco doesn’t open in the morning, but it does offer lunch and dinner on schedule with the previous locale. Mixing the philosophy of sport bar with very effective dishes, Ibiza, open mornings and evening, bases its dishes on Mediterranean cuisine. Joy’s serves Italian meals, Serape Mexican and at Tatish you can try high quality international dishes.

Sadržaj

Kupatilo
Sef
Radio
Fen za kosu
Hotel na plaži
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Iznajmljivanje automobila
Zabava za decu
Košarka
Pab
Poslovni centar
Fitnes centar
Mini klub
Spa specijalne ponude
Bazen za decu
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Snack / Bar pored bazena
Tenis
Wi-Fi
Individualni klima uređaj
Minibar
Proizvodi dobrodošlice / ljubaznošću

Now Emerald Cancun

Lokacija

Smešten u srcu hotelske zone Cancuna, između Karipskog mora i lagune Nichupté, Now Emerald Cancun nudi najbolji doživljaj neograničenog luksuza koji će cela porodica voleti. Ovaj dragulj smešten je na prekrasnoj plaži od belog peska i kristalno čistoj plavoj vodi.

Sadržaj

Hotel nudi 427 soba i apartmana sa pogledom na vrtove, lagunu i more. Od dnevnih aktivnosti na kopnu i vodi, opuštajućeg dana u Spa by Pevonia®, tri prekrasna bazena i određenih područja za decu i tinejdžere, mogućnosti su beskrajne

Minibar
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sobna usluga
Pab
Bazen na otvorenom

Smeštaj

Otkrićete spoj luksuza i udobnosti u 427 modernih soba i apartmana Hotela Now Emerald Cancun. Divite se izvanrednim pogledima na bujne vrtove, lagunu ili prozirno Karipsko more. Uživaćete u 24-satnoj posluzi u sobi, mini baru i ostalim pogodnostima kako bi boravak bio opušten. Viši nivo luksuza i personalizovane usluge očekuje vas u preferiranom klubu Npw Emerald Cancun. To uključuje bolju kategoriju apartmana na Premium lokaciji, pristup privatnom salonu i druge ekskluzivne privilegije.Za one koji traže opuštenije i uzvišenije iskustvo, nadogradite na Preferred Club za bolje sobe i pogodnosti, kao što su ekskluzivni pristup salonu, privatni sadržaji i još mnogo toga.

Dreams Vista Cancún

Lokacija

Dreams Vista Cancun je potpuno novi porodični kompleks, s pogledom na okean. Smešten na obali uz Karipsko more, sadrži aktivnosti za sve: prekrasna plaža, četiri bazena, puno vodenih sportova, Explorer klub za decu, Core Zone Teens Club, bazen za surfovanje, bazen u Pepenija Sun Club i Sunscape Spa samo za odrasle.

Odlična lokacija kompleksa čini ga blizu čuda i ruševina Maja Rivijere, a tik uz Golf klub Puerto Cancun.

Gastronomija

Uz Unlimited-Fun sve je uključeno. Ukusna bezrezervna jela koja su dostupna u četiri specijalna restorana a la carte, švedski sto, Sunny Side Grill i kafana CoCo. Opustite se uz neograničeno piće: kraj bazena, na plaži, na baru na krovu ili dok plešete u noćnom klubu Starlight.

Sadržaj

Četiri bazena koje možete odabrati- centrelni bazen, bazen za aktivnosti, bazen za decu i bazen s krovom grejanim samo za odrasle u Sun klubu.

Poslovni centar
Sef
Menjačnica
Mini klub
Spa specijalne ponude
Bazen na otvorenom
Klimatizovani bazen
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Peščana plaža
Klimatizovani restoran
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
24-satna recepcija
Snack / Bar pored bazena
Suncobrani
Prodavnice
Ležaljke
Wi-Fi
Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Iznajmljivanje automobila
Parking
Parno kupatilo
Pab
Kafić
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar

Smeštaj

Nove moderne sobe i apartmani u Hotlu Sunscape Star Cancun nude pogled na okean sa privatnog nameštenog balkona ili terase, sadrže mini-bar u sobi i još mnogo toga. Dostupne su i povezane sobe, porodični apartmani a moguća je i nadogradnja Sun Cluba.

Dreams Sands Cancun Resort & Spa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Savršeno smešten uz impresivnu plažu finog bijelog peska u srcu Hotelske zone u Cancunu. Proce- njeni od strane svojih kupaca između vrlo dobrog i odličnog.

Gastronomija

Nudi buffet restoran, 6 a la carte restorana (gurmanske francuske, meksičke, pan-azijske specijalitete, međunarodne, italijanske, međunarodne zalogaje i mediteranska jela), roštilj, kafa s gurmanskim send-vičima i kolačima, sushi bar i 4 bara.

