Bayahibe

Ovo je prekrasan grad na jugu Dominikanske Republike, mesto gde lepota peska, zelenilo njegovih palminih lugova i prozirnost mora dostižu vrhunac. Ovaj rajski grad se nalazi nekoliko kilometara od Punta Cane i obično je glavna luka ukrcaja da biste uživali u jednom od najegzotičnijih izleta u zemlji- plovidba do usamljenog ostrva Saona. Lepota Bayahíbe je određena time što se nalazi u zaštićenom parku prirode Cotubanama, koji zajedno sa svojom toplom i vlažnom klimom tokom cele godine uzrokuje dinamiku i raznolikost faune i flore ove regije

Smešten 25 minuta istočno od La Romane, Bayahibe je osnovan 1874. godine kao autentično ribarsko mesto. Regija nudi kombinaciju slikovitih plaža, veličanstvene prirode, izvrsnog smeštaja i zabavnih atrakcija. Ovo područje ekoturizma dom je nacionalnog cveta – egzotične ruže Bayahibe – i idealno je mesto za one koji vole ronjenje. Šarmantni restorani na plaži svakodnevno nude sveže plodove mora, ribu i nacionalne specijalitete.

ISLA SAONA – Napuštajući Bayahibe stižete do ostrva Saona, koje se nalazi u Parque Nacional Cotubanamá. Ova plaža iz snova odabrana je kao jedna od najboljih na Karibima i sigurno je jedna od najlepših plaža Dominikanske Republike. Ostrvo je dom ptica, kornjača, delfina i lanata, obavezno mesto za posetu i popularno izletište za turiste koji posjećuju to područje.

ISLA CATALINA – Smešteno uz obalu La Romane, ostrvo Catalina okruženo je prirodnim koralnim grebenom. To je jedno od najboljih mesta za ronjenje u Dominikanskoj republici, zahvaljujući „Živom podvodnom muzeju“, gde ćete pronaći olupinu kapetana Kidda. Spektakularni podvodni koralni vrt nalazi se na dubini od svega 3 metra – idealno za snorkling.

CUEVA DE LAS MARAVILLAS – Nalazi se između San Pedro de Macorís i La Romana, Cueva de Las Maravillas je dom najvažnijih primera rock umetnosti i ima neverovatne kamene formacije. Ovaj fascinantni pećinski sistem sadrži gotovo 500 petroglifa, piktografa i dobro očuvanih jetmana, koje su stvorili Taino Indijanci koji su ovdje živeli pre nekoliko hiljada godina.

 

Bayahibe su pravi Karipski raj sa divnim peščanim plažama, tirkiznim mirnim morem bez morske trave, grandioznim hoteliskim kompleksima sa kompletnim sadržajima!

LA ROMANA

Duž jugoistočne obale Dominikanske republike nalazi se La Romana – ogroman niz plantaža šećerne trske oko najslikovitijih područja zemlje, s elegantnim smeštajem i neuporedivom ponudom zabave. La Romana, sa svojim golf  terenima, plažama i mogućnostima ronjenja, idealno je odredište za porodice, parove, golfere i ljubitelje ribolova i jedrenja.

ALTOS DE CHAVÓN -Ovaj skriveni dragulj impresivna je replika mediteranskog sela iz šesnaestog veka, upotpunjen kaldrmisanim ulicama i zgradama od koralnog kamena i terakote. Altos de Chavón izgrađen je 1976. godine na uzvišenjima reke Chavón. Grad umetnika, kao što je poznato – postao je važno kulturno središte, dom umetničkih studija, umjetničkih galerija, restorana, muzeja i amfiteatra koji održava koncerte i predstave svetske klase. U centru sela je crkva San Estanislao u kojoj se služe mise.

TABACALERA LA MATILDE– Cigare iz Tabacalera La Matilde postale su merilo za ljubitelje cigara. Proizvodi neke od najtraženijih marki na tržištu. Ovde ćete upoznati proces proizvodnje od početka do kraja, kao i ponosni rad najveštijih majstora duvanske industrije. Njegova prodavnica cigara, najveća u Americi, nudi najbolji izbor dominikanskih cigara po najboljim ce

Preko puta Bayahiba nalazi se rajsko ostrvo Isla Saona  nezaobilazno mesto posete svakog turiste na Dominikani

Plaža Playa Bayahibe nalazi se jugoistočno od La Romana i formirana je tihim i intimnim plažama daleko od prepunih mesta. Okružena stablima kokosa i palmi, plaža je smeštena na oko 2 kilometra do sela, gde ćete pronaći restorane i barove.

Plaža Magallanes nije peščana plaža, mada na rubu vode postoji mali peščani prolaz. Prednost kamenitog tla je ta što je voda čak i pri jakim talasima vrlo bistra, pa je plaža Magallanes savršeno mesto za snorkling. Pored plaže je mali greben, tako da ne morate plivati daleko. Možee se roniti u plitkim toplim vodama i gledati bogat morski život odmah ispod vas. Kakvo divno iskustvo!

Ako tražite plažu sa  razglednice , onda je Dominicus plaža obavezna! To je utelotvorenje Kariba. Prekrasan beli pesak, svetloplava topla i neverovatno mirna voda i mnogo kokosovih palmi. To je najveća plaža u Bayahibeu i možete birati između živahnih područja koja su bliža odmaralištima, koja su smeštena na plaži, ili pak šetati  kilometrima, a da nikoga ne sretnete.

Neverovatne plaže, veličanstvena priroda, fascinantna kultura i istorija čine Dominikansku Republiku idealnom destinacijom za romantična slavlja, venčanja i medeni mesec. Otprilike 1.000 km obale prekrivene čistim plažama od belog peska privlače pažnju budućih, dok raznovrsni sofisticirani smeštaji čine Karibe drugim idealnim mestom za venčanje iz snova ili medeni mjesec koji odgovara svakom stilu i budzetu

Sa sjajnim plažama, toplom vodom, raznovrsnim aktivnostima i mnogim atrakcijama, Dominikanska Republika je raj za decu i pravi Eden za odrasle koji žele pobeći i odmoriti se. Ljubazni i gostoljubivi ljudi, bujna priroda, egzotične životinje, golf i luksuzna odmarališta s prostranim sadržajima omogućavaju vam uživanje u jedinstvenom odmoru punom uzbuđenja.

Usudite se testirati svoju snagu: popeti se na najviši vrh Kariba, zaroniti u tajanstvene morske dubine, ići na rafting, surfati, surfovati, jedriti na dasci paragliding, ribolov, kanjoning i još mnogo toga, tokom posete parkovima. Tu je avantura za sve.

Dominikanska Republika nudi atraktivno i jedinstveno iskustvo putovanja za konferencije, sastanke, skupove i profesionalne događaje.Ova šarmantna zemlja ima nenadmašni niz jedinstvenih smeštaja, moderne infrastrukture, napredne tehnologije i prvoklasnih usluga kako bi se osigurao uspeh vašeg događaja.

Ovde se vreme zaustavlja i nema žurbe ni brige. Dominikanska Republika je zemlja u kojoj možete zaboraviti sve, povratiti snagu i ponovno naći svoj unutrašnji mir.

 • Potrebno je da na aerodromu u Madridu budete 3h pre leta na terminalu 4.
 • Na monitorima proveravate šaltere za čekiranje leta aviokompanije Evelop za Punta Canu.
 • Pasoš mora da bude važeći još šest meseci od datuma povratka.
 • Dozvoljeni čekirani prtljag na letu je 23 kg plus ručni do 10 kg.
 • U toku leta obroci i osveženje se poslužuju dva puta. Preporučujemo da ponesete vaše slušalice, u avionu ih naplaćuju
 • Po sletanju i završetku pasoške kontrole odlazite do saltera JOLIDEY/QUELONE, pokazujete im vaučere, a oni vas usmeravaju ka busu koji vas transferiše do hotela.
 • Tokom transfera predstavnici Jolideya će vam zakazati info sastanke, a pretposlednjeg dana ćete na info tabli hotela dobiti vreme povratnog transfera.
 • Let od Madrida do Havane traje 10h i 20 min, a let od Havane do Madrida traje 8h i 40 min.

Za državljane Republike Srbije potrebna je viza I može se pribaviti na graničnim prelazima pre pasoške kontrole I ona iznosi 10USD. Rok važenja pasoša pri turističkim putovanjima mor biti najmanje 6 meseci od datuma ulaska u zemlju. Imigracioni organi uzeće polovinu propusnice prilikom ulaska, a drugu polovinu prilikom izlaska iz zemlje, te je potrebno da turisti sačuvaju drugi deo.

Zvanična valuta je Dominikanski pesos koji se sastoji od 100 centavosa. Mnoga mesta primaju I američke dolare. Posebno je popularna novčanica od 1USD za davanje napojnica. Zakon obavezuje promenu od minimalno 100USD po putniku, kontrole mogu biti iznenadne tako da je najbolje kod sebe čuvati potvrdu iz menjačnica- Casas de Cambio koje rade od 8.30-18.00.

Vremenska razlika je -6 časova u letnjem i -5 u zimskom periodu u odnosu na centralno evropsko vreme.

Električna energija u većini hotela je 220 volti. Potrebni su adapteri za ravne utikače.

Dominikana je relativno sigurna zemlja, bez epidemija. Zdravstveni sistem je privatan a pregledi I lekovi su skupi. Zato se preporučuje obavezno zdravstveno osiguranje. Savetuje se upotreba flaširane vode. U večernjim satima pojavljuju se komarci-poneti sredstva za zaštitu.

Klima je tipično tropska sa prosečnom temperaturom od 28˚C koja omogučava kupanje tokom cele godine.

 • Punta Cana – La Romana: 105 km
 • Punta Cana – Santo Domingo: 205 km
 • Santo Domingo – La Romana: 110 km

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021 kategorija A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Pakovanje za DR znači poneti laganiju odeću, prilagođenu vašem odredištu. Ponesite kupaće kostime, pamučne duge rukave za zaštitu od sunca i kratke pantalone za plažu i šetnju, ali spakujte i ležernu dnevnu odeću za posete gradu – izbegavajte nošenje kratkih pantalona u Santo Domingu – ili za ulazak u važne znamenitosti. Imajte na umu da je šetnja u kupaćem kostimu prihvatljiva na plaži, pored bazena ili na otvorenim mestima vašeg odmarališta, ali ne na ulicama, supermarketima ili odmaralištima. Spakujte nekoliko lepih odevnih predmeta za ručavanje i noćni život. Osim odeće, obavezno ponesite lekove na recept, ili drugu vrst terapije! Kremu za sunčanje, sunčane naočare i sredstvo protiv komaraca.

DR je moderno odredište i pronaći ćete sve što vam je potrebno u više tržnih centara po glavnim urbanim centrima zemlje – od prodavnica igračaka do odeće, apoteka i prodavnica prehrambenih proizvoda. Imajte samo na umu da će uvozni predmeti koštati više nego kod nas!

 • Da, nešto novca u svakom slučaju. Napojnice se očekuju u većini hotela.
 • U hotelima niže kategorizacije moguće je da se naplaćuje flaširana voda
 • Fakultativni izleti obično nisu u ceni aranžmana I plaćaju se na destinaciji!

Generalno, da.

Plate u Dominikanskoj republici nisu ni blizu zapadnim standardima, a radnici u turističkoj industriji oslanjaju se na savete za poboljšanje svojih prihoda kao što su ugodna iznenađenja za turiste poput peškira na vašem krevetu ili dodatne konzerve piva u frižideru.


Ako ste zadovoljni uslugom u vašem hotelu, možete ostaviti napojnicu za sobarice (na jastuku ostavite 1 USD) i druge zaposlene poput konobara u a-la-carte restoranima. Turistički vodiči i vozači autobusa mogu tražiti napojnicu na kraju ture.