Sadržaj

2 bazena, 3 spoljna jacuzzija, minigolfa i nekoliko sportskih opcija (odbojka, staza za trčanje, trampolin na moru, pikado, kajak, hobbiji, itd.), bilijar, “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu sa raznovrsnim zabavnim programom tokom dana i noći. Opsežan zabavni program sa časovima plesa, projekcijom filmova na plaži, tematskim večerima itd.). Uz doplatu: spa poslednje generacije, ronilački centar s izletima, motorizirani sportovi i usluga čuvanja dece.

Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
American express
Balkon
Kupatilo
Pab
Aparat za kafu i čaj
Sef
Menjačnica
Dvokrevetne sobe
Mastercard
Minibar
Bazen sa slatkom vodom
Radio
Resort
Restorani
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Telefon sa direktnim biranjem
All Inclusive
Visa
Odbojka na pesku

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: penušavo vino i sveže voće u sobi po dolasku. Doručak u krevetu s mimosom (obavezna rezervacija). Posebna usluga sobarice (jedna noć za vreme boravka). 15% popusta na spa tretmane (ne može se kombinovati sa drugim popustima i ponudama).

Smeštaj

Ima 438 elegantno nameštenih soba s klima uređajem, king size krevetom ili dva bračna kreveta, kupatilo sa fenom za kosu, ogrtače i papuče, telefon, TV, CD/DVD player, budilnik s MP3 stanicom, besplatnu Wi-Fi vezu, minibar sa dnevnom zamenom piva, sokova, bezalkoholnih pića i vode, sef (bez naknade) i namešten balkon ili terasa. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

All Inclusive

Neograničeni luksuz. Buffet doručak i ručak. Večera na bazi švedskog stola ili specijaliteti resto-rana (bez prethodne rezervacije). Grickalice, bezalkoholna pića, sokovi i nacionalna i internacionalna pića sa i bez alkohola uključujući i vrhunske brendove. Sport bez motora. Besplatni green fee na obližnjem golf terenu. Besplatna Wi-Fi veza u celom kompleksu s vlastitom aplikacijom za rezervisanje usluga u hotelu ili kontaktiranje osoblja usta- nove. Učešće u programu aktivnosti i tematskim zabavama.

Hotel Riu Palace Las Americas
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

U 1. redu od plaže i u srcu hotelske zone u Cancunu.

Gastronomija

Restoran nudi buffet restoran, 5 specijalitet restorana (japanski, meksički, italijanski, fusion kuhinja i steak house) i 5 barova.

Sadržaj

2 bazena (1 s integrisanim jacuzzijem), sauna, jacuzzi, solarij, stoni tenis, odbojka na pesku, teniski teren (u H. Riu Cancun), jedrenje na dasci, katamaran, kanui i oprema za ronjenje. Opsežan dnevni i noćni zabavni program. Doplata: spa, masaža, kozmetički salon i sala za konferencije.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Balkon
Banana čamac
Hidromasažna kada
Kupatilo
Pab
Sef
Francuski krevet
King size krevet
Kanui
Katamaran
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar
Golf
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Junior apartmani
Mastercard
Minibar
Mini klub
Spa specijalne ponude
Klimatizovani bazen
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Pegla sa daskom
Peščana plaža
Kiosk
Radio
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Suncobrani
Suites
Telefon sa direktnim biranjem
Stoni tenis
Solarijumska terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Recepcija
Visa
Odbojka na pesku
Wi-Fi
Jedrenje na dasci

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: korpa s voćem i boca tekile u sobi po dolasku.

Smeštaj

Ima 372 sobe s prostorom za sedenje, kaučem ili kaučem na razvlačenje, centralnim klima uređajem, stropnim ventilatorom, kupatilom sa fenom za kosu, telefonom, peglom i daskom za peglanje, mini barom, automa- tom za piće, aparatom za kafu, besplatnim bežičnim pristupom internetu, satelitska TV i sef (bez naknade). Maksi-malna popunjenost: 3 odrasle osobe.

All Inclusive

Puni buffet doručak i mogućnost obroka u specijalnim restoranima uz prethodnu rezervaci-ju. Grickalice, nacionalna i internacionalna pića 24 sata. Zamena mini bara i točilice pića u sobi. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Kurs ronjenja u bazenu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira za bazen. Teretana, sauna i jacuzzi. Nemotorizirani sportovi. Ulaz i piće u noćnom klubu “Pachá” hotela Riu Cancun (otvoren je 6 noći nedeljno) i učešće u zabavnom programu. (Više informacija po dolasku).

Occidental Tucancun Beach

Lokacija

U prvoj liniji plaže, ispred Plaza Kukulcan i samo 5 minuta hoda od tržnog centra “La Isla”.