Pazite dok nosite prtljagu na aerodromu: ako dopustitenosačima da nose vaš prtljag čak i na kraću razdaljinu, očekuju da će im biti plaćeno. Držite svoj prtljag, osim ako niste sigurni da želite nosača.

Napojnica je obično u gotovini, ali zaposleni hotela cene i poklone (poput Kube), uključujući dečje predmete, odeću i parfeme

Generalno- NE Mnogi hoteli imaju vlastiti sistem za pročišćavanje vode.Poznato je da se smeštaji sa nižim kategorijama oslanjaju na zamrzivač kako bi ubio bakterije u kockicama leda – što može, ali ne mora delovati, zavisno od otpornosti bakterija na hladnoću.

 • Poseta glavnom gradu Santo Domingo – uključujući grob Christophera Columba – toplo se preporučuje. (Južna obala).
 • U Puerto Plati (Severna obala) poseta fabrici koja pravi slavni rum je prilično zanimljiva.
 • Još jedna atrakcija Puerto Plate je vodeni park Seaworld u kojem možete plivati s delfinima.
 • Na severnoj obali posetite grad jedrenjaka Cabarete i živopisnu Samanu. Nacionalni park Los Haitises i slapovi El Limon u Samani obavezni su za ljubitelje prirode i ptica.
 • Muzeji jantara i u Puerto Plati i u Santo Domingu.
 • Isla Saona-ostrvo raj, ništa drugo ne treba dodati!
 • Mamajuana… ovo nije krupna dominikanska sobarica koja je poludela, već lokalno pice od kore marinirane u alkoholu. Kažu se da poboljšava muške performanse. Mišljenja o njegovoj efikasnosti su različita. Neki se zaklinju, drugi oricu!Verojatno ne možete sušenu Mamajuanu poneti u svoju zemlju zbog kore, ali to ne bi trebalo biti problem u alkoholnom obliku.
 • Popularni suveniri za donošenje kući su rum i cigare – podjednako dobri kao Kubanski.
 • Ljubitelji lokalne umetnosti cenit će širok izbor slika s dominikanskim i haiti uticajima. Ne zaboravite lokalni nakit: D.R. jedina je zemlja na svetu u kojoj je dostupan Larimar (dragoceni kamen u boji okeana). Mnogi turisti kupuju I cilibar koji se još uvijek ručno kopa u Dominikanskoj republici.
 • Oprez-Da biste bili sigurni da ste dobili pravu stvar, kupujte nakit samo od renomiranih prodavača.
 • Prodavci na plažama – Ima ih dosta i često mogu biti dosadni ali potpuno bezopasni, nude svakakve stvarčice od nakita do osvežavajućih napitaka . Dosadni konsijerž ili prodavci izleta u hotelima.
 • U pojedinim hotelima je velika razlika izmedju regularne I eventualno prefered usluge, raspitajte se pre nego se odlučete kakav je slučaj u vašem hotelu
 • Daleko od turističkih oblasti se možete susresti sa siromašnim oblastima u kojima će vam na ulici nuditi usluge prostitucije ili opojata
Bayahibe Dominikanska republika

Bayahibe

Ovo je prekrasan grad na jugu Dominikanske Republike, mesto gde lepota peska, zelenilo njegovih palminih lugova i prozirnost mora dostižu vrhunac. Ovaj rajski grad se nalazi nekoliko kilometara od Punta Cane i obično je glavna luka ukrcaja da biste uživali u jednom od najegzotičnijih izleta u zemlji- plovidba do usamljenog ostrva Saona. Lepota Bayahíbe je određena time što se nalazi u zaštićenom parku prirode Cotubanama, koji zajedno sa svojom toplom i vlažnom klimom tokom cele godine uzrokuje dinamiku i raznolikost faune i flore ove regije

Smešten 25 minuta istočno od La Romane, Bayahibe je osnovan 1874. godine kao autentično ribarsko mesto. Regija nudi kombinaciju slikovitih plaža, veličanstvene prirode, izvrsnog smeštaja i zabavnih atrakcija. Ovo područje ekoturizma dom je nacionalnog cveta – egzotične ruže Bayahibe – i idealno je mesto za one koji vole ronjenje. Šarmantni restorani na plaži svakodnevno nude sveže plodove mora, ribu i nacionalne specijalitete.

ISLA SAONA – Napuštajući Bayahibe stižete do ostrva Saona, koje se nalazi u Parque Nacional Cotubanamá. Ova plaža iz snova odabrana je kao jedna od najboljih na Karibima i sigurno je jedna od najlepših plaža Dominikanske Republike. Ostrvo je dom ptica, kornjača, delfina i lanata, obavezno mesto za posetu i popularno izletište za turiste koji posjećuju to područje.

ISLA CATALINA – Smešteno uz obalu La Romane, ostrvo Catalina okruženo je prirodnim koralnim grebenom. To je jedno od najboljih mesta za ronjenje u Dominikanskoj republici, zahvaljujući „Živom podvodnom muzeju“, gde ćete pronaći olupinu kapetana Kidda. Spektakularni podvodni koralni vrt nalazi se na dubini od svega 3 metra – idealno za snorkling.

CUEVA DE LAS MARAVILLAS Nalazi se između San Pedro de Macorís i La Romana, Cueva de Las Maravillas je dom najvažnijih primera rock umetnosti i ima neverovatne kamene formacije. Ovaj fascinantni pećinski sistem sadrži gotovo 500 petroglifa, piktografa i dobro očuvanih jetmana, koje su stvorili Taino Indijanci koji su ovdje živeli pre nekoliko hiljada godina.

LA ROMANA

Duž jugoistočne obale Dominikanske republike nalazi se La Romana – ogroman niz plantaža šećerne trske oko najslikovitijih područja zemlje, s elegantnim smeštajem i neuporedivom ponudom zabave. La Romana, sa svojim golf  terenima, plažama i mogućnostima ronjenja, idealno je odredište za porodice, parove, golfere i ljubitelje ribolova i jedrenja.

ALTOS DE CHAVÓN -Ovaj skriveni dragulj impresivna je replika mediteranskog sela iz šesnaestog veka, upotpunjen kaldrmisanim ulicama i zgradama od koralnog kamena i terakote. Altos de Chavón izgrađen je 1976. godine na uzvišenjima reke Chavón. Grad umetnika, kao što je poznato – postao je važno kulturno središte, dom umetničkih studija, umjetničkih galerija, restorana, muzeja i amfiteatra koji održava koncerte i predstave svetske klase. U centru sela je crkva San Estanislao u kojoj se služe mise.

TABACALERA LA MATILDE– Cigare iz Tabacalera La Matilde postale su merilo za ljubitelje cigara. Proizvodi neke od najtraženijih marki na tržištu. Ovde ćete upoznati proces proizvodnje od početka do kraja, kao i ponosni rad najveštijih majstora duvanske industrije. Njegova prodavnica cigara, najveća u Americi, nudi najbolji izbor dominikanskih cigara po najboljim ce

 

Cadaques Caribe Bayahibe - La Romana
Cadaqués Caribe Bayahibe , localizado en Bayahibe, cerca de La Romana, cuenta con 140 apartamentos y habitaciones decoradas con un lujo y ambientes que armonizan con el entorno de esta hermosa parte de Republica Dominicana. El complejo cuenta con un muelle, iglesia, Club de Playa, gimnasio, 20 suites, piscina y 20 locales comerciales, que incluyen […]
Pristup internetu
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Dvorište
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Peščana plaža
Usluga prevoza
Ležaljke
Wi-Fi
Cadaques Caribe Bayahibe - La Romana
Cadaqués Caribe Bayahibe , localizado en Bayahibe, cerca de La Romana, cuenta con 140 apartamentos y habitaciones decoradas con un lujo y ambientes que armonizan con el entorno de esta hermosa parte de Republica Dominicana. El complejo cuenta con un muelle, iglesia, Club de Playa, gimnasio, 20 suites, piscina y 20 locales comerciales, que incluyen […]
Pristup internetu
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Dvorište
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Peščana plaža
Usluga prevoza
Ležaljke
Wi-Fi
Dreams Dominicus La Romana 5*
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Na plaži Bayahibe, 10 minuta od La Romane. Odmaralište Dreams Dominicus La Romana, hotelski kompleks s pet zvezdica, poziva vas da otkrijete luksuz odmah pored plaža Dominicus u mestu Bayahibe – jednoj od sjajnih destinacija Dominikanske Republike. Smešten na obali mora i okružen tropskim vrtovima, ima odličnu lokaciju. Restoran sa švedskim stolom, 5 a la […]
Centralni klima uređaj
Pab
Sef
Menjačnica
Dvorište
Bazen na otvorenom
Restorani
Sala za doručak
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Catalonia Gran Dominicus
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Na beloj plaži Bayahíbe, 33 km od Altos de Chavón i 4,5 km od malog ribarskog mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini prirodnog parka i samo 30 minuta brodom od devičanskih ostrva Saona i Catalina. U ponudi su 2 bife restorana (internacionalni i snack pasta i pizza), creperie na plaži i 4 tematska restorana za […]
Zabavne aktivnosti
Ručak sa švedskim stolom
Zabava za decu
Pab
Bufet doručak
Fitnes centar
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Romantični hotel
Berbernica
Bazen na otvorenom
Catalonia Royal La Romana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec
Moderno odmaralište sa pet zvezdica. Catalonija Royal La Romana nudi vam odmor u srcu Dominikanskih Kariba, u blizini plaže Bayahibe, jedne od najpoželjnijih destinacija Dominikanske Republike. To je novootvoreni hotelski kompleks, samo za odrasle, koji ima privatnu plažu i moderne sadržaje za sve vrste aktivnosti. Zahvaljujući sveobuhvatnom programu, možete uživati ​​u najboljoj međunarodnoj kuhinji u […]
Pab
Fitnes centar
Bazen na otvorenom
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
Tenis
Wi-Fi
Individualni klima uređaj
Kupatilo
Restorani
Whala! Bayahibe 4*
Gosti Whala! Hotela Bayahibe mogu uživati ​​u savršenom hotelu za opuštanje i uživanje. U čarobnom okruženju u kom će te otkriti Karibe, njegovu gastronomiju i najzanimljivije aktivnosti. Dobrodošli u Dominikansku Republiku. Hotel Ima 5 bazena, od kojih su 4 s morskom vodom, možete popiti koktel s pogledom na more u bazenu Snak ili okusiti domaću […]
Menjačnica
Centralni klima uređaj
Parking
Dvorište
Restorani
Terasa
24-satna recepcija
Wi-Fi
Viva Wyndham Dominicus Palace All Inclusive
The spacious club complex offers a total of 330 rooms, which are spread through the main building and a number of smaller buildings, which are all designed in colonial style. In the main building, there is an elegant foyer with a reception desk, a seating area and a currency exchange counter. Further facilities include shops, […]
Dvokrevetne sobe
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Tuš
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Minibar
Mini frižider
Viva Wyndham Dominicus Beach
Built in 1988, the spacious resort includes a total of 530 apartments, in a number of 2-storey buildings and palm-lined bungalows. The complex is in a new area by the long Bayahibe beach and for a number of years has been a popular place in the partitioned bay. Naturally all the facilities of the whole […]
Dvokrevetne sobe
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Minibar
Frižider
Aparat za kafu i čaj

Provera cena i raspoloživosti

?Širok spektar polazaka čarter letovima iz Madrida!
Paket aranžman sa letovima Air Serbia do Madrida i smeštajem u Madridu za sve polaske nedeljom!