Gastronomija

Nudi 2 međunarodna bife restorana, 3 a la carte (meksički, italijanski i morski specijaliteti) i 5 barova (1 snack bar 24 sata).

Sadržaj

Barcy Club, 3 bazena, teniski teren, odbojka, badminton, vaterpolo, stoni tenis, itd., fitness centar, vodeni sportovi u marini “Aquaworld” 5 minuta od hotela. Dnevna i noćna zabava (noćne predstave u hotelskom teatru i živa muzika u baru u predvorju). Uz doplatu: trgovina, internet centar i medicinska i dečja usluga

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Aerobik
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Ručak sa švedskim stolom
American express
Parking
Balkon
Kupatilo
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Pab
Uključeno piće
Ronjenje
Aparat za kafu i čaj
Sef
Francuski krevet
King size krevet
Menjačnica
Kanui
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Mrežna pokrivenost za mobilne telefone
Tuš
Fitnes centar
Hotel na plaži
Mastercard
Minibar
Jet skije
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Pegla sa daskom
Peščana plaža
Resort
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Suncobrani
Suites
Pozorište / Auditorijum
Telefon sa direktnim biranjem
Tenis
Stoni tenis
Prodavnice
All Inclusive
Ležaljke
Satelitska TV / Kablovska TV
Visa
Odbojka na pesku
Jedrenje na dasci
Prostor za nepušače u restoranu
Prostor za pušenje u restoranu

Smeštaj

Ima 336 prostranih soba nedavno preuređenih s 1 king size krevetom ili 2 bračna kreveta, klima uređa-jem, kupatilom s tušem i fenom za kosu, telefonom, satelitskom TV, Wi-Fi internet priključkom (uz doplatu), mini barom, aparatom za kafu, peglom, daska za peglanje, sef (uz doplatu), a neke s balkonom. Maksimalna popunjenost: 4 odrasle osobe.

Mexico Resort Credit

*Proverite uslove

All Inclusive

Buffet doručak, ručak i večera. Večera u specijalnim restoranima a la carte uz prethodnu rezervaciju. Grickalice i nacionalna pića 24 sata. Minibar u sobi. Ležaljke i peškiri za plažu i bazen. Uvodni kurs ronjenja u bazenu i svih nemotoriziranih sportova. (Više informacija po dolasku).

Hotel Riu Cancun
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Na prvoj liniji plaže i u srcu hotelske zone u Cancunu.

Gastronomija

Buffet restoran sa internacionalnom kuhinjom i show cooking, 3 specijalitet restorana (itali-janski, steak house i japanski) i 3 bara.

Sadržaj

3 bazena i 1 bazen za decu, sauna, whirlpool, teniski teren, teretana, stoni tenis i razni sportovi na vodi kao što su jedrenje na dasci, kanu, katamaran, oprema za ronjenje na dah itd. i zabavni program za decu tokom dana i za odrasle noću provod uz živu muziku ili predstave. Doplata: soba sa internet vezom.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Centralni klima uređaj
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Balkon
Banana čamac
Hidromasažna kada
Kupatilo
Pab
Sef
Francuski krevet
King size krevet
Kanui
Katamaran
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Diskoteka / Noćni klub
Fitnes centar
Golf
Dvokrevetne sobe
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Junior apartmani
Mastercard
Minibar
Mini klub
Spa specijalne ponude
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Pegla sa daskom
Peščana plaža
Kiosk
Radio
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Fen za kosu
Usluga pranja veša
Suncobrani
Telefon sa direktnim biranjem
Stoni tenis
Solarijumska terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Recepcija
Visa
Wi-Fi
Jedrenje na dasci

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: korpa s voćem i boca ruma ili tekile u sobi po dolasku.

Smeštaj

569 soba sa centralnim klima-uređajem, stropnim ventilatorom, kupatilom sa fenom za kosu, tele-fonom, mini barom, dispenzerom za piće, satelitskom TV, besplatnim bežičnim pristupom internetu, radio budil-nikom, peglom i daskom za peglanje, sefom (ne uz doplatu) i balkon ili terasu. Apartmani imaju integrirani salon. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

All Inclusive

Puni buffet doručak s mogućnošću obedovanja u specijalnim restoranima uz prethodnu rezervaciju. Grickalice i nacionalna i internacionalna pića 24 sata. Zamena mini bara i točilice pića u sobi. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Korišćenje teretane, saune i jacuzzija (starije od 18 godina). Kurs ronjenja u bazenu. Nemotorizirani sportovi na vodi. Ulaz i piće u noćnom klubu “Pachá” (otvoren 6 noći nedeljno) i učešće u širokom programu aktivnosti. (Više informacija po dolasku).

Rezervacija

Ime hotela:

Destinacija

Tip sobe:

Cena:

Datum polaska: 14/05/2021