Cadaques Caribe Bayahibe - La Romana

Opis hotela

Cadaqués Caribe Bayahibe , localizado en Bayahibe, cerca de La Romana, cuenta con 140 apartamentos y habitaciones decoradas con un lujo y ambientes que armonizan con el entorno de esta hermosa parte de Republica Dominicana. El complejo cuenta con un muelle, iglesia, Club de Playa, gimnasio, 20 suites, piscina y 20 locales comerciales, que incluyen restaurantes, panaderías, farmacia, Spa, supermercado, entre otros que combinan la cotidianidad del mediterráneo a la vida relajada de nuestra isla

Cadaques Caribe está ubicado en la zona hotelera mejor posicionada de la Costa Este de la República Dominicana, a 5 minutos de la encantadora aldea de pescadores de Bayahibe, a 15 minutos del Aeropuerto Internacional de La Romana, a 20 minutos de la Marina de Casa de Campo y el muelle de La Romana, donde recalan cruceros de todas las latitudes, así como también cerca de la islas Catalina y Saona.

Las habitaciones en Cadaques Bayahibe están distribuidas en el complejo de 3 niveles, junto al parque acuático y la entrada del pueblo, ofrece una variedad de opciones de habitaciones que atienden tanto a parejas como a familias. Todas las habitaciones están equipadas con: Climatización personalizada, ventiladores de techo, ducha extra grande, base para iPod y reloj ($), teléfono de marcación directa, servicio de Internet Wi-Fi ($), caja de seguridad electrónica, plancha y tabla de planchar, televisores de pantalla plana y servicio de cable, espejo de maquillaje y secador de pelo, escala de peso, mini-nevera, y servicio de café / té.

La oferta gastronómica en Cadaques Bayahibe es fascinante, exclusiva y variada. Durante el día el restaurante principal y la pizzería entregarán su comida a su lugar elegido, ya sea en la piscina infinita o en el muelle del complejo. Por la noche, podrá disfrutar de la cena bajo el cielo de Bayahibe, con una copa de buen vino, música o buena compañía.

El Cadaques Bayahibe cuenta con un parque acuático, en la entrada del hotel,  adecuado para los niños y adultos de todas las edades. con toboganes, piscinas, paseos tubulares.  Disponible los lunes, miércoles y viernes de 2:00 pm a 5:00 pm / fines de semana de 11:00 am a 1:00 pm y 3:00 pm a 5:00 pm. La piscina principal se extiende desde el hotel hasta el Puente de los Amantes, e incluye un bar con servicio completo. El hotel cuenta con una tranquila piscina en la misma playa.

Sadržaj

Pristup internetu
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Dvorište
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Peščana plaža
Usluga prevoza
Ležaljke
Wi-Fi
Bazen za decu

Cadaques Caribe Bayahibe - La Romana

Opis hotela

Cadaqués Caribe Bayahibe , localizado en Bayahibe, cerca de La Romana, cuenta con 140 apartamentos y habitaciones decoradas con un lujo y ambientes que armonizan con el entorno de esta hermosa parte de Republica Dominicana. El complejo cuenta con un muelle, iglesia, Club de Playa, gimnasio, 20 suites, piscina y 20 locales comerciales, que incluyen restaurantes, panaderías, farmacia, Spa, supermercado, entre otros que combinan la cotidianidad del mediterráneo a la vida relajada de nuestra isla

Cadaques Caribe está ubicado en la zona hotelera mejor posicionada de la Costa Este de la República Dominicana, a 5 minutos de la encantadora aldea de pescadores de Bayahibe, a 15 minutos del Aeropuerto Internacional de La Romana, a 20 minutos de la Marina de Casa de Campo y el muelle de La Romana, donde recalan cruceros de todas las latitudes, así como también cerca de la islas Catalina y Saona.

Las habitaciones en Cadaques Bayahibe están distribuidas en el complejo de 3 niveles, junto al parque acuático y la entrada del pueblo, ofrece una variedad de opciones de habitaciones que atienden tanto a parejas como a familias. Todas las habitaciones están equipadas con: Climatización personalizada, ventiladores de techo, ducha extra grande, base para iPod y reloj ($), teléfono de marcación directa, servicio de Internet Wi-Fi ($), caja de seguridad electrónica, plancha y tabla de planchar, televisores de pantalla plana y servicio de cable, espejo de maquillaje y secador de pelo, escala de peso, mini-nevera, y servicio de café / té.

La oferta gastronómica en Cadaques Bayahibe es fascinante, exclusiva y variada. Durante el día el restaurante principal y la pizzería entregarán su comida a su lugar elegido, ya sea en la piscina infinita o en el muelle del complejo. Por la noche, podrá disfrutar de la cena bajo el cielo de Bayahibe, con una copa de buen vino, música o buena compañía.

El Cadaques Bayahibe cuenta con un parque acuático, en la entrada del hotel,  adecuado para los niños y adultos de todas las edades. con toboganes, piscinas, paseos tubulares.  Disponible los lunes, miércoles y viernes de 2:00 pm a 5:00 pm / fines de semana de 11:00 am a 1:00 pm y 3:00 pm a 5:00 pm. La piscina principal se extiende desde el hotel hasta el Puente de los Amantes, e incluye un bar con servicio completo. El hotel cuenta con una tranquila piscina en la misma playa.

Sadržaj

Pristup internetu
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Dvorište
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Peščana plaža
Usluga prevoza
Ležaljke
Wi-Fi
Bazen za decu

Dreams Dominicus La Romana 5*
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Na plaži Bayahibe, 10 minuta od La Romane. Odmaralište Dreams Dominicus La Romana, hotelski kompleks s pet zvezdica, poziva vas da otkrijete luksuz odmah pored plaža Dominicus u mestu Bayahibe – jednoj od sjajnih destinacija Dominikanske Republike. Smešten na obali mora i okružen tropskim vrtovima, ima odličnu lokaciju.

Gastronomija

Restoran sa švedskim stolom, 5 a la carte restorana (francuski, pan-azijski, pizzeria, italijanski gurmanski i specijaliteti sa roštilja), roštilj, bistro, kafa / snack sa ukusnim pecivima dana i 6 barova.

U World Caféu, cela vaša porodica može uživati ​​u internacionalnoj kuhinji u buffet restoranu Dreams Dominicus La Romana. Otkrijte ukuse Azije u Himitsu-u, suši baru s teppanyaki kuhinjom u modernom prostoru. Bordo vas poziva da iskusite eleganciju francuske kuhinje.

Možete uživati ​​i uz najbolje Italijanske specijalitete u Portofinu ili u Trattoriji. Roštilj restoran poslužuju jela s roštilja u dnevnom boravku ili na plaži. Da biste uživali u vrhunskoj kafi ili užini, posetite Coco Café.

Kad dođe vrijeme za opuštanje, uživajte u muzici u željama ili u brojnim barovima oko bazena.

Sadržaj

Bazen, tenis, jedrenje na dasci, kajak, odbojka na plaži, ping pong, stone igre, itd. “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu nude raznovrstan zabavni program tokom dana i noći. Animacijski program s nastupima uživo, pozorištem na otvorenom i tematskim zabavama. Uz doplatu: Spa Pevonia sa širokim spektrom tretmana i PADI ronilačkim centrom.

Dreams Dominicus La Romana gostima nudi širok spektar aktivnosti, all inclusive usluge i njegove luksuzne sadržaje, poput bazena, vodenih sportova, područja hidroterapije – i da ne zaboravimo vaše mališane, koji imaju vlastite sadržaje. Ukratko, sve što biste mogli poželeti za uživanje u porodičnom odmoru.
Dominicus La Romana može se pohvaliti povlašćenom lokacijom pored plaže. Osim toga,  lako možete posetiti ostrvo Saona, udaljeno samo 23 km, jednu od velikih atrakcija Dominikanske Republike.

Centralni klima uređaj
Pab
Sef
Menjačnica
Dvorište
Bazen na otvorenom
Restorani
Sala za doručak
Sobna usluga
Usluga pranja veša
24-satna recepcija
Terasa

Smeštaj

Ima ukupno 391 sobu sa klima uređajem, ventilator, king size krevet ili 2 bračna kreveta, veliko kupa-tilo sa hidromasažnom kadom i tušem, toaletne potrepštine i fen za kosu, bade mantil i papuče, minibar sa dnevnom dopunom sokova , bezalkoholna pića, voda i pivo, aparat za kafu, kablovska TV, CD / DVD player, alarm sa MP3 priključkom, pegla i daska za peglanje, sef i besplatan WiFi i opremljeni balkon ili terasa.
“Promo” imaju iste karakteristike i dostupne su u zavisnosti od raspoloživosti. Posluga u sobi 24 sata. (bez naknade). Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

ve sobe hotela Dreams Dominicus La Romana nude mediteransko nadahnute ukrase modernim talijanskim namještajem, u savršenom zajedništvu s okolinom. Postoji nekoliko mogućnosti i možete uživati ​​u prednostima preferiranog kluba:

– Preferred Club Suites:: S kapacitetom za 2 do 4 odrasle osobe, ove sobe od 54 m2 pružaju vam nekoliko opcija, s delimičnim ili potpunim pogledom na tropski vrt, okean ili bazen. Neke imaju privatni balkon ili poseban paket hidroterapije.

– Master Suite: Sa povlašćenim klupskim sadržajima, 54 m2 može smestiti do 2 odrasle osobe, s delimičnim pogledom na okean ili bazen i dnevni boravak.

– Guverner: S privatnim balkonom i pogledom na ocean.

– Predsednički apartman: 225 m2 s pogledom na okean, koji može smestiti do 4 odrasle osobe, te dnevnim boravkom i kaučem.

– Porodični apartmani: 187 m2 sa 2 ili 3 apartmana koji mogu smestiti od 7 do 11 odraslih osoba, s povlasticama prefered kluba i privatnim prostorom za sedenje.

All Inclusive

Neograničen luksuz Neograničen pristup restoranima bez prethodne rezervacije; vrhunska nacionalna i internacionalna pića. Konobari na plaži. Širok spektar aktivnosti. Nemotorizirani sportovi. Besplatan bežični internet u celom kompleksu. (Više informacija po dolasku).

Catalonia Gran Dominicus
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Na beloj plaži Bayahíbe, 33 km od Altos de Chavón i 4,5 km od malog ribarskog mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini prirodnog parka i samo 30 minuta brodom od devičanskih ostrva Saona i Catalina.

Gastronomija

U ponudi su 2 bife restorana (internacionalni i snack pasta i pizza), creperie na plaži i 4 tematska restorana za a la carte večere: Caribbean, steak house, italijanski i terase Tapas & Lounge pored plaže. Ekskluzivno za privilegovane kupce doručak, ručak i večera a la carte. Večera na plaži sa menijem od jastoga (uz do-platu), 4 bara, uključujući bar sa prirodnim sokovima i bar na plaži.

Sadržaj

Od velikog bazena s različitim delovima (dečji i jacuzzi), teniski teren, streličarstvo, fudbalsko i košarkaško igralište, dečji klub od 4 do 12 godina i klub adolescenata od 13 do 17 godina. Atraktivan program rekre-ativnih aktivnosti i nemotoriziranih sportova na vodi. Uz naknadu: trgovine poklonima i butici, spa s estetskim centrom, usluge masaže, frizerski i body i facial tretmani, medicinske usluge i usluge čuvanja dece.

Zabavne aktivnosti
Ručak sa švedskim stolom
Zabava za decu
Pab
Bufet doručak
Fitnes centar
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Romantični hotel
Berbernica
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Restorani
Usluga masaže
Snack / Bar pored bazena

Smeštaj

Ima 407 soba različitih tipova i prostire se na 15 vila:

Garden View: klima uređaj, ventilator, kupatilo sa fenom za kosu, kablovska TV, telefon, besplatan Wi-Fi, mini bar s vodom, sef (bez naknade) i namešten balkon ili terasu. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Privilegedi Superior: udoban i elegantno dekorisan, ima iste sadržaje kao i prethodni i dodatno: ogrtač, papuče, kablovsku TV s LCD ekranom, budilicu, minibar s vodom, bezalkoholna pića i pivo, aparat za kafu, peglu i dasku za peglanje i balkon ili terasa. Uključuje ekskluzivne usluge. Privileged. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

Privileged Deluxe: sa sadržajem Privileged Superior i, pored toga, novi nameštaj, dekoracija i king size krevet s baldahinom. Maksimalna popunjenost: 2 odrasle osobe.

Privileged Romance Deluxe Junior Suite: ekskluzivno za parove za medeni mesec, sa posebnom dekoracijom, king size krevetom s baldahinom, dvostrukom kadom na terasi, plazma TV-om i posebnim pogodnostima. Takođe nudi: dobrodošlicu s bocom penušavog vina, sezonskim voćem i čokoladom; kontinentalni doručak sa cvećem u sobi; romantična večera na plaži; 30 minuta masaže, poklon iznenađenja i fotografija para. Uključuje privilegovane eksklu- zivne usluge. Dozvoljeno samo za: 2 odrasle osobe.

Privileged Service

Privilegovana usluga nudi: ekskluzivan pristup restoranu na plaži Terasa Tapas & Lounge uz lagane obroke tokom dana i a la carte večere. Privatna plaža s Balinese krevetima. Posluga u sobi 24 sata. Usluga peškira za plažu i u sobi, popust od 10% na masaže ili spa tretmane (prethodna rezervacija). Pristup području spa centra (zavisno od raspoloživosti). 10% popusta na romantične večere. 10% popusta u buticima, trgovinama i svim dodatnim uslugama. Upotreba sobe u vreme dolaska i do 15:00 sati, zadnji dan boravka (prema raspoloživosti).

All Inclusive

Doručak, ručak i večera u restoranima. 4 večere nedeljno u tematskim restoranima bez prethodne rezervacije (5 za privilegovane kupce). Nacionalna pića sa i bez alkohola i kućno vino koje se poslužuje uz jelo. Koktel dobrodošlice, Wifi pristup internetu. Usluga peškira, ležaljki i suncobrana u bazenu i na plaži. Čas ronje- nja u bazenu. Nemotorizirani sportovi na vodi, teretana i druge aktivnosti: tenis, fudbal, ping pong, itd. Tematske zabave noću uz zabavu i piće. (Više informacija po dolasku).

Catalonia Royal La Romana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Opis hotela

Moderno odmaralište sa pet zvezdica. Catalonija Royal La Romana nudi vam odmor u srcu Dominikanskih Kariba, u blizini plaže Bayahibe, jedne od najpoželjnijih destinacija Dominikanske Republike. To je novootvoreni hotelski kompleks, samo za odrasle, koji ima privatnu plažu i moderne sadržaje za sve vrste aktivnosti.

Zahvaljujući sveobuhvatnom programu, možete uživati ​​u najboljoj međunarodnoj kuhinji u brojnim restoranima letovališta i učestvovati u brojnim aktivnostima.

Odmaralište Catalonia Royal La Romana nalazi se na jednom od najboljih turističkih odredišta Kariba, u mestu Bayahibe, samo 400 metara od plaže Dominicus. Dobro je povezan sa aerodromom La Romana. Osim toga, možete napraviti izlet do ostrva Saona, udaljenog 23 km nezaobilaznog tokom posete Dominikanskoj republici.

Moderne sobe Catalonije Royal La Romana garantiraju udobnost i odmor koji želite tokom vašeg odmora. Uz to, imaju i privilegovani paket All-Inclusive koji omogućava pristup višestrukim ekskluzivnim uslugama.

Tipovi soba
– Superior soba. Kapaciteta do 2 odrasle osobe, 35 m2, king size krevet i namešten balkon ili terasa. A, ako želite pogled na bazen, odaberite sobu Junior Suite Superior.
– Superior Swim Up soba od 35 m2 nudi francuski ležaj za 2 odrasle osobe i nameštenu terasu u prizemlju, s direktnim i ekskluzivnim pristupom bazenu.
– Prostrani Deluxe Junior Suite veličine 45 m2, sadrži i dnevni boravak te privatnu terasu od 12 m². S bračnim krevetom za 2 odrasle osobe. A ako želite iste sadržaje, ali uz to direktan pristup bazenu, možete odabrati Superior Junior Swim Up Suite, u prizemlju.
– Sa dekoracijama i posebnim detaljima za mladence, soba Medeni mesec Swim Up, površine 37 m2 nalazi se u prizemlju i najbolja je opcija za vaš medeni mesec. Takođe ima direktan pristup bazenu i privatnu terasu.
– Sobe Duplex Suite & Swimming Pool nude amplitudu od 5 m2 na dva sprata. Na prvom spratu imaju dnevni boravak i terasu sa privatnim bazenom, a na zadnjem spratu sobu sa potpuno opremljenim kupatilom.

Otkrijte međunarodnu kuhinju u hotelu Catalonia Royal La Romana u Thalassa, uživajte u najboljoj mediteranskoj gastronomiji ili otkrijte ukuse jugoistočne Azije u Tao Cat. Takođe možete putovati u Italiju u toskanski restoran ili ručati a la carte u Siwichi, koji nudi ukusnu peruansku kuhinju. U Blovedu ćete naći a la carte uslugu izvrsnih organskih jela bez mesa. A ako želite užinu kod bazena, posetite Snack Bar La Isla.

Sadržaj

Pab
Fitnes centar
Bazen na otvorenom
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
Tenis
Wi-Fi
Individualni klima uređaj
Kupatilo
Restorani
Solarijumska terasa
Prodavnice
Košarka
Streljaštvo
Balkon
Aparat za kafu i čaj
Sef
Tuš
Minibar
Pegla sa daskom
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Terasa
Satelitska TV / Kablovska TV

Whala! Bayahibe 4*

Opis hotela

Gosti Whala! Hotela Bayahibe mogu uživati ​​u savršenom hotelu za opuštanje i uživanje. U čarobnom okruženju u kom će te otkriti Karibe, njegovu gastronomiju i najzanimljivije aktivnosti. Dobrodošli u Dominikansku Republiku. Hotel Ima 5 bazena, od kojih su 4 s morskom vodom, možete popiti koktel s pogledom na more u bazenu Snak ili okusiti domaću i internacionalnu kuhinju u restoranu. Plaža Bayahibe udaljena je 3,2 km od hotela Whala! Bayahibe, a Isla Saona je 24 km od smeštaja. Aerodrom La Romana najbliži je i udaljena samo 14 km. Sve  sobe su dvokrevetne, neke s pogledom na vrt, a druge s pogledom na more. Sve sobe su opremljene klima uređajem, balkonom, besplatnim bežičnim internetom, plazma TV-om, balkonom, frižiderom, ventilatorom i sefom.

Sadržaj

Menjačnica
Centralni klima uređaj
Parking
Dvorište
Restorani
Terasa
24-satna recepcija
Wi-Fi

Viva Wyndham Dominicus Palace All Inclusive

Opis hotela

The spacious club complex offers a total of 330 rooms, which are spread through the main building and a number of smaller buildings, which are all designed in colonial style. In the main building, there is an elegant foyer with a reception desk, a seating area and a currency exchange counter. Further facilities include shops, boutiques, a pharmacy and a car rental service. Guests are offered 3 bars, five restaurants with a variety of culinary options as well as space for conferences and banquets. In the spacious grounds guests will also find a nightclub, an auditorium and an Internet café. Laundry and room services as well as medical assistance round up the offerings. Younger guests are able to take advantage of the childrens playground and kids club with a disco. Those arriving by car may take advantage of the hotels car park or garage facilities. This hotel enjoys a wonderful location surrounded by palm trees and close to sandy Bayahibe Beach. The pretty town of Bayahibe, with numerous restaurants, bars and further entertainment venues is approximately 4 km away. The transfer time to La Romana airport is around 30 minutes, whilst Punta Cana is about 2 hours away. The capital of Santo Domingo lies about 90 minutes drive away. Guests have the choice between the standard rooms, the suites with sea or garden views or the attractive bungalows by the beach. The stylish, welcoming rooms come with a bathroom with hairdryer, as well as ironing facilities. Further furnishings include a direct dial telephone, satellite/ cable TV, a minibar, a double bed, a hire safe, air conditioning and a balcony or terrace. An all-inclusive stay may be booked. This includes breakfast, lunch and evening meals as well as all drinks and snacks. Special dietary requirements can be prepared.American Express, Diners Club, MasterCard and VISA are accepted as methods of payment. In the pretty grounds guests will find a swimming pool with separate childrens pools as well as a poolside snack bar, sun loungers and parasols. Additionally on offer is a health spa with a sauna, a gym as well as a Jacuzzi, massage service and health treatments (for an additional fee). Sports facilities include tennis (4 courts with floodlighting), table tennis, archery, aerobics, aqua aerobics, beach volleyball, bocce and billiards. In addition, there are a variety of water sports such as diving, water skiing, windsurfing, jet skiing, banana boating and sailing (some of which incur and additional fee). Furthermore, there is the opportunity to enjoy horse-riding excursions or take advantage of the golf courses nearby. Yoga, meditation as well as dance courses are also offered at this hotel. A seasonal entertainment programme with themed evenings and live music will provide guests will some variation.

Sadržaj

Dvokrevetne sobe
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Tuš
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Minibar
Mini frižider
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
24-satna recepcija
Menjačnica
Prodavnice
Berbernica
Pab
Restorani
Pristup internetu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Iznajmljivanje bicikala
Parking
Bazen sa slatkom vodom
Usluga masaže
Spa specijalne ponude
Fitnes centar
Jahanje
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive

Viva Wyndham Dominicus Beach

Opis hotela

Built in 1988, the spacious resort includes a total of 530 apartments, in a number of 2-storey buildings and palm-lined bungalows. The complex is in a new area by the long Bayahibe beach and for a number of years has been a popular place in the partitioned bay. Naturally all the facilities of the whole complex are open to guests. Guests arrive in a pleasant lobby with a 24-hour reception and a currency exchange desk. Additional facilities include a small supermarket, a number of shops (amongst others a boutique and a souvenir shop), a hairdresser, bars, a nightclub, a varied restaurant choice (buffet and à la carte; partly by the sea) and a public Internet terminal. Room and laundry service, medical assistance (24 hours a day), car-parking facilities, a garage as well as a kids club (for 4-12 year olds with entertainment, supervision in the mornings and afternoons) and a childrens play area are also all available to guests. This holiday complex is located in a wonderful tropical garden embedded right by the long palm tree-lined Bayahibe Beach. The same-named, cosy fishing town, with plenty of typical local restaurants and bars, is located in a small bay, around 3 km from the complex. The comfortable air-conditioned rooms and bungalows are fitted with en suite bathroom facilities, a hairdryer, a direct dial telephone, satellite/ cable TV, a minibar/ fridge, a hire safe and either a balcony or a terrace. Guests may choose their breakfast, lunch or evening meals from individual buffets. In the evenings there is also an à la carte menu on offer. It is possible to book either a full board or an all-inclusive stay. In the meticulously-tended, tropical grounds, guests will find a total of 4 large swimming pools with separate childrens pools, 3 pool/ snack bars as well as sun terraces by each, sun loungers and sunshades (bathing towels inclusive). Furthermore, he hotel offers use of its spa area, a Jacuzzi, a sauna, a solarium and gym as well as professional massage services. Sport options include gym/ water aerobics, tennis (4 hard courts with floodlights), table tennis, beach volleyball, snooker, bocce, horse riding as well as plenty of water sports options on the beach (from local providers, amongst others water skiing and a dive school (PADI/ SSI). In addition, an extensive entertainment programme as well as evening shows in the amphitheatre adds variation. Guest will have the option to pay for the safety box if they want to use it. This supplement will be pay at resort level. It is not mandatory American Express, Diners Club, MasterCard and VISA cards are all accepted as methods of payment.

Sadržaj

Dvokrevetne sobe
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Minibar
Frižider
Aparat za kafu i čaj
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Berbernica
Pab
Restorani
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Bazen sa slatkom vodom
Usluga masaže
Fitnes centar
Jahanje
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive

Rezervacija

Ime hotela:

Destinacija

Tip sobe:

Cena:

Datum polaska: 27/01/2023